KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
9.12.19 18:28
KET 2.12.
@Janulla90 píše:
Ahoj holky. Brali jste nejeke léky před ketem? Dneska jsem 13.den cyklu a sliznice má jen 6,4 a největší folikulů jen 9,4. Prý pokud to Nedorost, tak to tento měsíc neprobehne a další cyklus bych začala s léky

Ahoj, ja pri prvnim KETu brala jeste estrofem. Je na podporu rustu sliznice. Ale dalsi uz jsem bez, rozhodla jsem se pro nativni cyklus a sliznice byla ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.12.19 18:29

KET 2/12

Držím všem palečky. Já už jsem nevydržela a testovala. Duch tam je tak snad bude sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
9.12.19 18:43

KET 2.12.

@anonymmyska To je super, potichu gratuluji :potlesk: Ja mam v umyslu zacit testovat zitra, ale mela jsem jeste jeden Ovitrelle, tak budu sledovat jak se to vyviji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.12.19 19:11

KET 2/12

@Peťula3443 ja jsem před dvěma lety testovala 6den po ET a uz byl Ovittrele pryč a test byl pozitivní. Tak držím moc palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
9.12.19 19:36

Ket 5.12.

@Osssisss no od začátku mi přijde, jak kdyby na mě něco lezlo, což mě trochu straší - ale u syna jsem byla na začátku taky jakkdyby nachlazená. Ale jinak nic, žádný výtok, prsa normal, břicho tak nějak normálně…ale myslím, že je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.19 19:59

@anonymmyska velika gratulace :potlesk:! Preju, at siliiii :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.19 20:00
@ModrenkaIUI píše:
@Katerina.2008 Ahoj. Jojo blastocystu. Nic jiného zamrazeneho nemáme. Moc držím palce. Ve čtvrtek se přidám 😂

Budu na tebe myslet ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
9.12.19 20:24

@Katerina.2008 Moc děkuji. Budeme potom testovat skoro stejně ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.19 21:10

Ket 6.12.

Nejprve taky všem přeji jen //. :kytka:
Jinak já od včera hlava jak střep a žaludek na vodě. Měla jsem řízený KET, tak těžko povědět zda je to léky, počasí, vrtáním. :* Dnes zas bojují s břichem. Něco mezi bolesti na ms a zařazenými prdy. :lol: a pořád bych spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.12.19 06:26

Ket 4/12

@anonymmyska držím palce ať duch je za pár dní pořádná čára. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.12.19 06:28

Ket 4/12

@Anonym_kaO je pravda že já mám od začátku pořád plný nos. Ale rýma klasická to není. A Ty už teda budeš testovat ode dneška? Tfuj, tfuj ať je duch z kterého pak bude pořádná čára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
10.12.19 08:30

Ket 5.12

@Osssisss dnes ještě ne, jsem teprve 5den a to se ještě bojím. Myslím, že to zkusím tak 8den nejdříve, ale ráda bych klidně do 10dne vydržela :lol: u syna jsme měla pozitivni test už 8 den večer 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.12.19 10:52

KET 2.12

Ahoj holčičky, jsem trochu na nervy. Říkala jsem si nejprve, že budu testovat až 12.12 jenže jsem to nevydržela a TT jsem udělala už 7 i 8.12 úplně sněhobílo :( Vím, že ještě může vyjít jinak, jenže já ani nic necítím.. prsa, břicho, únava, nachlazení, pocit jako pred menstruaci, prostě nic :( Je to můj první ket a víc už nám jich nezbylo, takže pomalu se začínám bát :( o mimi se snažíme už 7 let a je mi skoro 30, tak jsem s toho na palici uz :( tolik si přeju mít miminko a tady mezi vámi mám pocit maximálního pochopení, pro to jsem měla potřebu zase vám sem napsat. Řekněte mi, že to může být ještě dobrý :) jinak už me m*dne :) všem vám držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
10.12.19 11:00

Ket 5.12

@Denny000 ahoj, podle mě může být ještě vážně brzo. Kolikadenní embryo se vkládalo? Ještě bych zkusila další test za dva dny. To čekání a nervy je nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.19 11:10

Ket 6.12.

@Denny000 přesně pro to si říkám, že dřív jak 10 den se prostě testovat nebudu. Je to peklo, ale chce to vydržet. Takže určitě nehazej flintu do žita a vyckej ještě. To, že je nyní test negativní nemusí vůbec nic znamenat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.