Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kacenka009 Jee,koukám, že jdeme na ultrazvuk úplně ve stejný den i čas ![]()
@barbuska92 tak to je dobrá náhoda i stejný čas 😊 ja žádný nevolnosti nemam nic az je to divny jen jsem porad unavena
@Kacenka009 hlasim se po dloooouhem dni(narocnem
) nam dopadl utz na jednicku a srdicko tluce jako zvon.
Za 2. Tydny kontrola u meho gynekologa.
@Kacenka009 Taky jsem pořád unavená, ale se synem moc nemám čas odpočívat, tak to na mě vždy padne až večer.
@Kacenka009 @barbuska92 holky moc dekuju, je to ale teprve zacatek jak vsechny vime. Ale preju nam vsem at dopadne vse na jednicku.
Ja se synem taky nemam moc cas koukat, kde co picha, nebo nejaka unava.. pff nema sanci. Jsem rada, ze me zatim neni zle. Ale je fakt, ze u syna jsem vedela o tehu jen proto, ze me rostlo bricho. Jinak vubec
![]()
Tak snad to bude pohoda i ted.
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to je skvělý!
Hezký dodatečný vánoční dáreček! Gratuluji.
Já nakonec 30. 600hcg, 2.1. 2400hcg.
Jen teda jsem dnes zašla lehce krvácet, je to obvykle? Beru dost progesteronu denně a všude čtu, že je to ok, pokud se jedná o lehké krvácení a krátkodobé.
Prima víkend
Hcg je moc hezky, roste krasne
Pokud se nejedna o cerstvou cervenou krev a neni doprovazeno bolestmi, tak lehke spineni je bezne. Ja mela dokonce u syna 2× celkem silne jednorazove krvaceni a jednalo se o hematom. Ale vzdy jsem pro jistotu zajela na pohotivost. Takze pokud se Vam neco nezda, klidne jedte. Ja poprve jela ve 4+3tt a pak znovu 8tt.
Jinak moc dekuji je to krasny darecek ![]()
Ja si myslím, že je to čerstvá krev. 🩸
Je mi z toho trochu zle. Bolesti nemám.
Vubec. Ja bych si toho ani nevšimla.
Na pohotovost nepojedu, přece jen jsem těhotná 16 dnů.
No. Počkám co mi odepíšou z kliniky.
@barbuska92 to na mě padne únava odpoledne tak po obědě a večer … a celý den mi je dobře a až večer je mi trochu na zvracení
To může být i slabé krvácení ze je to doba kdy má dojít menstruace pokud to není silné a nejsou bolesti tak by to mělo přejít 😊 😊 hlavně klid a odpočívat
Ja bych asi pro svuj klid, ze je to alespon v poradku v deloze a ne mimo jela aspon ke svemu gynekologovi nebo na kliniku. Uvidite co Vam napisou.
![]()
Ale samo pokud je to slabe a citite se dobre, je to jedine dobre
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.