KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.19 20:22

@frbul tak to je mazec… Ja to mam teda taky jeste rozhozeny, mela jsem to s bidou tri dny. Dneska uz nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
27.11.19 20:29

@Katerina.2008
Ja uz nekolik let pred ms spinim, cca 5-6 dnu, akorat mi to teda chodi relativne presne :D tak predpokladam, ze do vikendu dorazi a pokud ne, tak pujdu na kontrolu…a pak na KET mezi svatky :D ja uz to pred stimulaci mela takovy prapodivny, mozna s nama i cloumaji nervy okolo celyho procesu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.11.19 22:11
@Peťula3443 píše:
Ahoj děvčata, kdo se chystáte na KET v prosinci? Pojďme se podpořit! ;)

Ja jdu 2.12. poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
28.11.19 13:54

@Katerina.2008
Ahoj, tak jdu zitra do CARu na kontrolu. Mne to nedalo a volala jsem si dnes koordinatorkou a ta doporucila, at prijdu na kontrolu, ze bych se taky nemusela ms dockat. Udelaji mi utz, aby zkontrolovali sliznici a popripade pichnou vyvolavacku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.19 15:00

@frbul Ono to bude asi lepsi, at vis, na cem jsi🙂.. Tak, dej vedet, jak jsi pochodila 🙂!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
28.11.19 15:18

@Katerina.2008
jj, dam vedet, treba to pak pomuze i nekomu dalsimu, kdo by mel stejne „problemy“. :) Hlavne proste chci jit na KET ted v prosinci, uz jsem se nacekala dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.11.19 18:26

@Tomi79 Ahoj, tak to jdeme ve stejný den :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.19 18:37
@Peťula3443 píše:
@Tomi79 Ahoj, tak to jdeme ve stejný den :mrgreen: :dance:

Jeee :-) tak držím pěsti, treba jdeme i do stejného zařízení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.11.19 18:54

@Tomi79 také držím moc pěsti!! Já chodím v Praze do Cube. Nemůžu se dočkat :D To je tvůj první, nebo už jsi nějaký podstoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.19 18:56
@Peťula3443 píše:
@Tomi79 také držím moc pěsti!! Já chodím v Praze do Cube. Nemůžu se dočkat :D To je tvůj první, nebo už jsi nějaký podstoupila? [/citace
Jj první, ale máme problém že to naše jedine embryo ma nějakou mosaiku, ale prý to za zkoušku stojí, tak uvidíme no, každopádně kdyz to vyjde budou to nervy až do 20 týdne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.11.19 19:15

@Tomi79 tak pokud je jediné, tak to za to urcitě stojí. Takže i tvé první IVF? Škoda, že nemáte více mrazáčků. Přeji hodně štěstí, avy stačilo to jediné.
Do jakého CAR chodíš ty, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.19 19:22
@Peťula3443 píše:
@Tomi79 tak pokud je jediné, tak to za to urcitě stojí. Takže i tvé první IVF? Škoda, že nemáte více mrazáčků. Přeji hodně štěstí, avy stačilo to jediné.
Do jakého CAR chodíš ty, jestli se můžu zeptat?

Měli jsme jich 5,ale 4 měli genetickou vážnou vadu po manželovi. Takže zbylo jen to jedno s jinou vadou, ale pry bývá často vpořádku. Chodíme do Gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.19 19:50

@Tomi79 Teda, nemate to vubec jednoduche… Tak drzim palce, aby to byl bojovnicek a zvladli jste to spolu 🙂… Ja se tentokrat take strasne tesim - vetsinou tam chodim spis s pocitem marnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.19 19:55
@Katerina.2008 píše:
@Tomi79 Teda, nemate to vubec jednoduche… Tak drzim palce, aby to byl bojovnicek a zvladli jste to spolu 🙂… Ja se tentokrat take strasne tesim - vetsinou tam chodim spis s pocitem marnosti…

Děkuji, ale beru to tak, že co ma byt, tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.19 20:04

@Tomi79 tak to souhlasim… Stejne clovek nic nezmeni, i kdyby se na hlavu stavel… Ale palce drzet budu, tim nic nezkazim 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.