KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
23.8.13 09:46

@barusssska Já vůbec nevím, kdy se u nás dělá ultrazvuk, tak daleko jsem ještě nedošla - snad to zjistím. Ale je zajímavé, že i z ivf může být mimoděložní, když by to měli zavést do dělohy, ne? To embryjko pak samo vyputuje pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.8.13 09:56

@ajleenka taky jsem z toho byla překvapená, jo jo jsou tam nějaký řasinky v tý děloze a to vajíčko tam ještě chvilku pluje než se uhnízdí a mě doplulo do vejcovodu a tam se mu líbilo :)Ale je to snad jen 3% pravděpodobnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
23.8.13 10:16

Holky, tak kdo kdy testuje at se muzu tesit snim?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.8.13 11:01

No nevím, mně tvrdili, jak je to strašně vyjímečný - mimoděložní..a jenom v době, kdy jsem byla na IVF já tam byly další tři holčiny. To je ojedinělý???
V Arletě mi doktor řekl, že mimoděložní u IVF je špatně provedený transfer. A je fakt, že mi ukazoval na monitoru, jak embryo vkládá a přesně kam. To při prvním tam prcka foukli a hotovo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.8.13 11:39

Ahojky Koleginky, :mavam: tak uz je opet pred nami vikend :-)
Jakpa to tady vypada?
Me ceka v pondeli KEt, jsem nervozni, ale moooc se tesím, konečne.. :srdce:

@ajleenka kdypak jdes na prni ultrazvuk?

Příspěvek upraven 23.08.13 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.8.13 11:40

@MR uz dorazila menzes? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.8.13 11:41

:hug: @smiley1 držím palečky dnes jsi mela KET vid.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.8.13 11:48

@Euforie Jdu ve čtvrtek, za týden a už se nemohu dočkat.
@mismiss Já jsem také neměla et s ultrazvukem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.8.13 13:15

Tak to já při ET přesně viděla kam ho vkládaj i jak tam zůstal v děloze po vytažení tý hadičky a stejně tam nezůstal :( já budu testovat asi tak ve středu to bude 9 den tak se uvidí, ale jsem z toho nervozní už teď. Zatím se cítím netěhotně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.8.13 13:26

Ahoj holky, zdravím, u mne se mrcha pořád toulá, test sněhobílý, jako vždy, vyvolávačka minulé úterý a nic, ale po tomto cyklu IVFka se ani nedivím, tělo se asi ještě nevzpamatovalo… Jinak všem moc držím palce, ať to tady pořádně rozjedete tu těhu vlnu a já se k vám snad brzy přidám :pankac: :pankac:
Mimoděložní po IVF mi přijde skoro tak „ojedinělý“ jako hyperstimulák, bohužel je naopak častější než u přirozeného tělu, je to asi tím, že tam to embryo prostě šoupnou, ono se ale na tom samém místě nazahnízdí, buď se usadí někde jinde, nebo mimo dělohu a nebo vůbec, je to zkrátka o štěstí. A kam holky chodíte? jste některá z Prahy? Já do Iscaru a stojí to tam opravdu za starou bačkoru, továrna na prachy, takže ještě využiji mrazáky a pak už mě tam nikdo neuvidí…U nich je ICSI 7 tisíc myslím do 10 embryí a pak tisícovka za každé další… A to vkládání s ultrazvukem, to si v Iscaru musíte také připlatit, stojí to 1500 kč a je to speciální katetr. Bohužel, to jak vám tam vloží to embryo, to je také o štěstí, já jsem přesvědčená, že mi tentokrát ten transfer podělali, dr. kroutil hlavou, že krvácet 5 dní po transferu je hodně neobvyklý… Ale člověk jim nic nedokáže a prachy vám nikdo nevrátí… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.8.13 13:43

Já chodím do Gennetu Liberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
23.8.13 14:29

@barusssska přesně- taky jsem teď při druhém ET sledovala, jak mi Nanuka vkládají, kam a dokonce mám fotku. A pořád ještě tiše doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
23.8.13 14:59

@mismiss @barusssska A to je to mrňavé embryjko tím ultrazvukem vidět? 8o
Já jsem z Kutné Hory, chodím do Sanusu Pardubice.
Já bych právě chtěla, aby mi teď transfer dělala moje dr. Mám k ní fakt 100% důvěru. Minule mi ho dělal záskok a to jsem se necítila úplně nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.8.13 16:33

@ajleenka jo jo je to vidět nejdřív ten katetr nebo jak se tomu říká, pak obláček se tam udělá bílej a když zmizí tak tam zůstane taková bílá kulička :) teď při KETu to bylo vidět hůř, byla jsem málo napitá, ostuda jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.8.13 20:20

@barusssska jojo, přesně jak píšeš, dávají dokonce i fotku s takovým flíčkem, jako důkaz, že je v děloze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí