Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děvčata kdo tady byl na KET po 20.12.3024? Já byla 28.12.2024, tak jen jestli je tady někdo na tom stejně.
Holky, dneska Vam vsem drzim pesticky a tesim se na pozitivni zpravy a fotecky.
![]()
@Kacenka009 píše: Více
Moc drzim palce, ale presne toto jsem mela ja u druheho transferu. Slabsi testy, pak teda uz silnejsi. HCG bylo hranicni, spis nizsi a na ultrazvuku 6+2 prazdny gestacni vacek. Embryo nebylo videt, akorat ja hned musela vysadit leky, nebylo na co cekat, v tomto tydnu a hlavne po IVF uz musi byt plod a srdce, toto bohuzel neni prirozene otehotneni, ze by plod mohl byt mensi. Dalsi transfer uz vypadal jinak a v tomto tydnu jsem mela embryjko 6mm a srdecni akci. 6+2 je at chceme nebo ne 7. tyden, kdy plod ma 4-9mm. Posilam silu. ![]()
Holky jsem 13 dne po KET a teď uz mě pobolívá břicho jak před menzesem. Jako trochu víc. Myslíte, že si můžu dát třeba paralen nebo něco.
@Bobina10 a testy jsi zkousela? Jinak paralen muzes i v tehu.
Ano, nevydržela jsem netestovat a od 10 dne krásný dvě čárky. 🙏 Ale do té doby mě jen boleli prsa a pobolívala hlava. Dnes teda bolí ten podbřišek.
@Bobina10 píše: Více
Vím, že se paralen v těhotenství může, ale… V mém předchozím těhotenství mě jeden den šíleně bolela hlava a dala jsem si na to paracetamol. Hned druhý den jsem začala špinit. Nakonec to bylo zamlklé. Samozřejmě ten prášek nemusel být příčina, asi by se to stalo tak i tak, ale zařekla jsem se, že v tomto těhotenství si v prvním trimestru žádný prášek nevezmu, i kdybych se měla od bolesti zbláznit.
@Bobina10 Každé centrum to má jinak. Ale většinou za 14 dnů se dělá ultrazvuk pro potvrzení srdeční akce. A poté tě předají do péče tvého gynekologa.
![]()
@Bobina10 nekomu staci pozitivni test, v mem centru chteji 14.den krevni test. Bud si muzes dojit ve svem okoli a nebo k nim. Ale to zalezi jak jste domluveni.
Je divne, ze nemas zadne informace dopredu.
Tak dneska ultrazvuk a gestacni váček pořad prázdný takže vysazuju léky a dám tomu šanci jestli to odejde samo jinak bude revize
Moc vám to všem přeji at se vše povede a samozřejmě moc závidím
@Bobina10 paralen urcite muzes, ja ho jedla na bolest hlavy a byly dny kdy jsem odpocitavala minuty abych si mohla dat dalsi a po jednom mi to nezabira takze jsem je jedla po dvou rovnou. Bricho me pobolivalo cely prvni trimestr prubezne, nekdy vic, nekdy min a nekdy to byly tak ostry bolesti ze jsem byla presvedcena ze je konec.Pak se to uklidnilo a ted poslednich par dni to citim zas
@Kacenka009 To me moc mrzi ![]()
@Kacenka009 To mě hrozně moc mrzí. Snad to příště vyjde. Hlavně ať teď nemusíš na revizi.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@barbuska92 je to smutny, clovek je nemocny a pokud chce mimco musi se vydat ze vsech penez, co si usetril..