Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
přeji krasnou neděli děvčátka
@ajleenka @MR, třeba Vàm menzes vubec nedorazí a budete si muset udělat testik tehu, to by bylo překvapeni ![]()
@smiley1 opravdu 8mm sliznice je krásná ![]()
V patek KET, super budu držitel pěsti ![]()
@Euforie No tak to by bylo hodně velké překvapení. Ale ona dorazí, má čas ještě do zítřka a už dva dny jí cítím.
Ahoj holky, také čekám na MS, ale jsem teprve 27 DC, tak mam taky čas. Jinak vy nebudete brát ani utroš? Jako chápu, že jde ket bez estrofemu, ale bez utroše nebo jiného progesteronu to už moc nechápu, protože z laického hlediska si myslím, že to tělo nemůže vědět, že má těhotnět, když se tam jen tak z ničeho nic strčí embryjko a je třeba tomu trochu pomoci…, ale možná doba zase pokročila jde to i bez toho, já mam zase naopak doktora, který to všechno řeší jen prášky, ale to asi taky není úplně ok, jenže já jsem případ sám pro sebe ![]()
@Euforie a kdy jdeš ty na ten ket, už jste vyčíhli ovulku?
@MR No ono teoreticky, když ovulka proběhne a pak se tam strčí embryjko, tak tělo na něj stejně čeká a fungovat by to mělo. Ale utroš je určitě dobrá pojistka.
Tak ms právě dorazila, takže zítra si budu volat do caru a objednávat se na ultrazvuk.
A holky, tahle ms už je fakticky poslední
.
Moooc Vas zdravím koleginky moje ![]()
Dnes jsem 30.dc ULZ proveden, folikul 19,4mm a sliznice 6,8mm
Zítra jdu opět na ULZ, musí přesně pohlidat ovulku ( vypada to na stredu a pak +5dni. A půjde snehulacek ke me
)
děvčata zádný pregnyl nedostanu, ovulku pohlidaji, jen od zítra budu brát ten utroš ![]()
Doktor říkal, ze by se mu ta sliznice líbila větší, nu, ale pry u PCO bývá nižší ![]()
Snad bude stačit pro bobanka ![]()
Příspěvek upraven 19.08.13 v 13:30
@Vrk držím ti palecky na zítra… A těším se na same dobre zpravicky od Tebe ![]()
Ahojky holky můžu se přidat? Já byla dneska na KET, beru estrofen a utroš.
@Euforie jééé tak držím palce, ať vše klapne jak má a bobískům se u tebe moc líbí
![]()