Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barbuska92 určitě si zítra napíšeme když máme ten stejnej čas 😁 a taky držím palce at je vše v pořádku
@Anonymní píše: Více
Jsem praštěná. Ja si to špatně spočítala.
5. jsem měla poslední den ms. ![]()
Tak to potom uz je to lepsi, mela by jsi byt dneska 4+4tt
![]()
@Vendy919 Neboj,určitě to bude v pořádku. Děloha se roztahuje, tak ty bolesti podbřišku bývají časté.
Souhlasím s těmi bolestmi. Zas se člověk nesmí tak zkoumat. Kamarádka mi řekla „Jsi těhotná. Od teď tě bude následujících 8 měsíců bolet vše.“ 😀 Ma za sebou 2 těhotenství. ![]()
Ahoj holky, tak já na UZ vše v pořádku, mimi odpovídá 6+2 a už je vidět srdíčko
Na další uz mám jít za čtrnáct dní.
@barbuska92 tak já dopadla ani nevim jak gestacni váček je tam krasnej ale embryo nemohla najít nebo si nebyla jista že je mozna nalepeny na stěně léky vysazovat nemam a mam dojit v patek a uvidí se
@barbuska92 to jsou skvele zpravy, ja mam dalsi kontrolu 21.1. a pokud bude UTZ ok odebere se rovnou i krev na screen.
![]()
Moc gratuluji a drzim holky pesti. ![]()
@Kacenka009 Verim, ze bude vse urcite v poradku. Jen se mimco schovava, na zacatku je vse hrozne malinke. V patek to bude uz lepe videt. A byl tam gestacni i zloutkovy vacek aspon?
![]()
Ten gestacni váček odpovídá 6+2 rikala velikosti jen embryo si nebyla jista ze vidi
To prostě nevymyslíte den blbec
Ráno me můj taťka vzbudí telefonem v 6 ráno jestli už vstávám.
V Brně jsem jeli šalinou na černo protože to nefungovalo na kartu a neměli jsme drobný.
Pak ten ultrazvuk.
Potom jsme si zašli na Mcdonald tam mi dali bulku a ta byla už na strouhanku.
Socialka si dává na čas s penezma.
A ještě by mohli dojit 3 králové protoze stále nemám žádný drobný protože všude platím kartou.🙈 🙈
A k tomu jedna kámoška mi poslala fotku ultrazvuku. A druhá mi volala že její kamarádka má stejně problémy jako já a najednou čeká přirozeně a ještě k tomu dvojčata
@Kacenka009 achjo.. hele tohle me prijde jako vzdy cerna dira. Co nechces to pak k sobe clovek pritahuje. Ale urcite se neboj jemne jim rict, ze ti takovyhle veci ted nepomuzou a nepridaji radosti. Pokud to jsou kamaradky, tak to pochopi. ![]()
Jinak tyhle “kecy” jak ma nekdo problemy a pak to jde prirozene a jeste dvojcata.. OK nekdo takove stesti ma. Ale at nas nikdo nehazi do jednoho pytle..
J tohle slychavam stale..
Ale nikdo nevi jaky zdravotni problemy vlastne mam. Ted po synovi jsem malem umrela. Skrz endometriozu jsem mela takove problemy jaky si nikdo nedokaze představit. Po probuzeni z narkozy jsem dekovala bohu a to nejsem verici.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.