Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Nějak tomu nerozumím
😁 😁 uvidim co mi řekne zítra kdyžtak se jich zeptám jak se to počítá
@Kacenka009 pro ne je dulezity den transferu. Ale jinak se to pocita klasicky od posledni ms jako u prirozeneho tehu.
Nehledej v tom vedu.
![]()
Pak si stejne vse pocitaji dle velikosti plodu. ![]()
No četla jsem někde ze se to normálně počítá od MS a vycházelo by me to. Mela jsem 6 denní embryo takze od 1 prosince a 14 dni zpět mi zacla MS ale to by vycházelo ze bych mela být 7+1 takze 8 tyden tak jsem zvedava co najdou na ultrazvuku
@Kacenka009 tak ja 17.11. a dneska jsem 7+0tt dle ms. Takze, ty budes zitra 7+2tt.
Takze zacatek 8. tydne, urcite uz bude hezky videt.
Tak to počítám dobře tak se uvidí …strach mam velkej
@Kacenka009 dopadne to dobre, urcite ano
Ikdyz strach je opravneny. Ja mela zaludek jak na vode.. a tep pres 120×
A jeste me vzali o 30 min dele.. ![]()
No musi nebo fakt uz nevim pak uz asi jen psychiatrie 😁
Ted tady čtu to vaše počítání a jsem zmaten, haha 😀
Jak to tedy je? Na transferu jsem byla 19/12. Den startu ms jsem měla 13.12. a konec 18.12.
Co to tedy znamená? 😀
Pockej to jsi byla nejak brzo na transferu ne? Jak mas dlouhy cyklus? To jsi byla 7DC na vlozeni? To je divny.. ![]()
Taky mi to přijde dost brzo vždyť se dávají léky před transferem a chodí na ultrazvuk a podle toho se plánuje vklad
@Kacenka009 Taky jsem hrozně nervózní, ať už je to za námi a s dobrým výsledkem.
Holky, ve ČT jdu na první ultrazvuk a mám nervy jak blázen. Vůbec se nemůžu nějak zabavit, abych na to nemyslela. Od transferu mě bolí v pravém podbřišku a v noci mám občas hrozný křeče po celém břichu.
Nejdete některá také okolo 9.1. Na ultrazvuk?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.