Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, můžu se taky přidat?
. Já mám teda už po KET. Podstoupila jsem ho minulý týden a čekám, jak dopadne. Je tu někdo z vás, která máte opakovaný KET.? ![]()
@Martina711 Ahoj, jsem na tom stejně. 12.11. jsem měla KET, již popáté v rámci jednoho IVF. Čekám na testování, jak to tentokrát zas dopadne. Mám nerv ![]()
@Kathaa ahoj, už 5. KET? Genetiku jste dělali? Držím palce ať je to teď to pravé a chytí se!
Já jsem právě po prvním Ket. Máme skoro 3letou holčičku, kterou máme taky z umeleho oplodnění. Ale to se na nám při prvním ET hned povedlo. Dnes jsem 10.den po KET a mám negativní výsledek na těh. testu. Už tomu přestávám věřit, že by to dopadlo dobře. Nevíte, jestli můžu hned další cykl na další pokus? Máme zmrazena ještě 2embrya.
@Kathaa Tak to mě mrzí, že to ješte nevyšlo… Ale člověk nesmí ztrácet naději
. Jak dlouho všechny tyto pokusy postupujete? Už to to musí asi nekonečné že? Mate můj obdiv 🤗 🤗
Ahoj @Peťula3443 a @Martina711, ano genetiku dělali, před odběrem vajíček, na jaře 2018. Jeden ET nevyšel, poté ani 3× KET, napočtvrté ano, ale ve 24 tt to skončilo, nyní čekám jak zítra dopadne test a event. máme ještě posledního mražáčka. Věřím ale zítra v //
. S IVF jsme začali 11/2017, jinak mimi chceme přes 4 roky. Přeji strašně štěstí, aby jste ještě ty // našla. Třeba se vybarví až zítra. Držím palce
. Jinak ano, znovu lze jít hned v dalším cyklu. ![]()
Tak moc držím palečky.
. Dnes oběť těh. Test snehobily 🤔 🤔. Začínám se srovnávat s realitou… Dejte zítra vědět
🙋. A domácí tehu test jste si nedělala?
. Já bych to nevydržela😁.
@Kathaa a embrya jste posílali na PGD? Zajímá mne to, protože nad tím uvažuji pokud se pár KETů nepovede. Obdivuji Tě, takovou dobu se snažit. Já jsem začala s IVF na konci srpna.
@Martina711 ano, můžeš hned další cyklus. Někdo má test pozitivní později. Ale nechci Ti dávat nějaké falešné naděje. Já jsem to měla také tak a i krev pak negativní…
@Peťula3443 Sice vim, co je PGD, nicméně už nevím, jestli nám ho CAR dělal, musela bych hrabat v silné naši složce, kterou si zakládám doma. Teď to zatím ještě řešit nebudeme, zaměřila bych se pak na víc i jiných věcí, pakliže bychom museli jít znovu na celé nové, druhé, IVF.
@Martina711 Dnes jsem ještě netestovala, jsem si uvědomila, že jsem dnes jen 6. den po transferu, byla bych akorát smutná, až ve středu to risknu.
Ahoj, také se přidávám. Po měsíci čekání na výsledky PGD nás bude čekat první ket z 2.pokusu IVF. Doufám že prosinec bude šťastný měsíc pro nás všechny 🙂
@Kater90
Ze zmrazenych genetiku nedelaji, protoze pri odberu vzorku pri rozmrazeni muzou embryo nadobro ponicit. Ptala jsem se na to v CARu
@Nika9015 Ahoj, také doufám
Já budu mít KET začátkem prosince, pokud bude sliznice ok. Kdy ty?
@Peťula3443 27.11 jdu na UZ a snad mi dají datum na Ket, těším se a zároveň mám strach že to zas nedopadne, vždy jsem byla vyrovnaná ale co jsme se s přítelem rozhodli pro IVF a těch hormonech tak se nepoznavám
![]()
Holky tak jsme na tom podobně… ja bych měla mít KET 25.11. ale ted ve čtvrtek mi to potvrdí… budeme se tu podporovat navzajem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.