KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
5.12.19 16:56

@Denny000 Jo jo 5 denní. Opravdu to není nyní o příznacích. Dej nohy nahoru a užívej, že tam je a že se hnízdí ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 18:47

Obava/ dotaz

Ahoj holky, dne 21.11 jsem byla na odsati a minule pondělí mi bylo již po třetí zavedeno (poprvé jsem měla zavedené dvě embrya a po druhé jedno. Bohuzel ani jedno se vůbec nechytlo). Od úterka mám krasne pozitivní test a s manželem jsme z toho měli opravdu velikou radost, kor teď před Vánoci a více než dvouletém snažení. Každopádně včera jsem malinko spinila, dnes ráno jsem spinila víc a odpoledne ze mě začala téct krev a zřejmě jsem dostala mesicky, je to v termínu :( jsem z toho na prášky a doktor mi do telefonu řekl ze dřív než v pondělí z krve s tím stejně nic neudělá. Od odpoledne bulim jak malý dítě. Myslíte ze je tu nějaká naděje? S mým štěstím nevím nevím :,( mám pocit ze do pondělka se zblázním. Dekuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.12.19 18:58

@Domča199 Ahoj. Teď je to 50 na 50. Může to být klidně hematom, který plodu ve většině případech neublíží. I když normálně krvácís. A může to být samozřejmě i probíhající potrat. Teď pomůže klid, hlavně se uklidnit. Nasad si nějaký ascorutin a opravdu uvidíš co bude. Zkus zítra test a pokud bude slabnout je to jasné, pokud ne šance je. Držím pěsti ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.12.19 19:05
@Denny000 píše:
Ahojky Peti, tak jak se citis 3den po KETu? Já jen mírné křeče a bublinky v podbřišku, jinak nic, až mě to děsí :? Když tady čtu, jak holky boli prsa..atd… v tom jsem teda totální břídil :lol: tak me dost znervózňuje že já jen minimum bolístek. A ty si stejný den, tak se tě prostě musím zeptat, co cítíš?❤️ :srdce:

Ahojky, ja bolesti v podbrisku a zada. Prsa take nic, mozna proto ze jsou mala :mrgreen: :mrgreen: Mam zavedeno take 5ti denni. Taky mam projete diskuze tu i jinde a nevim co si z toho vzit :think: asi radsi nic a proste jen doufat. Jen co muzu porovnat s minulym KETem, tak takove bolesti jsem nemela. Jen pichani a trosku krece a vysledek znas. Vetsinu priznaku muze bohuzel zpusobovat Utrogestan :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:05

@ModrenkaIUI dekuji moc za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:. Furt se nějak snažím myslet na to ze to bude v poradku. Okolí mi taky moc nepridava. Bratra manželka je ve 4 měsíci a oznámil to když mi nevyšel první transfer a po druhem transferu přišla má skoro celoživotní kamarádka ze je těhotná. Ani jedna z nich to nechtěla a obě jsou na tom špatně jak výtahové tak finančně :( jak strašně to člověka shodí :( prave jsem četla ze u někoho klesá hcg třeba už druhy den a u někoho je třeba i 14 dni po potratů. Nemůžu se v tom nějak orientovat :,(. Krvácení nemám silné ale u tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:10

@Denny000 ahoj, nevím jestli ti to pomůže ale po prvních dvou neúspěšných transferech jsem cítila prsa a nebylo mi vůbec dobře, měla jsem instrukční problémy zřejmě pr po utrogestanu a po třetí když mi vyšel test bylo to pro mě úplně jiné :) až do 14 dne mi bylo dobře jen jsem cca od 6 dne cítila podbrisek a občas mě jen tak píchla v prsu ale jinak mi bylo opravdu dobře :) až teď po více než 14 dnech nevypadá nadějné a začala jsem krvacet :( :,( :,( :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.12.19 19:12
@Domča199 píše:
@ModrenkaIUI dekuji moc za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:. Furt se nějak snažím myslet na to ze to bude v poradku. Okolí mi taky moc nepridava. Bratra manželka je ve 4 měsíci a oznámil to když mi nevyšel první transfer a po druhem transferu přišla má skoro celoživotní kamarádka ze je těhotná. Ani jedna z nich to nechtěla a obě jsou na tom špatně jak výtahové tak finančně :( jak strašně to člověka shodí :( prave jsem četla ze u někoho klesá hcg třeba už druhy den a u někoho je třeba i 14 dni po potratů. Nemůžu se v tom nějak orientovat :,(. Krvácení nemám silné ale u tak :(

