KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
16.11.19 22:33

Zdravím, můžu se taky přidat? :wink:. Já mám teda už po KET. Podstoupila jsem ho minulý týden a čekám, jak dopadne. Je tu někdo z vás, která máte opakovaný KET.? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.11.19 11:05

@Martina711 Ahoj, držím Ti palce.
Já se chystám na 2. KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
17.11.19 17:10

@Martina711 Ahoj, jsem na tom stejně. 12.11. jsem měla KET, již popáté v rámci jednoho IVF. Čekám na testování, jak to tentokrát zas dopadne. Mám nerv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.11.19 19:58

@Kathaa ahoj, už 5. KET? Genetiku jste dělali? Držím palce ať je to teď to pravé a chytí se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.11.19 21:45

Já jsem právě po prvním Ket. Máme skoro 3letou holčičku, kterou máme taky z umeleho oplodnění. Ale to se na nám při prvním ET hned povedlo. Dnes jsem 10.den po KET a mám negativní výsledek na těh. testu. Už tomu přestávám věřit, že by to dopadlo dobře. Nevíte, jestli můžu hned další cykl na další pokus? Máme zmrazena ještě 2embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.11.19 21:58

@Kathaa Tak to mě mrzí, že to ješte nevyšlo… Ale člověk nesmí ztrácet naději :wink:. Jak dlouho všechny tyto pokusy postupujete? Už to to musí asi nekonečné že? Mate můj obdiv 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
18.11.19 08:31

Ahoj @Peťula3443 a @Martina711, ano genetiku dělali, před odběrem vajíček, na jaře 2018. Jeden ET nevyšel, poté ani 3× KET, napočtvrté ano, ale ve 24 tt to skončilo, nyní čekám jak zítra dopadne test a event. máme ještě posledního mražáčka. Věřím ale zítra v // :). S IVF jsme začali 11/2017, jinak mimi chceme přes 4 roky. Přeji strašně štěstí, aby jste ještě ty // našla. Třeba se vybarví až zítra. Držím palce :). Jinak ano, znovu lze jít hned v dalším cyklu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.11.19 09:05

@Kathaa

Tak moc držím palečky. :wink:. Dnes oběť těh. Test snehobily 🤔 🤔. Začínám se srovnávat s realitou… Dejte zítra vědět :wink: 🙋. A domácí tehu test jste si nedělala? :wink:. Já bych to nevydržela😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.11.19 09:57

@Kathaa a embrya jste posílali na PGD? Zajímá mne to, protože nad tím uvažuji pokud se pár KETů nepovede. Obdivuji Tě, takovou dobu se snažit. Já jsem začala s IVF na konci srpna.

@Martina711 ano, můžeš hned další cyklus. Někdo má test pozitivní později. Ale nechci Ti dávat nějaké falešné naděje. Já jsem to měla také tak a i krev pak negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
18.11.19 13:27

@Peťula3443 Sice vim, co je PGD, nicméně už nevím, jestli nám ho CAR dělal, musela bych hrabat v silné naši složce, kterou si zakládám doma. Teď to zatím ještě řešit nebudeme, zaměřila bych se pak na víc i jiných věcí, pakliže bychom museli jít znovu na celé nové, druhé, IVF.
@Martina711 Dnes jsem ještě netestovala, jsem si uvědomila, že jsem dnes jen 6. den po transferu, byla bych akorát smutná, až ve středu to risknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.11.19 15:00

Ahoj, také se přidávám. Po měsíci čekání na výsledky PGD nás bude čekat první ket z 2.pokusu IVF. Doufám že prosinec bude šťastný měsíc pro nás všechny 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
18.11.19 17:04

@Kater90
Ze zmrazenych genetiku nedelaji, protoze pri odberu vzorku pri rozmrazeni muzou embryo nadobro ponicit. Ptala jsem se na to v CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.11.19 08:43

@Nika9015 Ahoj, také doufám ;) Já budu mít KET začátkem prosince, pokud bude sliznice ok. Kdy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
19.11.19 14:05

@Peťula3443 27.11 jdu na UZ a snad mi dají datum na Ket, těším se a zároveň mám strach že to zas nedopadne, vždy jsem byla vyrovnaná ale co jsme se s přítelem rozhodli pro IVF a těch hormonech tak se nepoznavám :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
19.11.19 16:56

Holky tak jsme na tom podobně… ja bych měla mít KET 25.11. ale ted ve čtvrtek mi to potvrdí… budeme se tu podporovat navzajem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.