Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťula3443 Jo my máme ještě 6 blastocyst, tak doufám, že teď to vyjde. Musíme věřit, že právě toto bude to pravé. Navíc by to byl velkolepý vánoční dárek. A vy ještě máte nějaké embryo?
@Kater90 ja jsem sem davala prispevek, ze nakonec se to vse vyvinulo dobre a jdu na KET
asi ti to uteklo. Tak ted uz cekam na vysledek a doufam, jsem 2.den po KET… Jak to vypada u tebe?
@Peťula3443 tak to uz jsem pozapomela, omlouvam se
a jak se citis po KET? Ja jsem dnes 8.den po… odpoledne jsem dělala test a bílo, ale měla jsem průhlednou zředěnou moč..neměla jsem ho vubec dělat
ted jsem nervózní, ale ještě neházim flintu do zita a doufam…
@Kater90 v pohode, ja take zapomenu obcas
8. den je brzy, tak jeste nesmutni.
Ja od vcerejska mam takove pobolivani jakoby pri MS. Nejsilnejsi to bylo asi vcera k veceru a dnes dopoledne. Citila jsem to az v zadech. Trochu doufam, ze je to vlivem zahnizdovani, ale taky si rikam, ze je to mozna z utrogestanu, Ovitrelle? Nevim… Mas taky takovou zkusenost?
@Peťula3443 presne to jsem měla 2/3 den po KET.. bolest jako na MS az sem z toho byla ve stresu.. to sem měla celou dobu az do včerejška, ale uz jen sem tam a ne v takové intenzitě
přeju aby to vyšlo… taky doufam ze to bylo hnízdění..
Zkusím zitra rano a uvidim… pak kdyztak o víkendu a v pondělí jdu na krev.
@Kater90 tak hlavne nestresovat, zitra z ranni moci muze byt take jeste brzy. Ale chapu te, ja budu uplne stejna
tak snad doufame obe spravne
urcite pak dej vedet ![]()
@ModrenkaIUI
Ahoj, naopak, jsem rada za vysvetleni
jsem trubka a zapomnela jsem se zeptat v CARu, jak to probiha.
Ja prave pred OPU nemela Ovitrelle, ale Diphereline kvuli moznosti rozjeti masivniho OHSS, Diphereline se zas nemuze davat pred ET (a kvuli tomu jsem na ET ani nesla). Mam precitlivelost a zvysenou reakci na luteinizacni hormon, tak se bojim, co to se mnou udela Ovitrelle pred KETem
ale predpokladam, ze tohle maji doktori podchycene ![]()
Ahoj holky můžu se přidat. V pondělí jsem byla na KET hatchujici blastocysty. Hned druhý den mě bolelo hodně břicho jako na ms tak nevím jestli to bude úspěch. Jinak vám držím všem pěsti
@anonymmyska ahoj, ja byla take v pondeli na KET. Bolesti jsem mela take a mam obcasne do dnes. Take drzim pesti.
@Peťula3443 mě taky bolí i dnes az jako by i záda. Tak uvidíme. To jsi byla poprvé? Ja mam z IVF 2 leteho kloucka a ted první KET
@anonymmyska take ti citim nekdy az do zad. Tak snad je to uhnizdovani..
Toto byl 2. KET z 1. IVF.
@Peťula3443 píše:
Také přeji pozitivní výsledek![]()
určitě pak dej vědět
Ahojky Peti, tak jak se citis 3den po KETu? Já jen mírné křeče a bublinky v podbřišku, jinak nic, až mě to děsí
Když tady čtu, jak holky boli prsa..atd… v tom jsem teda totální břídil
tak me dost znervózňuje že já jen minimum bolístek. A ty si stejný den, tak se tě prostě musím zeptat, co cítíš?❤️ ![]()
@ModrenkaIUI píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? Mě čeká 1.ket 12.12.
Budu ti držet palečky na 12❤️ Já byla teď 2.12 takže jsem na čekačce jak bude vypadat za par dní TT❤️ přeju ti hrozně moc stesticka, ať vše dopadne jak si všechny přejeme //❤️
@Denny000 Moc děkuji. Také ti přeji ať to vyjde. 3.den bys ani žádné příznaky mít neměla. Medicínsky má obvykle embryo na zahnizdeji 5-9dni.Jak se zahnizdi začne produkovat hormon HCG a až potom nějaký příznak cítíš do té doby je to z hormonu co bereš při IVF. Takze záleží jak staré embryo ti vkládali a jak rychle se zahnizdi. A někdo skoro nic neciti☺️️Já minule měla příznaky od 7.dne jako dost a bylo to biochemické. Neves tedy hlavu a užívej si, že to vyšlo. Co je dobře nebo špatně stejně nezjistis.
@ModrenkaIUI píše:
@Denny000 Moc děkuji. Také ti přeji ať to vyjde. 3.den bys ani žádné příznaky mít neměla. Medicínsky má obvykle embryo na zahnizdeji 5-9dni.Jak se zahnizdi začne produkovat hormon HCG a až potom nějaký příznak cítíš do té doby je to z hormonu co bereš při IVF. Takze záleží jak staré embryo ti vkládali a jak rychle se zahnizdi. A někdo skoro nic neciti☺️️Já minule měla příznaky od 7.dne jako dost a bylo to biochemické. Neves tedy hlavu a užívej si, že to vyšlo. Co je dobře nebo špatně stejně nezjistis.
Jee děkuju za uklidnění😊 Snažím se být v pohodě a myslet pozitivně ale prostě to neustále hlodá😕 Dávali mi 5ti denní 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.