Ahoj, porad je nadeje. Jak pise @ModrenkaIUI tak to muze byt hematom a dopadne to vse dobre. Takovych pribehu jsem uz cetla hodne.
U nas v rodine take oznamili pribuzni tehotenstvi v dobe, kdy mi nevysel 1. KET, takze chapu jake to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:15

@Peťula3443 dekuji za info :( budu v to doufat :( a zkusim zítra test jestli bude slábnout. Hledala jsem na netu po jaké době klesá hcg, ze bych třeba něco poznala na testu, ale bohuzel jsem nic nenašla :( nejhorší je kdyby s těmi příbuznými nemusel člověk trávit cele vanoce a koukat na ne. Ikdyz jim člověk nepřeje nic zlého má slz v očích kdykoli je vidí :? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:17

@Peťula3443 jinak samozřejmě taky je mi líto ze nevyšel :( nejhorší je když ta známa za mnou chodí a říká mi jak mě chápe a ze vi jak se cítím. Přitom se na přítele jen podívala a už byla těhotná a zjistila to v měsíci a půl. Pro mě des :( ale budu se snažit mít naději jak pro mě tak i pro všechny ostatní co tu jsou :) aspoň s někým kdo to chápe si člověk o tom muže popovídat :* :* :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.12.19 19:19

@Domča199 Je to těžké. Myslím, že tady není jediná z nás, která by ti nerozuměla. Je to nefér, že zrovna nám to nejde, ale je to tak. Jednou to vyjde. V začátcích je ten pokles HCG markantnejsi, protoze HCG není tak vysoké. Pokud to chápu máš dnes den očekávané MS. Někdo dokonce tvrdí, že tělo je zvyklé a prostě to spustí i přes těhotenství a těhotenství prosperuje. Je to buď a nebo. Já třeba patřila k té méně šťastné skupině. Je to těžké, ale musíme věřit. Přeji ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:22

@ModrenkaIUI dekuji a ano mám dnes očekávanou MS. :( tak uvidime co se dozvim příští týden. Dekuji a přeji ať se vše povede a ať aspoň některá z nás má na vanoce dáreček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.12.19 19:29

@Domča199 Já jdu na KET příští týden. Neves hlavu nemusí to opravdu nic znamenat. Hele my se snažíme už 8 let a už nejsme nejmladší. Občas je to k zlosti a člověk je zoufalý, ale věřím až do poslední chvíle. Zkus se uklidnit a dát tomu šanci. Na definitivní závěry je času dost. Vím, že se to hůř dělá, ale zkus to. Bezte třeba do kina nebo si udělejte filmové odpoledne. Zábav se něčím příjemným a uvidíš. Určitě zkus zítra test. Budu na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.12.19 19:31

@ModrenkaIUI moc dekuji za podporu ;) jsem rada ze jsem se k vám přidala. dam vedet příští týden jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.12.19 19:33

@Domča199 Dej vědět kdykoliv budeš potřebovat. Všechny tě chápeme a někdy i to vypsání se z toho pomůže. A my tady jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.12.19 19:36
@ModrenkaIUI píše:
@Domča199 Dej vědět kdykoliv budeš potřebovat. Všechny tě chápeme a někdy i to vypsání se z toho pomůže. A my tady jsme.

Musim jen souhlasit :palec: :srdce: a Vsem drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.