KET prosinec 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.1.25 20:47

KET 5.12.2024

@barbuska92 je to smutny, clovek je nemocny a pokud chce mimco musi se vydat ze vsech penez, co si usetril.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.25 06:10

Děvčata kdo tady byl na KET po 20.12.3024? Já byla 28.12.2024, tak jen jestli je tady někdo na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 06:55

KET 5.12.2024

Holky, dneska Vam vsem drzim pesticky a tesim se na pozitivni zpravy a fotecky. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.25 11:44
@Kacenka009 píše: Více

Moc drzim palce, ale presne toto jsem mela ja u druheho transferu. Slabsi testy, pak teda uz silnejsi. HCG bylo hranicni, spis nizsi a na ultrazvuku 6+2 prazdny gestacni vacek. Embryo nebylo videt, akorat ja hned musela vysadit leky, nebylo na co cekat, v tomto tydnu a hlavne po IVF uz musi byt plod a srdce, toto bohuzel neni prirozene otehotneni, ze by plod mohl byt mensi. Dalsi transfer uz vypadal jinak a v tomto tydnu jsem mela embryjko 6mm a srdecni akci. 6+2 je at chceme nebo ne 7. tyden, kdy plod ma 4-9mm. Posilam silu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.25 12:44

Holky jsem 13 dne po KET a teď uz mě pobolívá břicho jak před menzesem. Jako trochu víc. Myslíte, že si můžu dát třeba paralen nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 12:50

KET 5.12.2024

@Bobina10 a testy jsi zkousela? Jinak paralen muzes i v tehu.

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.25 13:01

Ano, nevydržela jsem netestovat a od 10 dne krásný dvě čárky. 🙏 Ale do té doby mě jen boleli prsa a pobolívala hlava. Dnes teda bolí ten podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 13:17
@Bobina10 píše: Více

Vím, že se paralen v těhotenství může, ale… V mém předchozím těhotenství mě jeden den šíleně bolela hlava a dala jsem si na to paracetamol. Hned druhý den jsem začala špinit. Nakonec to bylo zamlklé. Samozřejmě ten prášek nemusel být příčina, asi by se to stalo tak i tak, ale zařekla jsem se, že v tomto těhotenství si v prvním trimestru žádný prášek nevezmu, i kdybych se měla od bolesti zbláznit.

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.25 13:37

A co mě teď bude čekat, zítra mám volat výsledek testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 13:38

KET 5.12.2024

@Bobina10 Každé centrum to má jinak. Ale většinou za 14 dnů se dělá ultrazvuk pro potvrzení srdeční akce. A poté tě předají do péče tvého gynekologa. :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
25
10.1.25 13:46

A na krev si mě nepozvou? Bolelo někoho břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 13:50

KET 5.12.2024

@Bobina10 nekomu staci pozitivni test, v mem centru chteji 14.den krevni test. Bud si muzes dojit ve svem okoli a nebo k nim. Ale to zalezi jak jste domluveni. :think: Je divne, ze nemas zadne informace dopredu.

• Citovat
  • Upravit
166
10.1.25 14:17

Tak dneska ultrazvuk a gestacni váček pořad prázdný takže vysazuju léky a dám tomu šanci jestli to odejde samo jinak bude revize
Moc vám to všem přeji at se vše povede a samozřejmě moc závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
10.1.25 16:14

@Bobina10 paralen urcite muzes, ja ho jedla na bolest hlavy a byly dny kdy jsem odpocitavala minuty abych si mohla dat dalsi a po jednom mi to nezabira takze jsem je jedla po dvou rovnou. Bricho me pobolivalo cely prvni trimestr prubezne, nekdy vic, nekdy min a nekdy to byly tak ostry bolesti ze jsem byla presvedcena ze je konec.Pak se to uklidnilo a ted poslednich par dni to citim zas

@Kacenka009 To me moc mrzi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.1.25 18:16

@Kacenka009 To mě hrozně moc mrzí. Snad to příště vyjde. Hlavně ať teď nemusíš na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.