Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHOJ HOLKY, tak já jdu na UZ příští pondělí, budu 10 den MC, ode dneška beru estrofem 2 denně.
@mismiss
je mi to moc líto, ale máš mrazáčky, kolik jich ještě máš? nech si příště dát blastocystu
@Andrej29 paráda, tiše gratuluji, vím, že je to jen první krůček k vytouženému miminku, ale máš dobře našlápnuto
@ajleenka Tebe čeká UZ kdy? už se ti to blíží, že?
Ahojky
dnes KET proveden bez problému
rano byla rozmrazena jedna morulka a udělala se z ni blastocysta ![]()
Tak je uz u me v brisku, ted ji hladim…dnes nádherný den, KET je úplne nádherná zalezitost ![]()
Testovat nebudu dřív jak 10.den ( uvidíme jesti to vydržím
)
@mismiss
určite to půjde hned ten další cyklus uvidíš, drž se ![]()
Držím palecky, třeba zítra bude hcg pozitivni ![]()
@Euforie jůůůů krásně jsi to napsala, to musí vyjít
držím všechny palce co mam, to vám všem tady ![]()
@Euforie tak blahopřeju a budu držet vše co mám
Můj KET byl teda hrůza… Určitě zkus vydržet, ať nejsi zbytečně zklamaná, ale je to fakt těžkýýý ![]()
@Andrej29 jak to, hrůza
Nešlo jim to zavést? nebo jsi měla málo plný močák? to jsem měla při ET po IVF, ještě nyní z toho mam trauma a hrozně se bojím transferu
![]()
@MR Můj KET trval asi 20 minut, doktor se do mě nemohl dostat, mám prej hodně úzké děložní hrdlo, takže nakonec mně musel čípek roztahnout nějakejma kleštěma, což bylo právě to „hrozný“ a embryo zaváděl přes nějakou sondu… Ale důležitý je to, že se to nakonec povedlo ![]()
@Andrej29 Nádhera, gratuluji. To hned nabíjí optimismem a pozitivní energií.
@Euforie Super, tak za pár dní se těšíme na pozitivní testík, to už musí klapnout.
Já jdu ve čtvrtek na ultrazvuk, tak uvidím, jak to bude vypadat a kdy bude ket.
Nějak se mi to začíná komplikovat s prací. Měla jsem ten začátek září mít úplně volný a už se mi tam začínají hromadit akce. Zatím to ještě zvládám se záskokem, ale už nevím…nevím. Ale prcek je samozřejmě přednější. Jak moc hrotíte ten klidový režim? Tím, že mám skoro tříleťáka, tak to moc nejde. Navíc mamka má třídní sraz, takže nebude ani moc hlídání.
@ajleenka a ty pracuješ naplno nebo z domova? Já mam 2,5 letý a hodně akční dítě, takže to u mne taky není moc možné, hlídat mi ho permanentně nikdo nebude, první tři dny po ketu si vezme manžel dovču a pak budu normál fungovat, jen se budu snažit ho nezvedat, ale to jsem dělala i v létě. Jinak částečně pracuji z domova, takže toho mam taky až nad hlavu. Budu se snažit ho dávat do jeslí na pár hodin týdně, takže po tom ketu to zkusím víc intenzivně
@MR Tak nějak obojí - z domova spíše vyřizuji maily a poptávky, ale když je konkrétní domluvená akce, tak tam prostě musím jet (děláme zábavné programy). Do jisté míry může zaskočit manžel a pak ještě kolegyňka, takže to se snad dá. Problém je v tom, že zrovna příští sobotu (vůbec nevím, kdy vyjde ket, ale počítám příští týden
) máme celodenní akci a v neděli půldenní, kam tedy pojede manžel a mamka má ten sraz, takže říkala, že v sobotu a neděli hlídat nemůže. Takže budu na malou sama a nějaké ležení asi moc nehrozí. Ale třeba překvapí a dá si to vysvětlit.
@Euforie jee, tak uz se taky tesim a tobe drzim moc pesti!!! ![]()
@Andrej29 krásný máš testíky, takhle jsem to měla přesně minule, krásně ti tloustnou
no zítra je to 8 den tak jsem zvědavá, ale prsa mě nebolej a cítím se netěhotně ![]()
Tak dneska proběhlo moje poslední testování, opět negativní. Už se nebudu trápit. Ono to jednou výjde.
2.9.na testy a pak budu dávat relax a možná za rok znovu.
@barusssska Ale dneska jsi teprve 8. den, ne? To je hrozně brzy na závěry, fakt.
Ještě to nevzdávej a zkus malinko doufat, i když vím, že to není snadné. Zkusila bych tomu dát šanci ještě za 2 dny, ale říká se, že rozhodující je 12. den. A vy už nemáte další mrazáčky? Další ivf podstupovat nechceš?
Já už jsem taky unavená, ale zatím to vzdávat nechci. Pokud nevyjde ket, tak chci hned, jak to půjde další ivf a bojovat, bojovat a já jednou vyhraju.