Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mia170 píše:
@Tomi79 muj dotaz nebyl na davkovani. Ale jinak chapu i “plkani”, tem holkam to treba pomaha
Ja psala, že tato debata není asi pro mě
. Jsem na tohle asi moc racionální.
To dávkování byl příklad… Hezky večer a ať se daří
.
@Mia170 já byla na kontrolním utz 8DC a měla jsem sliznici 8mm a ket mám na 18DC a takto to bylo i u syna, takže dr důvěřuji. @Katerina.2008 já jdu ve čtvrtek a moc se těším ![]()
@Peťula3443 @Denny000
@Tomi79 holky, vy se setrete, uzivejte advent a budu doufat, ze tu uvidim vase dve carky ![]()
Příspěvek upraven 03.12.19 v 19:38
@frbul Uz to vidim
Nemela jsem prectene vsechny prispevky
. Ja Ovitrelle picham na vyvolani ovulace, vse mam pravidelne, takze v nativu.. A picham ho dva dny pred ovulaci a potom mi podle ovulace a stari embrya planuji KET.. Nic dalsiho nemam ![]()
@Katerina.2008 píše:
@Peťula3443 @Denny000
@Tomi79 holky, vy se setrete, uzivejte advent a budu doufat, ze tu uvidim vase dve carkyPříspěvek upraven 03.12.19 v 19:38
Dekuji!
ja se budu setrit az moc, planuji byt doma do konce tydne ![]()
Drzim palce na pondelni KET!
Snad pro nas vsechny bude konec tohoto roku s vytouzenyma //
![]()
@Peťula3443 píše:
Dekuji!ja se budu setrit az moc, planuji byt doma do konce tydne
Drzim palce na pondelni KET!Snad pro nas vsechny bude konec tohoto roku s vytouzenyma //
![]()
Také přeji všem hodně štěstí, ale nějak zvlášť se šetřit nehodlám, doktor říkal chovat se úplně normálně. Jasně, že netahat težké věci a nebo na výšlap nepůjdu, ale jinak se nepmezuju.
@Katerina.2008
dekuju za vysvetleni. Jak jsem moc predtim resila stimulaci a OPU a vse vedela, tak zjistovani o KETu jsem nejak vypustila ![]()
Tak me napada, ze kdyz uz nestimuluju, tak by snad Ovitrelle nemusela byt problem skrz OHSS
no nic, pristi tyden se na to v CARu zeptam ![]()
@frbul Ahoj. Snad nevadí že reaguji, ale pokud je KET v nativu, což znamená, že žena má ovulaci, jde se cca 10-12 na ultrazvuk. Podle dominantního folikulu se určí datum ovitrelle. Což je injekce, která spustí do 36 hodin ovulaci a dle stáří embrya se provede KET. Některé Car dávají ještě jednu, ale je to jen pro to, že s tím mají dobře zkušenosti. Dle studií to nemá nějaký zásadní význam. Třeba to stejne i je s léky na potlačení imunity.
@ModrenkaIUI píše:
Ahoj holky. Můžu se přidat? Mě čeká 1.ket 12.12.
Ahoj, jasne ze muzes
Tvuj 1. KET nebo uz jsi nejaky mela? Ja mam za sebou 2. KET. ET neprobehl kvuli hrozbe OHSS.
@Peťula3443 Já měla ET a z toho bylo biochemické. Teď mě čeká první KET. Tak snad vše klapne. Takže už jsi cekatelka maminka? ![]()
@ModrenkaIUI píše:
@Peťula3443 Já měla ET a z toho bylo biochemické. Teď mě čeká první KET. Tak snad vše klapne. Takže už jsi cekatelka maminka?
Tak budu drzet moc palce. Mate dalsi mrazacky?
Byla jsem na KETu 2.12. Snad to vyjde a dockam se //. Na krev mam jit 16.12. Jeste mame par mrazacku na dalsi pokusy.
@Peťula3443 jeee tak uz to mas taky za sebou? Psali jsme si tady před dvěma týdny a ještě jsi nevěděla.. tak mam radost a přeju at vše vyjde
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.