KET s dexamethasonem

21
9.9.19 15:15

Ahoj Rea, já neměla, ale četla jsem tvé příspěvky v rámci jiné diskuze a chtěla jsem se zeptat jaké ti dělali vyšetření, že přistoupili k této léčbě? Já jsem momentálně po čtvrtém KETU á na výsledek teprve čekám. Nicméne 3 zavedené embryia byla luxusní,2 krat test negativní a jednou u PGD testovaného byl test pozitivní, ale samo odešlo jěště před ultrazvukem. Nevím co je ve mě z problém, ale zatím navrhovali pouze ERA test, což je asi další ztracený měsíc, velké finance a stejně nevím jestli to problém vyřeší… Moc děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
9.9.19 19:03

@JJJanulka Ahojka, no sla jsem pres Malickovou ktera mi udelala test z krve, vysel lehce nad hranici tak me poslala za Ulcovou - Gallovou do Plzne ktera udelala test z endometria kde se potvrdila diagnoza vysoke NK bunky..nasadila Malickova Dexamed, nezabral, pak Imunoglobuliny, nezabralo a ted se zkousi Metypred (KET stop) s pridanim intralipidu pred a po KET..Na ERA testu jsem byla a docela me to uklidnilo, ze delohu mam v poradku, receptivni akorat Spanele navrhovali posunout transfer o 12 hodin driv nebo pozdeji, ted nevim presne.. :)

PGD mate proc? nebo si myslela PGS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.9.19 20:54

Asi myslim PGS, mam v tom trosku nepořádek. Doporucili nam ho z duvodu, ze se nechytli první dva 5 denní embrya, takže jsme do to šli. Genetiku mame s manzelem v poradku.Ja jsem měla taky dělalo imunologii, ale nevim jedtli v rozsahu jak děla MUDr. Malickova…Jsem rada, ze ÉRA test byl pro tebe přínosný, pokud to ted nedopadne, tak pujdu urcite do toho taky. Otázkou je, co byvh delala kdyby zjistili, že dělohy receptivni neni… ale tak to uvidime, doufam, ze to bude v poradku. Drzim pesti a dekuji moc za odpoved…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
10.9.19 08:53

@JJJanulka Spíš jde o to kdy je děloha receptivní..ono to je takhle, že děloha je receptivní pouze v jednom momentu v cyklu (implantacni okno)..jen je potřeba zjistit kdy se to odehrává :) ale evidentně se Ti do toho trefili když si měla biochemko.. zkus nějak popatrat ohledně té imunity..ono je to dost opomenutá věc a hodně doktorů ji zatracuje ale myslím, že je to stejné důležité jak hematologie a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí