Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk já chodím také na diskuzi, kde je spousta holek, co má zase první dítě z Ivf a druhé přirozeně a je tam i jedna, která podstoupila asi 2 IVF neúspěšně a nyní čeká dvojčata přirozeně a k tomu má už jedno dítě doma a taky přirozeně, někde se zázraky dějí, jinde (jako u mě) holt ne
@Euforie tak ať se broučkovi u tebe moc a moc líbí a těšíme se na // za dva týdny ![]()
Ahoj, tak dva dny po sobě testy slaboučce pozitivní, dnes silně negativní. zítra jedu na krev a asi mi z toho hrábne
![]()
@Vrk Chodím ještě na diskuzi s holkama ze stejného caru. Ale jsem tam už od podzimu a jsme tam poslední dvě netěhulky, tak už se tam řeší samé ultrazvuky a tak… Ale zas je fajn vidět, že to dříve či později každé dopadlo.
@mismiss Ach jo.
Tak hodně sil. Přeji, ať se dnešní test plete a zítra na krvi se ukáže krásná hladinka hcg. Ale podle těch slabých testů to vypadá, že se prcek pokouší, ne?
@MR Jj, ono se zázraky dějí, ale člověk to pořád jen vidí kolem sebe nebo z doslechu. Takové to zázračné přirozené otěhotnění poslední cyklus před… nebo první po… ![]()
@mismiss co znamena slabe pozitivni? Dej foto
myslim ze to bude ok, kolik dni jsi po ket?
Ahoj holky, jste hodné a mně je kurňa do breku. Druhá byla vidět, nemusela jsem nikde nic hledat, naklánět. Sice fakt slaboučce, ale byla. Dnes i když zírám, tak nic. Zítra jsem 14dní po transferu. Takže to už by tam čárka být musela krásně vidět. njn ![]()
A je fakt, že tak druhý třetí den mě nebolí prsa, ani podbřišek, předtím to bylo fakt jako bych měla každou chvilku dostat mrchu ![]()
Jenom doufám, že budeme moct hned zkusit další..
@mismiss To je mi líto. Ale tak třeba je ten dnešní test vadný, ještě to nevzdávej. I když je mi jasné, že člověk se radši připravuje na to horší.
A máte ještě něco zamraženo? Asi jsem se už ptala, ale pořád si ještě moc nepamatuji. ![]()
@ajleenka jj, máme ještě zamraženo, proto bych chtěla jít do toho znova hned..
@mismiss Tak to určitě můžeš jít hned v dalším cyklu na další. Trošku závidím tu další naději. My máme jen jedno a když to nevyjde, tak musím znova stimulovat. ![]()
@barusssska dneska jsem testla a všechny testy vyfotila, abys viděla, že ten 8 den je to ještě fakt mizérie…
@Vrk děkuju moc ![]()
@mismiss ono ještě není co závidět, sama už moc dobře vím, že mít pozitivní test je jen ten první krůček…