Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Tak hlavně klid a pro jistotu na kontrolu k doktorovi ![]()
@Kacenka009 píše: Více
Přesně tak!
Ja si z části myslím, ze jsem si to způsobila sama, protoze jsem si na dnes dala výjimečně tampon, abych nešpinila z toho progesteronu.
No a hned jak jsem ho vyndala, tak 2min krev. ![]()
Uvidíme.
@Kacenka009 chtěla by jsem se zeptat jaký je postup na klinice. Pokud 14.den budu mít pozitivní test a zavolám výsledek doktorce.
@Bobina10 pote vetsina klinik objednava za dva tydny na UTZ na potvrzeni sedecni akce. Nasledne si Vas prevezme do pece Vas gynekolog. ![]()
@Bobina10 bud se objednáte na krev pokud budete chtít nebo až na ultrazvuk. Ja to psala na email své doktorce protože na klinice je moje paní doktorka i moje gynekoložka tak mi dala termíny kdy tam bude abych šla rovnou k ni.
@Kacenka009 mně bývá špatně celý den, skoro po každém jídle, je to docela peklo. Jen doufám, že bude zítra vše v pořádku.
U syna jsem taky špinila a měla jsme i křeče. Raději jsem tehdy jela na pohotovost. Dostala jsem tehdy utrogestan, ale to už jsem byla asi v osmém týdnu.
@barbuska92 ja dneska jeste blbě spala furt jsem se budila hrozný sny chodila pit a na záchod … uz aby byl zítřek nejraději bych ten den prospala a vzbudila se zítra ráno
@Kacenka009 takže to jestli pojedu na krve si určuji sama? Kolikátý den po KET jste začala testovat? A vy máte zítra ultrazvuk!?
@Bobina10 ano na ultrazvuk jedu zítra na krev můžete kdykoli k obvodnímu jako samoplátce a na kliniku se můžete objednat po 14 dni na krev a ja jsem začala testovat od 10 dne
@Bobina10 den transferu je den 0.
Drzim pesti. ![]()
@Kacenka009 Zitra drziim pesti a pokud tu je nekdo dalsi tak samo vsem!
![]()
Ja popravdě nevim jak se to počítá ja mela vklad 6.12.2024 a bylo to 6 denní embryo ![]()
@Kacenka009 6. den vyvoje tedy 6dpo v realu cca.. ale kdyz se jedna o test. Tak den transferu berou vzdy jako den 0. A pote 14. dni na krevni test a u me v centru (pocitam, ze to tak maji vetsina center) je dalsich 14 od krevniho testu utz.
U syna jsem byla 5+6tt a bylo srdicko uz videt. A ted jsem byla 6+5tt. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jste moc hodná! Příští týden jdu raději na ultrazvuk a hcg. Bylo to jen málo. A ano, v tuto chvíli by mi menzes končil.
Děkuji.