Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk Nebudu, ale je možné, že ten 6-tý den už začne hatchovat sama. ![]()
@Jindřiš Děkuji, snažím se mu věřit. Ale určitě sama znáš ty pocity. ![]()
@ajleenka asi ano nerozumim tomu vubec
to jo…je to stres az do konce, tak at ho vystrida velikanska radost!!!
@ajleenka to znám, mám to teď čerstvě za sebou, nejdřív anovulační cyklus, takže stopka a další cklus, když to už bylo vpořádku, tak jiný průser, takže další stopka a vlastně konečná, takže teď začínám řešit další IVF
@Jindřiš děkujeme moc a i tobě držím palce, aby to klaplo, koukám, že druhé mimi na sebe dává pěkně dlouho čekat
, kolik jsi měla těch embryí, že to nedala to rozmrazení?
@MR a co ty jak se citis? Mne se ms konecne rozbehla, takze od zitra 1dc
tak drzte pesti at sliznice roste, uz bych si ten transfer zaslouzila ![]()
Dobré ránko koleginky,
dnes rano jsem udělala dva tt a tady je výsledek 10.den po KET ![]()
jsem z toho jelen, je tam slabá čárka…tak nevim nevim…
zda to mohu brat jako pizitivni, zkusim testovat v sobotu, jestli bude čarka silnější ![]()
@Euforie Je to pozitivní.
Desátý den to je luxusní.
Potichoučku gratuluji a přeji, ať sílí. Zase nějaké vlití nové naděje do žil, to je paráda.
A já mám také dobré zprávy. Náš bojovníček se drží, přes noc se prý krásně rozdělil a vypadá velmi nadějně. Takže dneska v 11:30 si pro něj jedu.
Manžel říká, že když už to všechno zvládl do teď, tak to bude velký bojovník. ![]()
@ajleenka to je úžasný
, tedaaa to je bojovník s velkým B
honem honem honem do briska
Přeji Ti krásný transfer a mysli na něco nádherného ![]()
@MR píše:
@Jindřiš děkujeme moc a i tobě držím palce, aby to klaplo, koukám, že druhé mimi na sebe dává pěkně dlouho čekat![]()
, kolik jsi měla těch embryí, že to nedala to rozmrazení?
4, 2 se ani nezačala po rozmražení vyvíjet a ta další 2 napůl, čekala so do druhého dne jestli se vzpamatují a bohužel zázrak se nekonal
celkově mám pocit, že 2.IVF bylo míň úspěšné než to 1., po prvním jsem měla potvrzené těhu krví a po ketu taky, sice to nakonec nedopadlo, ale bylo to, takže se chci pořádně připravit na konzultaci
moc děkuji, na další IVF chci až v tom lednu, říjen-listopad mi moc štěstí nepřinesly, tak chci pauzu