KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
7.9.13 21:38

@ajleenka no právě, taky z toho mám respekt…ale piju ho ted trochu mín nez minule, první den vubec, nemela jsem ho u sebe a včera a dnes jen 1×denne a ted jedu zase od pondelí na pár dní pryc a určite nebudu mít moznost si tam varit svuj caj…takže to budu dohánet grepovým dzusem a nebudu riskovat nic jiného…u nás v caru mají nej výsledky v nestimulovaném cyklu, tak dávajíneco na sliznici až třetí cyklus kdyžtak…ted mám druhý a verím, že nízká sliznice cyklus po stimulce byla vyjímkou…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.9.13 19:12

@ajleenka ahojky ja jsem ted nafoukla jako baloooon :-D
Zítra se ozvu jaky je vysledek z krve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.13 20:00

@Euforie tak zítra držím pěsti
Holky, co jinak nového tady??? Já se cítím celkem fajn, moc neležím, spíš tak polehávám, ale už jsem i vyndavala nádobí z myčky a lehce poklízela, nedokážu jen tak ležet a nic nedělat, bolí mě záda, ale myslím, že tím to stejně neovlivním, jediné co si blbec vyčítám, je, že jsem zvedla 5litrový tekutý prášek, když jsem potřebovala dát prádlo do pračky a manžel nebyl doma, ale to by snad taky nemělo vadit, syna netahám a nic jiného už nedělám… Tak nějak jsem smířená s jakýmkoliv výsledkem, i když zatím věřím v ten pozitivní :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.9.13 20:11

@Euforie Budu na tebe zítra myslet, ale určitě ti jen zítra potvrdí, co už tušíme. :hug:
@MR Já jsem zase 2× omylem zvedla dceru. To se prostě asi nedá na 100% uhlídat. Přišla k nám do ložnice, něco se jí zdálo a já, jak byl rozespalá, tak jsem jí vzala na ruku a odnesla do postele.
Mně ty záda taky dost bolí, ale myslím, že je to tím ležení. Nejvíc bolely včera a předevčírem, dneska už se více hýbu, tak je to ok. Ale zase mě pěkně bolí břicho. Teď jsem uspávala dceru, usnula jsem tam s ní a když jsem se probudila, tak se mi zhoupnul žaludek a docela dost rozbolelo to břicho. Tak teď zase poctivě ležím. Škoda, že do sebe člověk nevidí.
Já to tedy nesu dost špatně, nervy mám na pochodu a přemýšlím, jestli vůbec půjdu do dalšího ivf, když tohle nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.13 20:22

@ajleenka jak píšeš, taky to nenesu moc dobře, nedokážu právě ležet skoro vůbec, dvě hodky v posteli a už musím z ní ven a chodit, bolí mne pak všechno a cítím se hrozně, když něco dělám tak je mi líp, navíc se chci i věnovat synovi, prostě musím tak nějak normálně žít, ale jak píšeš, nedá se na to nemyslet a občas něco nezvednout a neudělat, myslím, že je to prostě na osudu… Ale také přemýšlím, co budu dělat, když to nedopadne, jestli další vyšetření, proč to nejde, změna caru, který mne štve atd…, je to na psychiku dost hrůza… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
8.9.13 22:03

Holky pry ani neni moc dobre lezet ale delat si krstke prochazky na prokrveni sliznice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
8.9.13 22:32

Tak to ja ji prokrvuju, lezet mi fakt nejde :pankac: m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.9.13 10:00

Ahoj holky, jsem 3den po KET a mam pocit, ze zesilim…snad proto, ze uz nemame zadne mrazacky a rekli jsme si, ze uz tentokrat to bylo naposledy. Bojim se jit i na wc, ale lezet porad nejde.Mam zavedena 2embryjka ve stadiu blactocysty.Budu tady ted kazdy den procitat vase prispevky a drzet nam vsem palecky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.9.13 10:44

@Pawlinka Tak to jsme na tom úplně stejně. Já jsem 4-tý den po ket a už mi to taky pěkně leze na mozek. Mrazáček byl taky jedinný a poslední a já mám tedy zavedeno jen jedno - 6-ti denní blastu.
Dneska mi ráno asi hráblo a zkusila jsem test. Ani nevím proč, je děsně brzy, ale on tam na mě tak mrkal, tak jsem si řekla, proč by ne. A upřímně mi vylezl slušný růžový duch, ale myslím si, že je to ještě Ovitrelle. Možná zkusím ještě ve středu, uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
9.9.13 10:46

Neblazni, vydrz do patku aspon, ju? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.9.13 10:55

@Pawlinka Já jsem původně chtěla do příštího pondělí, ale když on tam ten testík dneska tak osamoceně ležel. :oops: Je mi jasné, že je to hrozně brzy a výpovědní hodnota nulová. Já tu jen mám spoustu prošlých Mamatestů, co jsem kdysi objednala přes net ve velkém, tak je stejně nechci moc šetřit.
A jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.13 10:55

@Pawlinka jasně, vítej mezi námi, čekatelkami :mavam: :mavam:, já měla ket v sobotu, takže jsem vlastně druhý den po a taky už mi z toho hrabe, ale snažím se fungovat normálně, neležím, jen nikde moc neběhám po venku a netahám těžké věci a hodně odpočívám, ležet mi fakt nejde, mam také dvě blasty a ještě 4 na mrazu.
@ajleenka ty jsi odvážná :pankac:, ale je strašně brzy, co jsem četla, tak u dvojek to bývá nejdříve kolem 6 dne po ET, tobě dvojky nehrozí, tak myslím min. do 9 dne raději počkat, já jsem se zařekla, že to dodržím, dokonce jsem si nekoupila ani žádný test. U syna jsem testila až 14 den a vyplatilo se.Kdy sis píchala ovitrele? To je totéž co pregnyl, že? přetrvává v těle až deset dní, takže pozor na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
9.9.13 10:57

@Euforie už se těšíme na výsledek :)
@Pawlinka moc držím palce, vím, jak ti je, měla jsem to stejně..
@ajleenka testuješ 4tý den? tak to si hodně odvážná :mrgreen:, ale strašně moc přeju, aby to už ovitrelle nebylo a čárka pěkně sílila :srdce:

Jinak já jsem holky dneska už bez špinění, tak pořád doufám, že tam ten prcek je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.9.13 11:03

@Andrej29 moc ti držím palce, aby bylo vše v pořádku, špinění je hodně časté a většinou je to v pohodě, já když čekala syna, tak jsem v 6 týdnu krvácela jak blázen a mimo to zvládlo, dr. mi tehdy říkal, že pokud nebolí břicho a nejsou křeče, o potrat se nejedná :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.9.13 11:11

@MR @Andrej29 To není odvaha, to je potřeba vědět, na čem jsem co nejdříve. Ale je mi jasné, že je to kravina, že by se nic neukázalo, ani kdyby tam bylo. Jen jsem si prostě říkala, že embryjko bylo 6-ti denní, takže je to dnes jakoby 10dpo a to už se někomu ukazuje. Ale samozřejmě jde o to, kdy se zavrtá, případně. Kámoška měla douška 5 dní po transferu 3-denní osmibuňky. :nevim: Od Ovitrellu jsem dnes 11 dní, takže to klidně ještě být může a nemusí… Ale alespoň mám s čím porovnávat, kdybych třeba testla ve středu.
Já jsem poslední 2 dny fakt dost cítila spodek, tak mi to prostě nedalo.
Alespoň je nějaké vzrůšo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital