KET prosinec 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
5.1.25 21:45

@barbuska92 určitě si zítra napíšeme když máme ten stejnej čas 😁 a taky držím palce at je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 05:46
@Anonymní píše: Více

Jsem praštěná. Ja si to špatně spočítala.
5. jsem měla poslední den ms. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.25 05:54

KET 19/12

Ai mě to vypočítala ☺️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.1.25 06:53

KET 5.12.2024

Tak to potom uz je to lepsi, mela by jsi byt dneska 4+4tt :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
165
6.1.25 07:24

@Vendy919 Neboj,určitě to bude v pořádku. Děloha se roztahuje, tak ty bolesti podbřišku bývají časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 08:21

Souhlasím s těmi bolestmi. Zas se člověk nesmí tak zkoumat. Kamarádka mi řekla „Jsi těhotná. Od teď tě bude následujících 8 měsíců bolet vše.“ 😀 Ma za sebou 2 těhotenství. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
165
6.1.25 11:26

Ahoj holky, tak já na UZ vše v pořádku, mimi odpovídá 6+2 a už je vidět srdíčko :) Na další uz mám jít za čtrnáct dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.1.25 11:37

@barbuska92 tak já dopadla ani nevim jak gestacni váček je tam krasnej ale embryo nemohla najít nebo si nebyla jista že je mozna nalepeny na stěně léky vysazovat nemam a mam dojit v patek a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.1.25 11:50

@Kacenka009 Neboj,to bude určitě v pořádku. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 12:00

KET 5.12.2024

@barbuska92 to jsou skvele zpravy, ja mam dalsi kontrolu 21.1. a pokud bude UTZ ok odebere se rovnou i krev na screen. :hug: :srdce:

Moc gratuluji a drzim holky pesti. :kytka:

@Kacenka009 Verim, ze bude vse urcite v poradku. Jen se mimco schovava, na zacatku je vse hrozne malinke. V patek to bude uz lepe videt. A byl tam gestacni i zloutkovy vacek aspon? :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
166
6.1.25 12:02

Ten gestacni váček odpovídá 6+2 rikala velikosti jen embryo si nebyla jista ze vidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.1.25 17:43

To prostě nevymyslíte den blbec
Ráno me můj taťka vzbudí telefonem v 6 ráno jestli už vstávám.
V Brně jsem jeli šalinou na černo protože to nefungovalo na kartu a neměli jsme drobný.
Pak ten ultrazvuk.
Potom jsme si zašli na Mcdonald tam mi dali bulku a ta byla už na strouhanku.
Socialka si dává na čas s penezma.
A ještě by mohli dojit 3 králové protoze stále nemám žádný drobný protože všude platím kartou.🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 17:44

KET 5.12.2024

@Kacenka009 tomu se rika dobry den :P :mrgreen:!

• Citovat
  • Upravit
166
6.1.25 17:45

A k tomu jedna kámoška mi poslala fotku ultrazvuku. A druhá mi volala že její kamarádka má stejně problémy jako já a najednou čeká přirozeně a ještě k tomu dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.25 18:17

KET 5.12.2024

@Kacenka009 achjo.. hele tohle me prijde jako vzdy cerna dira. Co nechces to pak k sobe clovek pritahuje. Ale urcite se neboj jemne jim rict, ze ti takovyhle veci ted nepomuzou a nepridaji radosti. Pokud to jsou kamaradky, tak to pochopi. :srdce:

Jinak tyhle “kecy” jak ma nekdo problemy a pak to jde prirozene a jeste dvojcata.. OK nekdo takove stesti ma. Ale at nas nikdo nehazi do jednoho pytle..
J tohle slychavam stale.. :zed: :pocitac: Ale nikdo nevi jaky zdravotni problemy vlastne mam. Ted po synovi jsem malem umrela. Skrz endometriozu jsem mela takove problemy jaky si nikdo nedokaze představit. Po probuzeni z narkozy jsem dekovala bohu a to nejsem verici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.