KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
10.9.13 13:49

Mam za sebou uz 2zamlkla tehotenstvi a ten jeden potrat, takze si to vsechno s mou psychikou zahralo za posledni ani ne 2roky.Tak porad premyslim kdyz tohle nevyjde, co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 13:57

@Pawlinka Ach jo, tohle je fakt nespravedlivé. A je nějaký důvod, máš nějaká vyšetření.
Určitě to dopadne. Musíme věřit tomu, že dlouhá cesta snažení už je u konce a otevře se nám nová cesta těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 14:12

Jo jo, dost toho smutneni…budeme myslet pozitivne. Duvod nikdo nevi. A me neni 20 abych po tom patrala. Malej si chce jit hrat na pocitac, tak vas opoustim, pa pa zitra.Budu na tebe myslet zitra rano, at tam ta carecka je a uz poradna :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 14:24

@Pawlinka Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 07:54

Tak dnes bohužel čárka podstatně slabší, skoro neviditelná. Takže buď zbytek Ovitrellu nebo se prckovi u mně nelíbilo. :( Každopádně na zázraky už nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 08:22

Nevzdavej to, je to moc brzy, jsi 6den, to nic neznamena, proto ja se bojim testovat, stejne ti to neda vysĺedek a vse muze byt jinak, ja teda taky plasim, pac necitim vubec nic, ale ket je jiny nez po stimulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.9.13 09:18

@ajleenka nenene určitě nevzdávat, ja měla az 10.den slabounkou čárku, a jeste 14.den po KET byla vidět teda krasne, ale slabá…
@ajleenka to se broucek teprve zavrtava, ono jim to dele trva, uvidíš 10.den bude opět čárka vidět :hug: :hug: :hug:
Ten tvůj velký bojovnicek to určitě nevzdá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
11.9.13 09:23

@MR @ajleenka koleginky, mooc Vàm přeji, at se miminka zavrtaji :hug: :* ten 10.den po KET určitě budete mít //
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 09:24

@Euforie Díky, no ještě se snažím malinko doufat. Já nevím, ale prostě ty pocity v bříšku… to bylo něco úplně jiného než při ivf, fakt jsem měla pocit, že to vyjde. Musí to být bojovníček, pořád ho prosím, aby se držel. :hug:
Ono, jak to teď schne, tak to pořád docela vidět jde… Teď lituji, že jsem ten včerejší vyhodila, nemám porovnání. Ale ono je to stejně tak slaboučké, že by to ani nemělo cenu. No uvidíme během nejbližších dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.9.13 09:52

Ahoj zlato, nebud smutna, kdybys dnes testovala 1den, byla bys stastna, ze je tam i skoro neviditelny duch.Ja testovala tenkrat asi 7den a musela jsem hodne kulit oci abych videla jen slabyho douska.Ale je tam. Kolikaty den je to po ovitrelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 09:54

@Pawlinka Dneska je to 13-tý den po Ovitrelle. No, pořád tam je, to je pravda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
11.9.13 10:09

Rikaji 10dni, ze pretrvava.Ja si myslim, ze cekas mimiska, ze nezalezi jak tlusta cara tam je, ze by to bylo snehobily kdyby ne. Zitra testuj znovu, schovej si tohle, i kdyz by bylo lepsi popozitri a uvidis, ze tam porad bude. opravdu v to verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 10:14

@Pawlinka Děkuji. :hug: Víš, jak - člověk se prostě bojí zkusit trošku víc doufat. Já jsem ten dnešní už taky vyhodila. Ale nevadí, však ono se to během pár dnů rozlouskne, jen jsem ženská už netrpělivá po té době a nejraději bych to věděla hned, ale co vám budu povídat. Já si taky myslím, že ta čárka je od mimíska, že se snaží, ale jestli bude dostatečný bojovník… Budu raději ještě více odpočívat.
Jo a doporučuji to zítřejší testování ještě odložit alespoň na ten víkend, ať pak necvokaříš jako já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
11.9.13 10:17

@ajleenka taky tomu věřím :hug: :hug: a můžu se zeptat, jak to máš s malou? máš hlídání nebo jsi na ní sama? já mam do dneška hlídání, od zítra už jsme se synem doma sami, odpočívat zkusím, ale ven s ním jít musím a dneska chci vyrazit si koupit něco pěkného, a můžu se zeptat, pořád cítíš podbřišek nebo prsa? já prostě nic a vůbec nic necítím, tak nad tím furt dumám, zda je to dobré nebo špatné znamení, fakt je, že to nevykoumám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
11.9.13 10:47

@MR Mamka odjela v sobotu ráno a od té doby jsme spolu samy doma. Taťka byl v sobotu v práci, takže to jsme byly úplně samy, v neděli šel do práce až odpoledne. Ale ona je hodná, takže jsem ležela na gauči a koukaly jsme na pohádky nebo jsme si hrály na gauči, četly… Jídlo mi mamka nějaké připravila, pak jsem dělala jen jednoduché rychlovky. Ležela jsem do neděle, v pondělí ráno na nákup a pak zase ležet a včera už jsem se skoro normálně hýbala, něco i poklízela, dneska asi už budu více méně fungovat normálně.
A dle mně se neřiď, protože já fakt nemám nic jistého, spíše se bojím, že naopak. Ale břicho bolí prakticky od začátku, to mě taky nutí k tomu odpočinku. První 2 dny hodně bolel ten kříž a popichoval a tlačil podbřišek, pak už jenom pobolíval ten podbřišek, dneska je to více taková jako ms bolest, je to slabší, ale občas to cítím. Prsa necítím právě vůbec.
Ale i kdybychom obě byly těhulky, tak to i tak můžeme mít každá jinak. Podle příznaků se to asi vymyslet fakt nedá. Ono kdo ví, jestli to mé pobolívání není třeba i špatné znamení… :nevim: Uvidíme, no. Už jen pár dní, ale kdo to má vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí