Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Euforie A zapomněla jsi na svůj první pozitivní testík.
Jak se cítíš?
Já už počítám dny, první klíčový bude středa, kdy se dozvím, zda vůbec ket bude.
@Euforie myslim ze by mela kazdym dnem, jsem 27dc a uz 3den spinim…no tak sup sup!!;)
@ajleenka my uz bychom mohly dat diskuzi s nazvem ket zari ze?;)
Ahoj holky, ja uz bych v teto diskuzi klidne zustala. jinak na ko jdu az vecer v pul 6,ale dnes mi hlida mamka a ja nyni cekam na masaz, odpo mam kadernika a vecer ten Uz, ale myslim, ze ket bude tatj za tyden, mozna i dyl, jsem teprv 10den cyklu, Euforie nas hezky navnadi p
oz testikem
@Euforie no pane jo, ty máš přehled
A co ty?
Já jdu zítra znovu na krev a i na ultrazvuk, ale mám z toho docela strach. Ještě předevčírem mě jakoby pnula prsa a od včerejška jako když utne, prostě nic, připadám si naprosto netěhotně.. Asi se moc pozoruju ![]()
Jeee koleginky nikam mi neodchazejte do nové diskuze ( KET záři )
@MR a @ajleenka uz znám od zacatku z diskuze červenec IVF
to by byla Škoda, máme to tady pekne rozjeté ![]()
uz nám jen chybi Ty dálnice, které budou brzyčko
![]()
@Andrej29, zítra bude ULZ a to uz uvidíš miminko v brisku, nebuj, a az uvidíš na vlastní oči byt
tak se budes 100 % cítit těhotně, poneses si domu fotecky, Bubeme se moc těšit az nám napíšeš své pocity ![]()
Nu a Ja uz take počítám dny, ve čtvrtek budu testit, uz mám koupeny tehu testik, lezi mi na stolku a mooc me láká ![]()
V podbrisku me občas píchne a cítím se děvčata takova jina, uvidíme uvidíme ![]()
@Euforie tak srdíčko ještě určitě nebude.. Víš co, já jsem naposled srdíčko viděla a o to větší rána byla, když příští ultrazvuk už nebylo ![]()
Tak ve čtvrtek hodně štěstí ![]()
@Andrej29 to je mi líto, to jsem nevěděla, Tobě take přeji zítra hodne štěstí ![]()
@Euforie
Držím palec na čtvrtek. To budou samé dobré zprávičky, já to cítím. ![]()
Já nikam odcházet nebudu, neboj. ![]()
@Euforie Tak od 8. dne slaba carka, ale zda se mi, ze moc nesili… Tak se jeste neraduji… Ty budes testit az ve ctvrtek?
@smiley1 Jéé, tak ať hezky sílí, potvůrka. A kolik jsi po ketu?
Ja take odchazet nemam v planu
,drzim vsem palce, at se nam ta mimca hezky zavrt
aji a pusti az za 9mes