KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
20.8.13 23:56

@MR tak super ;) aspon budu mit skym se tesit ;) jinak vse zle je pro neco dobre; ted mam jeste plno prace, tak aspon to bude ve volnejsim obdobi uz;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.8.13 08:23

Ahojky :mavam: jeee tady se uz testuje :potlesk: vítám nova děvčata @mismiss @barusssska a držím palecky při testování

V pondělí 26.8. Bude KET :dance:, budu 37.den cyklu, (teda to je sakra dlouhy cyklus)
Necháme zavést 1 embryo máme kvalitni morulu, tak se na ni moooc těším na morulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.8.13 08:24

@Vrk jeee tak nebude KEt tento mesic, měla jsi hodne nízkou sliznici ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.8.13 08:55

@Euforie hodne..jen 3mm:) ale ona holka doroste do priste ;). Tobe budu drzet pesti!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.8.13 09:05

@Vrk Ono je možné, že za tu sliznici může i stimulka. Protože já jsem po tom nepodařeném ivf krvácela asi 13 dní, i jsem si myslela, že nebude ovulka, ale nakonec dle hlednu a bolestí proběhla asi 17dc. Jenže teď ta ms je fakt hodně slabá, první den špinění, to jsem ani nepočítala, druhý den se to rozjelo a třetí den už jsem krvácela jen dopoledne, odpoledne to už zase zesláblo. Tak si taky myslím, že sliznice moc nenarostla, že si prostě tělo dalo po těch hormonech pauzu. Tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat za týden na ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.8.13 09:06

@Euforie Držím palečky, ať se jí u tebe líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
21.8.13 11:35

@Euforie Ahojky, a beres utrogestan? A kdy pichnes pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.8.13 12:47

@smiley1 ahojky pregnyl jsem nedostala, mám utrogesatan a estroferm ;-) tak uz mi to moc jako KET v přirozeným cyklus nepřijde :-)
A jakpa se citis po KETU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.8.13 13:22

Ahoj holky, jééé tady se to rozjíždí. Já také po neúspěšném IVF měla MS snad 14 dní, masakr a ten první týden jsem myslela, že snad vykrvácím :zed:, teď jsem 30 dc a mrcha se toulá, min. týden v úterý jsem dostala vyvolávačku a myslím, že to má spíš opačný efekt a ms mi brzdí, ale zase ovulku (dle hlenu a bolesti břicha) jsem měla až 19 dc a MS dostávám tak dva týdny od ní, tak to vychází na delší cyklus.
@Euforie no to máš jako já, taky budu brát estrofem a utroš, tam už není moc přirozenosti ani ovulka nejspíš, estrofem ji brání, jak míváš dlouhé cykly? Vůbec jsem netušila, že se může dělat ket i takhle pozdě, ale dr. to má určitě vychytaný, tak hurá pro morulku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
21.8.13 13:56

@Euforie ahojky, ja jdu na ket az v patek. Tak to nemas v prirozenem cyklu, ale rizenem. Ja jsem prave ted na stiru, jestli brat aspon utrogestan a pripadne kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.8.13 14:27

@smiley1 tak to budu v pátek držet pěstičky :)
Pro mě začali nejhorší chvíle čekání :)já brala estrofen i při IVF a teď znovu.11.den jsem měla sliznici 8mm při KET ani nevím to mi neřekli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.8.13 16:56

@smiley1 ju aha, promiň, ja myslela, ze uz jsi byla, :hug
ja jsem ze svého cyklu a připraví na KET cela divoká.
Nu ale budu myslet pozitivne, a doufat ze se miminko závrata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
21.8.13 17:55

@ajleenka ano bylo to kvuli stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
22.8.13 07:50

Teda to jsou muka to čekání :( proč to nejde zjistit hned jestli tam je nebo není. už aby to bylo 14 po KET a věděla jsem na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
22.8.13 11:10

@barusssska to jsou muka..já dneska nevydržela a došla ráno na krev. Buď to bude ok a nebo si pobrečím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí