KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
22.8.13 12:57

:,( negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.8.13 13:02

@mismiss :hug: :hug: to je mi moc lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.8.13 13:05

Já tomu tentokrát tak strašně věřila..fakt hrozně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.8.13 13:12

@mismiss Je mi to moc líto, drž se. :hug: Jak dlouho jsi po ketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.8.13 13:16

Minulé úterý, příští úterý mám jít na kontrolu. teď ani nevím, jestli tam zvládnu jet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.8.13 13:44

@mismiss :,( :hug: Fakt mě to moc mrzí. Pobreč si, ono bude zase lépe. Do úterý je ještě daleko a do té doby se srovnáš. Oni tu krev fakt pro kontrolu chtějí.
Já jsem po té ivf také začala 11 dní po et menstruovat. V caru měli zrovna před dovolenou, na krev jsem měla jet do jiného a už takhle mám car 60 km, ten druhý ještě dál. Tak jsem volala, zda tam musím jet, když to bude negativní a nemusela jsem k nim, ale měla jsem si zajít normálně na krev na gyndu, že to prostě do papírů potřebují. A to byla tedy hrůza - my vám to nevezmeme, to musíte jet k nim, oni si vás po tom ivf musí pohlídat, a jak to víte, že to bude negativní, jo vy menstruujete, tak počkejte. A to celé před čekárnou plnou těhulí. Pro psychiku něco hrozného. A ty pohledy potom. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.8.13 13:47

@mismiss Máte ještě nějaké mrazáčky? To byl první ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.8.13 14:45

@mismiss :hug: a vy jste meli blastocystu? Mate jeste nejake? kolik je ti let :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.8.13 15:13

Ahojky,
máme ještě Nanukáčky, byl to druhý ET. Zaváděli mi 8buněčné embryo. Samozřejmě se snažím uklidnit a ještě pořád asi krapet doufám, jestli jsem nebyla na té krvi moc brzy. Do toho mě asi před pul hodinou napadlo, že laborantka neřekla HCG 0, ale menší než 1. Ale nevím, jestli to tak neříkají všem? ach jo, neměla jsem tam lézt, měla jsem ještě počkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.8.13 15:53

@mismiss No samozřejmě nechci dávat falešnou naději, protože mám pocit, že to je kolikrát ještě horší, ale já, když jsem byla po et, tak za 14 dní měli v mém caru dovolenou, jak jsem psala. A sestřička mi říkala, že budu muset jet jinam, že bych jedině musela přijít v pátek (14 dní po et bylo pondělí) a to je 11 dní po et a že to by bylo na krev ještě brzy. Ale myslím, že po týdnu už by tam něco malinko být mělo… :hug: uvidíš.
Alespoň, že máte ještě něco v mrazáku. Já mám na ket jenom jednu blastu a pokud nezvládne rozmrazení nebo se nechytne, tak budeme muset znovu na ivf. Měli jsme z něho jen 2 embryjka. A to na něj mohu nejdříve až v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.8.13 15:56

@mismiss to mě moc mrzí, ale nedivim se ti že jsi šla, je to fakt na palici. Já se asi taky zblázním. Poprvé to nebylo tak hrozný jako to čekání teď. Tak uvidíš ještě to třeba nemusí být ztracené, ale je to fakt na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
22.8.13 16:02

Já tedy nevím, ale mám pocit, že ten ket prožívám hůře než ivf. Při ivf se alespoň něco dělo, pořád injekce, prášky, každou chvilku ultrazvuk… pořád se něco dělo a člověk neměl tolik čas o tom přemýšlet. Navíc jsem tomu hrozně věřila, tešila se na testování… Teď se neděje absolutně nic, jen to čekání na ultrazvuk, které mi vůbec neutíká. Navíc se bojím, jestli bude ovulka, dostatečná sliznice, jestli vůbec embryjko přežije, dojde k et… a taky už ta důvěra v úspěch není tak velká, když nám to nevyšlo s čerstvým. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.8.13 16:22

@ajleenka tak přesně tyhle pocity mám já taky, je to mnohem horší než po ivf.Fakt se cítím hrozně a to minimálně ještě do příštího úterý na první testování a s mojí zkušeností ani po krevním testu není čas na radování :( fakt mě to ubíjí. Ale bude líp v pondělí jdu po měsíci do práce, tak to začne alespoň utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.8.13 18:22

Holky, trochu optimismi!!!;) ja po ivf nemela ani et…takze stale cekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.8.13 19:24

@mismiss pockej,tys mela 8bun. embryo a asi 9dni po et? to bych rozhodne nevzdavala a nevysazuj leky, u blasty by to bylo ztraceny, ale u 2denni morulky hcg stoupa az pozdeji, rozhodne je stale nadeje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí