Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky kdy vam prisla druha ms po ivf…nevim jak to ted pocitat…uz 4 den spinim a stale vic, ted uz bych to snad ani za spineni nepovazovala, ale spis ms normalka tak 3dc…ale nevim jestl8 7z pocitat nebo s5ale ceka5 na cervenou…?
@Vrk jako MS se považuje jasně rudá, špinění ne. Musíš mít jakoby normální menstruaci (nevím, jakou ji máš), ale hnědé slabé špinění ne, jinak krvácení do 14 hod se považuje jako první den cyklu, později se to bere až od dalšího dne, jsem se na to dost informovala
@MR ok dekuji.. no je to spis tmave ruda, ale snad to zitra prijde. Dnes jsem 28dc…takze porad cas.
Holky díky, modlím se, aby to bylo dobré, ale z té hodnoty jsem byla dneska docela paf ![]()
@MR mně zase v CAR říkali, že první den cyklu je do 18:00, tak aby se v tom čert vyznal ![]()
Mně říkali do 12 hod…fakt krvácení..ne jen „špína“ na papíru. První náznak na záchodě přišel ca 22 hod. Používám kalíšek, takže těžko ohodnotím rady 2× vložka..ale dnešek beru jako regulerní MS. A začínám počítat ![]()
A těším se.. i když asi jinak. Práce vypadá zajímavě..finance parádní..být mi o tři roky míň, tak prcka stopnu…ale tady jsou priority jasný ![]()
Jen bádám, jak naplánuji dceři „nemoc“, abych mohla být po transferu doma a nemusela jít s pravdou ven ![]()
@mismiss ja uz druhy den pouzivam tampony, jako spineni to beru jen kvuli tmave rude barve…ale jinak je to i vc sliznice uz normalne…jen neni barva jasne ruda…tak fakt nevim..zitra uvidim. Jestli se nerozjede pocitam i dnes ![]()
Ahoj holky, to aby se v tom čert vyznal, od kdy se MS počítá, že ![]()
Dneska myslím na ajleenka, ať je brouček hezky připraven k transferu
![]()
@MR píše:
Ahoj holky, to aby se v tom čert vyznal, od kdy se MS počítá, že
Dneska myslím na ajleenka, ať je brouček hezky připraven k transferu![]()
ano myslíme na TEbe kočko ![]()
@Euforie @MR Děkuji, už začínám chytat nerva. Asi půjdu uklízet, ať se zaměstnám.
A mně říkali, že se to počítá do 16:00.
Tak si pak fakt vyber.