Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
tak nás čeká KET 2.12.!!!
Na dnešní kontrole krásný dominantní folikul a endometrium 8mm. Mám hroznou radost, že to nakonec vyjde. Po minulé kontrole a konstatování lékařky, že to na ovulační cyklus nevypadá, jsem v to vůbec nedoufala. Kontroly byly s odstupem 4 dnů.
@Kater90 držím palce na zítřejší KET a @Kathaa krevní test.
@Katerina.2008 už dorazila MS?
@frbul já takovou zkušenost nemám, zatím vždy MS pravidelně, po vysazení utrogestanu při neúspěšném KET přišla za 3 dny. Aktuálně čekám na termín KET, ale měla jsem z něčeho podobného obavu po první kontrole, ze které to vypadalo na cyklus bez ovulace. Naštěstí dnešní kontrola toto vyvrátila.
@Peťula3443 tak supeeeer
to mam radost ze stihnes KET v prosinci!!! Kolikaty DC jsi? Sliznice super…
Ja uz se na zítřek tesim moc ![]()
@Peťula3443 Parada
! Tak doufam, ze i to miminko vyjde
! Ja to dostala vcera, takze jdu na UTZ pristi stredu a snad bude vse ok a budeme za dva tydny take vkladat
!
@frbul ja mela po stimulaci cykly rozhozene… Po OPU MS 23.den a ted dalsi cyklus 32 dni. Normalne mam 27, max 29,takze oba uplne mimo…
Holky dekuju za odpovedi
takze kazdy reaguje vselijak, no to jsem si i nejak myslela ![]()
Po OPU jsem mela 20 DC, takze driv a ted to vypada na pozdejc az nikdy, takze jak u tebe Kati
no uvidim, zitra zavolam do CARu a domluvim se, co s tim.
Pak uz jsi to mela tak, jak obvykle?
@frbul Já jsem teď dva cykly po OPU, ale myslím si, že pak už by se to mělo srovnat.. Já teda doufám, že už to nezjistím, protože tenhle cyklus jdeme na KET, tak snad už to nedostanu vůbec
… Zkus zavolat do CARu, určitě ti tam poradí odborněji, než my tady v diskuzi
.. Třeba ti dají nějakou vyvolávací injekci? Dej potom vědět, co ti řekli, samotnou by mě to zajímalo
.
@Katerina.2008
Chapu, tak to drzim palce, aby uz ta potvora neprisla
No zacala jsem ted dopoledne trosku spinit, tak to vypada, ze MS brzy dorazi, takze zatim volat nebudu. Ale predpokladam, ze by mi pichli vyvolavacku, kdyby nic ![]()
@Anonym_kaO ahoj, jasná věc… vitej
bude to první KET nebo již nějaký proběhl? Ja mam za sebou dnes svůj 1.KET…
@Kater90 bude to 4. Ket. Z druhého ketu mám syna, tak věřím, že teď to taky vyjde.
Držím pěsti, aby to vyšlo.
@Anonym_kaO Ahoj, vitej 🙂! Koukala jsem, ze jsi i v KET listopad, tak to bohuzel nedopadlo? Ja kousek te vasi diskuze procetla, protoze jsem puvodne chtela jit uz v listopadu, ale nakonec jsem to nechala, protoze jsem mela vse rozhozene po OPU a nasledny hysteroskopii… A uz mas termin 🙂?
@Katerina.2008 ahoj. Měla jsem ket 31.10. ale bylo to jen asi biochemické, takže teď beru léky na další ket, který bude na Mikuláše ![]()
To je mi líto… Tak snad tentokrát.. Říkám si, že by to byl krásný dárek pod stromeček
… Já jdu v úterý teprve na UTZ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.