Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo jo mám. Ještě máme zamraženo 6,ale já už na to nějak fakt nemám nervy
je to náročný, ale tak asi víš o čem mluvím, ale jak se znám tak po další ms už budu přemýšlet jinak. Minule jsem měla už 8 den // a to bylo mimoděložní a byly tam.No jo no nejsem první ani poslední. Všem držím pěsti ať to dopadne na 1.
@barusssska To je jenom teď, znám to…
Taky po tom negativním výsledku vidím vše černě, mám pocit, že už nemám na nic sílu a že to nikam nevede, nemá to smysl. Ale po pár dnech to zase začnu vidět jinak a je tu zase chuť bojovat dál. Určitě to nevzdávej.
Šest mrazáčků je nádherný počet a moc závidím, já mám jen jednoho posledního bojovníčka. Pokaždé to je jinak a může být ještě brzy. A i kdyby ne, věřím, že nakonec se tady všechny budeme radovat nad pozitivním testíkem. ![]()
Ahoj holky, tak dnes definitivně konec. Test negativní, odběr krve mi řekli až v šest večer, ale alespoň mám jistotu, že se zase nejedná o mimoděložní.
Njn. oči mě pálí, jak jsem za celý den uřvaná…ale jedeme dál.
Můj chlap nejdřív zatlačil slzu, pak mě pochoval a řekl, že to nic, že to je jen oddálení, že si je jistý, že se dočkáme ![]()
@mismiss ach jo holka, strašně mne to mrzí, přeji to tady všem, ale ty už sis užila v životě opravdu hodně zlého
![]()
@barusssska máš stejný počet mrazáčků jako já, určitě zase najdeš sílu do dalšího pokusu, navíc na ket se ta síla sbírá nějak snáze, není to tak složitý boj, jako celý cyklus, ale ta bolest je stejná
![]()
@barusssska
nevěš hlavu…pobreč si a jde se dál. Přece nejsme bábovky! Já vím, sama celý den bulím. Máme rozbitý auto, tak jsem měla půjčený od bráchy..psala jsem mu, že přijedu dýl, že sedím na parkovišti a nejsem schopná řídit. A ten můj malej brácha mě při předání obejmul, pohladil a řekl „ségra, no tak…“. Brácha, kterému jsem měnila plíny..a už jsem jen škytala, jak jsem se snažila polykat slzy.
kdyz jsem jela domů, odbočila jsem na placené a hlídané parkoviště, nemohla jsem udržet slzy, do toho pršelo, tak jsem říkala, že raději zastavím, než abych rozsekala sebe a nedej Bože někoho dalšího. Přiběhl ke mně hlídač s bločkem a když viděl, jak jsem uřvaná, tak se vyděsil a ptal se, jestli má něco zařídit, jestli něco potřebuju..jenom si pamatuju, že jsem řekla, že jedu z Arlety..během minuty byl zpět, přinesl mi kafe v termosce, nalil kalíšek a byl pryč. Jakmile jsem se vzpamatovala, otáčím auto a on mi mává a drží palec nahoru…mohlo mu být padesát? ale asi jsem nebyla první ![]()
A pak mi chlap říká, že to je jen oddálení..strašně jsem to ořvala, ale má pravdu..On/Ona prďola, až bude chtít přijít, tak přijde.
@mismiss to jo! Spravne! Neves hlavu, driv nebo pozdeji se vsechny dockame!!!verim tomu a moc to vsem preju.
@mismiss
To s tím hlídačem je krásné. Já si taky říkám, že je to všechno jen oddálení a že to jednou nakonec přijde. I dr. mi říkala, že u nás je to prostě už jen otázka času. My čas máme, což o to, jsme mladí, ale je mi to hrozně líto kvůli dceři. Já jsem jí tak moc chtěla pořídit kamaráda/ku, aby si spolu rozuměli, měli podobné zájmy… Manžel je se sestrou o 4 roky a už to prý nebylo takové, měli k sobě dál. A my teď máme 3,5 roku, když to vyjde hned a to samozřejmě nemusí. Z toho je mi smutno nejvíc.
Po ivf jsem dceři říkala, že jedeme pro miminko, že je v bříšku a musí opatrně, aby mě nebouchla, že budu hodně odpočívat. A ona ho pořád pusinkovala… A pak se ptala, kde je miminko a já jsem jí řekla, že není, že muselo odejít pryč. A ona chudinka brečela, že ne, že ho chce. ![]()
@Andrej29 ahojky
teda to jsi měla dlouhý KET, 20 min.
Ja jsem měla úžasný pouze 5min na sále, viděla jsem na ULZ bílou tečku
,
potom jsem si po ležela dve hodinky na pokoji S vyvýšenou pánvi a pak šupky dupky domu do pelisku ![]()
Kdypak jdeš na test hcg z krve?
@ajleenka budu držet palecky na zítra
čekáme same dobre zpravicky od Tebe ![]()
@mismiss @barusssska koleginky to me moooc mrzí ![]()
Jeste mate mrazáčky, to je pozitivni, to by v tom byl čert, aby se nekteré nezakouslo ![]()
![]()
A děvčata kdypak dorazí menzes po neúspěšném KET? Můžete hned zkusit další cyklus?
@Euforie ahojky.. tak u nás se KET ani pod ultrazvukem nedělá a ani potom neležíš, embryoložka jen zkontroluje, jestli embryjko nezůstalo v katetru a když je to ok, tak se oblékneš a hurá domů..
Na krev jdu v pátek ke svému gynekologovi, výsledek pak budu volat do CAR a uvidím, co bude dál…
@Euforie Děkuji, snad budou.
@Andrej29 Jak je vidět, tak ani to ležení není zas tak důležité.
U nás se to taky nedělá s ultrazvukem, ale 2h ležení se zvednutou pánví jsou. Minule jsem dostala svačinku - obloženou housku, koláč a vodu, tak je to takový relax a příjemné po tom zákroku.