Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Podle MS bych měla být 6+6tt, tak snad bude vidět srdíčko. Raději ještě půjdu v pondělí na krev, ať mám jistotu, že to stále roste. @Vendy919 To je super, gratuluju ![]()
Holky ja se ted chystám na druhy KET. Mely jste embryoglue?
@Talllya Ja ho mela za priplatek 5 tisic a jelikoz jsme meli jedine embryjko, tak jsme to dali. Ale bohuzel nam nepomohlo. Tak se holky drzte, a hlavne at vam to vsechno dobre dopadne ❤️
@Talllya píše: Více
Ano, mela. Moje prvni KET. V pondělí jdu na krev. Mam slabou druhou čárku.
@Talllya Dávali jsme ho, jelikož jsem měla jen 1 vajíčko, udělali jsme pro to maximum, dnes pozitivní hcg v krvi a na testu pěkná druhá čárka. Tak uvidíme, jak to bude dal pokračovat ![]()
Ja mela Ket 6.12a poslední test jsem dělala dnes a pěkná druhá čárka byla az 15ty den po transferu.
Příspěvek upraven 27.12.24 v 19:35
@Kacenka009 píše: Více
Ma se testovat až po 12. dnu transferu, takže správně. ![]()
Jeste 10 dni vydržet do ultrazvuku a doufat ze bude vše v pořádku
@Kacenka009 je to sileny cekani, aspon ze jsou ty svatky. Se clovek tak nejak zabavi.
.
Ale vse bude v poradku!
Verit v dobre konce, je pul uspechu.
![]()
Mam radost ale i strach uz jsem to mela tak dvakrát ale ne přes IVF vždy do 8 tydne a konec ale trochu me uklidňuje ze mame geneticky vyšetřené embryo
@Talllya Ahoj, měla jsem. 😊 První KET jsem měla bez, nevěla jsem o této možnosti. Při druhém KETU mi byl doporučen a jsem ve 12tt.♥️ Samozřejmě se nikdy nedozvíme jestli tomu pomohlo embryoglue, ale to vědomí, že jsme pro miminko vyzkoušeli doporučené metody, nám pomohlo. ☺️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Vendy919 gratuluji, hodnota neni podstatna, hlavne ze je pozitivni a jim to dostacuje.