Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska jasně, vítej a písni víc o sobě, snažíte se o první mimi?
Ahojky..můžu?
Transfer proběhl minulé úterý, tak jsem jak na trní ![]()
Jééé holky, tak to už mát ket za sebou, já sem asi vlastně ani nepatřím, teprve čekám na ms, ket budu mít až někdy v září
Držím palce moc
@mismiss Tak to už budeš za chvilku testovat. Kdy se na to chystáš? A jak se cítíš? Jinak vítej.
@MR Já jsem na tom podobně. Ms sice už přišla, ale stejně asi budeme jedny z posledních testovatelek. Ale nevadí, pokud budou //, ráda si na ně počkám o pár dní déle.
Jo jo snažíme se o první mimčo
po IVF jsem měla bohužel mimoděložní, tak teď pokus číslo 2 snad už úspěšný. Máme ještě 6 zamražených.
@barusssska ahoj a kolika denni ti zavadeli? A kolik embrxjek? Drzim pesti!
@mismiss juu tak super, jak nas tu pribylo. Drzim pesti! Kolik embryjek?
@Vrk nechala jsem si jen jedno, 5-ti denní hatchujíci blastocysta
Ahojky…děkuju
já jenom jedno. Mám první dítko v 24tt, takže vícerčata mám zakázaný. Testovala jsem ráno..proběhlo něco „jakobyduch“ ale spíš si myslím, že to byla moje představa, než opravdu čárka…ty nervy jsou na palici
Holky, moc vám držím palce, já vás zatím budu spíš sledovat a prožívat to s vámi, neb mne to čeká tak v půlce září, nyní čekám na menzes, která by do konce týdne měla dorazit, to vy už budete mít po UZ a já do toho teprv půjdu…
@mismiss páni, ve 24 tt broučka asi nezachránili, že
, držím palce, ať to nyní dopadne dobře a prcek si u tebe počká hezky do termínu
![]()
@MR Já budu jenom týden před tebou. ![]()
Holky, ještě dotaz - jak velké je riziko, že se embryjko neprobudí?
Já se toho teď hrozně bojím, že se připravuji na ket, novou naději, proběhne ovulka, kterou vlastně vynecháme a na konci se dozvím, že třeba ket vůbec nebude. Jsem teď ze všeho tak rozhozená, že tohle je snad nejhorší představa. Nějak na tom tento cyklus nejsem psychicky nejlépe.
@ajleenka při vitrifikaci prý je úspěšnost asi 92%, taky jsem z toho měla strach aby mi měli vůbec co vložit a rozmrazili jen jedno a bylo o. k. ![]()
@mismiss jestli si viděla ducha, tak tam určitě je
já se na to taky koukala asi 50× ![]()
@mismiss píše:
Ahojky…děkujujá jenom jedno. Mám první dítko v 24tt, takže vícerčata mám zakázaný. Testovala jsem ráno..proběhlo něco „jakobyduch“ ale spíš si myslím, že to byla moje představa, než opravdu čárka…ty nervy jsou na palici
@MR píše:
Holky, moc vám držím palce, já vás zatím budu spíš sledovat a prožívat to s vámi, neb mne to čeká tak v půlce září, nyní čekám na menzes, která by do konce týdne měla dorazit, to vy už budete mít po UZ a já do toho teprv půjdu…
@mismiss páni, ve 24 tt broučka asi nezachránili, že![]()
, držím palce, ať to nyní dopadne dobře a prcek si u tebe počká hezky do termínu
![]()
ahoj, naštěstí zachránili
je jí deset a mlátí s ní puberta
![]()
@barusssska píše:
@ajleenka při vitrifikaci prý je úspěšnost asi 92%, taky jsem z toho měla strach aby mi měli vůbec co vložit a rozmrazili jen jedno a bylo o. k.
@mismiss jestli si viděla ducha, tak tam určitě jejá se na to taky koukala asi 50×
bohužel. ráno jsem zkusila další test a ta bělost přímo září ![]()