Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk já chodím také na diskuzi, kde je spousta holek, co má zase první dítě z Ivf a druhé přirozeně a je tam i jedna, která podstoupila asi 2 IVF neúspěšně a nyní čeká dvojčata přirozeně a k tomu má už jedno dítě doma a taky přirozeně, někde se zázraky dějí, jinde (jako u mě) holt ne
@Euforie tak ať se broučkovi u tebe moc a moc líbí a těšíme se na // za dva týdny ![]()
Ahoj, tak dva dny po sobě testy slaboučce pozitivní, dnes silně negativní. zítra jedu na krev a asi mi z toho hrábne
![]()
@Vrk Chodím ještě na diskuzi s holkama ze stejného caru. Ale jsem tam už od podzimu a jsme tam poslední dvě netěhulky, tak už se tam řeší samé ultrazvuky a tak… Ale zas je fajn vidět, že to dříve či později každé dopadlo.
@mismiss Ach jo.
Tak hodně sil. Přeji, ať se dnešní test plete a zítra na krvi se ukáže krásná hladinka hcg. Ale podle těch slabých testů to vypadá, že se prcek pokouší, ne?
@MR Jj, ono se zázraky dějí, ale člověk to pořád jen vidí kolem sebe nebo z doslechu. Takové to zázračné přirozené otěhotnění poslední cyklus před… nebo první po… ![]()
@mismiss co znamena slabe pozitivni? Dej foto
myslim ze to bude ok, kolik dni jsi po ket?
Ahoj holky, jste hodné a mně je kurňa do breku. Druhá byla vidět, nemusela jsem nikde nic hledat, naklánět. Sice fakt slaboučce, ale byla. Dnes i když zírám, tak nic. Zítra jsem 14dní po transferu. Takže to už by tam čárka být musela krásně vidět. njn ![]()
A je fakt, že tak druhý třetí den mě nebolí prsa, ani podbřišek, předtím to bylo fakt jako bych měla každou chvilku dostat mrchu ![]()
Jenom doufám, že budeme moct hned zkusit další..
@mismiss To je mi líto. Ale tak třeba je ten dnešní test vadný, ještě to nevzdávej. I když je mi jasné, že člověk se radši připravuje na to horší.
A máte ještě něco zamraženo? Asi jsem se už ptala, ale pořád si ještě moc nepamatuji. ![]()
@ajleenka jj, máme ještě zamraženo, proto bych chtěla jít do toho znova hned..
@mismiss Tak to určitě můžeš jít hned v dalším cyklu na další. Trošku závidím tu další naději. My máme jen jedno a když to nevyjde, tak musím znova stimulovat. ![]()
@barusssska dneska jsem testla a všechny testy vyfotila, abys viděla, že ten 8 den je to ještě fakt mizérie…
@Vrk děkuju moc ![]()
@mismiss ono ještě není co závidět, sama už moc dobře vím, že mít pozitivní test je jen ten první krůček…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď