KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
19.8.13 16:17

@barusssska jasně, vítej a písni víc o sobě, snažíte se o první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.8.13 16:23

Ahojky..můžu?
Transfer proběhl minulé úterý, tak jsem jak na trní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.8.13 16:57

Jééé holky, tak to už mát ket za sebou, já sem asi vlastně ani nepatřím, teprve čekám na ms, ket budu mít až někdy v září :think: :think: Držím palce moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.8.13 16:58

@mismiss tak to už máš u sebe bobka/bobky skoro týden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.8.13 17:18

@mismiss Tak to už budeš za chvilku testovat. Kdy se na to chystáš? A jak se cítíš? Jinak vítej.
@MR Já jsem na tom podobně. Ms sice už přišla, ale stejně asi budeme jedny z posledních testovatelek. Ale nevadí, pokud budou //, ráda si na ně počkám o pár dní déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.8.13 17:38

Jo jo snažíme se o první mimčo :) po IVF jsem měla bohužel mimoděložní, tak teď pokus číslo 2 snad už úspěšný. Máme ještě 6 zamražených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.8.13 18:04

@barusssska ahoj a kolika denni ti zavadeli? A kolik embrxjek? Drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.8.13 18:05

@mismiss juu tak super, jak nas tu pribylo. Drzim pesti! Kolik embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.8.13 18:10

@Vrk nechala jsem si jen jedno, 5-ti denní hatchujíci blastocysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.8.13 00:09

Ahojky…děkuju :) já jenom jedno. Mám první dítko v 24tt, takže vícerčata mám zakázaný. Testovala jsem ráno..proběhlo něco „jakobyduch“ ale spíš si myslím, že to byla moje představa, než opravdu čárka…ty nervy jsou na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
20.8.13 07:58

Holky, moc vám držím palce, já vás zatím budu spíš sledovat a prožívat to s vámi, neb mne to čeká tak v půlce září, nyní čekám na menzes, která by do konce týdne měla dorazit, to vy už budete mít po UZ a já do toho teprv půjdu…
@mismiss páni, ve 24 tt broučka asi nezachránili, že :hug: :hug:, držím palce, ať to nyní dopadne dobře a prcek si u tebe počká hezky do termínu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
20.8.13 08:50

@MR Já budu jenom týden před tebou. :palec:
Holky, ještě dotaz - jak velké je riziko, že se embryjko neprobudí? :( Já se toho teď hrozně bojím, že se připravuji na ket, novou naději, proběhne ovulka, kterou vlastně vynecháme a na konci se dozvím, že třeba ket vůbec nebude. Jsem teď ze všeho tak rozhozená, že tohle je snad nejhorší představa. Nějak na tom tento cyklus nejsem psychicky nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.8.13 10:51

@ajleenka při vitrifikaci prý je úspěšnost asi 92%, taky jsem z toho měla strach aby mi měli vůbec co vložit a rozmrazili jen jedno a bylo o. k. :)
@mismiss jestli si viděla ducha, tak tam určitě je :) já se na to taky koukala asi 50× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.8.13 10:51
@mismiss píše:
Ahojky…děkuju :) já jenom jedno. Mám první dítko v 24tt, takže vícerčata mám zakázaný. Testovala jsem ráno..proběhlo něco „jakobyduch“ ale spíš si myslím, že to byla moje představa, než opravdu čárka…ty nervy jsou na palici
@MR píše:
Holky, moc vám držím palce, já vás zatím budu spíš sledovat a prožívat to s vámi, neb mne to čeká tak v půlce září, nyní čekám na menzes, která by do konce týdne měla dorazit, to vy už budete mít po UZ a já do toho teprv půjdu…
@mismiss páni, ve 24 tt broučka asi nezachránili, že :hug: :hug:, držím palce, ať to nyní dopadne dobře a prcek si u tebe počká hezky do termínu :hug: :hug:

ahoj, naštěstí zachránili :) je jí deset a mlátí s ní puberta :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.8.13 11:08
@barusssska píše:
@ajleenka při vitrifikaci prý je úspěšnost asi 92%, taky jsem z toho měla strach aby mi měli vůbec co vložit a rozmrazili jen jedno a bylo o. k. :)
@mismiss jestli si viděla ducha, tak tam určitě je :) já se na to taky koukala asi 50× :)

bohužel. ráno jsem zkusila další test a ta bělost přímo září :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital