Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka ja jsem taky rada, ze mam ted cas se procistit a pripravit, zajdu jeste na lymfatickou masaz a do sauny at jdou ty srajdy pryc a bude
.
@Vrk taky bych to potřebovala, ale nějak mi chybí to hlídání
![]()
Jinak u blastocysty se to embryo vkládá až tak pět dní po ovulce, že?
Koukám, že jsme se do toho opřely všechny
.
Jsem ostříhaná, nechala jsem si udělat krásné melíry, nechala si nabarvit řasy, koupila si svetřík, po kterém jsem vzdychala snad tři měsíce ![]()
Chlap kolem mne chodil po špičkách, až večer se zeptal, jestli se něco nestalo, že po těch potocích slz mě nepoznává ![]()
Dneska mi udělali nové kabely na TV, vyčistila jsem Kačce akvárko. Na zítra mám domluvené kafe s kámoškou a pak šup do práce ![]()
Začínám se těšit ![]()
A to by v tom byl čert, aby si prcek neřekl, že takhle krásnou maminu nechce ![]()
@ajleenka tak moc držim pěsti a určitě se zakousne a už nepustí tfuj, tfuj, tfuj ![]()
@mismiss jůůůůů vzala jsi to opravdu z gruntu, ale souhlasím, určitě lepší, než se trápit se postavit čelem a hýčkat se, nebot si to zasloužíme! taky jsem neodolala, v pondělí jdu k holiči, v pátek na masáž celého těla, také se hodlám před ketem pořádně hýčkat, jen jsem trochu nastydlá, tak snad to brzy přejde, zázvorový čaj to jistí
![]()
@mismiss tak to je krásný, úplně mě holky nabíjíte, já se v neděli stěhuju, tak že budu mít práce taky až až. Koupila jsem si dneska čajík na plodnost a paní v bylinkách mi říkala, že má po mimoděložním dvě děti a PŘIROZENĚ tak třeba to taky vyjde. Teď si budu dávat odpočinek. Je to fakt nápor na nervy a oplodnění je o psychice jak všichni říkají, tak že si teď budu užívat život. Ještě nejsem tak stará aby bylo všem dnům konec.
@MR mě ovulaci vůbec neřešili, vložili mi to 19 den, první den menstruace jsme začala jíst estrofen a vkládat si utrogesteron a já ještě jím medrol.
@ajleenka to je nádhera
krásná sliznice a folikul,
úplne ukázkové podminky pro miminko ![]()
Tak ve čtvrtek super, mysli na něco krásného ![]()
ja zkusím ve čtvrtek testovat ![]()
Holky, děkuji.
Tak jsem doma z masáže, bylo to super. Ještě jsem se nakonec objednala na tu středu jenom na malou, tak buď si vyčistím hlavu po špatných zprávách nebo se ještě zrelaxuji před ketem.
Teď si užívám, že uspává tatínek (poprvé, co jsme v novém) a já nic nemusím. Poslouchám je přes chůvičku a směju se tady, co mu tam Terezka vypráví. Jen jsem zvědavá, za jak dlouho mu usne, zatím to nevypadá. ![]()
@ajleenka děláš dobře, relax je důeležitý ![]()
U nás uspává tatínek pravidelně, je to takový rituál, přijde z práce a vezme Kubu ven, hrají si s legem atd…,tak je to náš malý zázrak, tak si ho taky užívá ![]()
Tady se bude už brzy těhotnět
![]()
@MR No kéž bys měla pravdu. ![]()
Jinak takhle dopadlo včerejší uspávání… ![]()