KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
12.9.13 08:36

@ajleenka ahoj zlati, nebyl tam dnes ani sebemensi dusik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 08:37

@MR Ale jo, ale už jen takový ten, co se musí hledat pod světlem. Prostě to slábne a já už nevěřím, že bych měla takové štěstí.
Taky už začínám být na konci sil a to toho za sebou ještě zdaleka nemám tolik. Hrozně to psychicky vyčerpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.13 08:42

Tak ted poslouchej…ty jsi dnes 7den,7den chapes jak je to brzy???Ja budu zitra 7 a prijde mi to moc brzy, chci vydrzet aspon do soboty a kdybych tam videla skoro neviditelnyho dusika, byla by to jistota, chapes to???Porad si myslim, ze cekas miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 08:49

@Pawlinka také si nemyslím, že je to ztracené :hug: :hug:, ale chápu jí, je to opravdu hodně moc vyčerpávající a člověk se bojí dělat si naděje, co ty kočko, jak se cítíš? já pořád normálně, vůbec nic co by bylo jinak, než obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 08:51

@Pawlinka Já nevím. Když si vezmu, že prckovi bylo v době zavedení 6 dní, tak si myslím, že se začal hned zavrtávat, první nebo druhý den, proto jsem cítila to pobolívání a potom by přece již měl produkovat hcg, ne? A zase mi přijde divné, aby mi Ovitrelle dělal po 12 dnech takovou hezky růžovou čárku. Jasně, na prcka to bylo taky ještě brzy… Ale já jsme Ovitrelle měla x-krát, při každé iui (máme jich 6) a nikdy jsem ho takhle dlouho neměla. :nevim: Kdybych neviděla tu historii testíků, tak možná, ale takhle, jak to slábne, tak si myslím, že to prostě nevyšlo. :nevim:
Dám tomu čas do pondělí, ale už nedoufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.13 08:56

@MR ja taky necitim nic, zadne priznaky, merila jsem si i teplotu, porad hledam sebemensi dukaz o tom, ze snad…jsem nervozni a porad musim neco jist, jeste, ze se na vysledky neceka mesic, to by ze me byl blazen a jeste koule :).Kdy se chystas testovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.13 08:57

@ajleenka uplne ti rozumim, vzdyt jsem jen o den dyl…ale jsem presvedcena, ze by tam bylo snehobilo. Nechces si skocit koupit citlivejsi test? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 09:01

@Pawlinka no to já jím hodně vždy, když čekám, pač je to asi nervama…, ale jinak necítím vůbec nic, jak píšeš, tak je fakt, že ket a IVF bývá jiné, hodně „příznaků“ u IVF je ovlivněno zvětšením vaječníků, teď je to takové méně invazivní, ale stejně je to peklo, no za pár dní se to už rozsekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.13 09:07

Takze taky pocitas, ze testnes o vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 09:22

@Pawlinka zatím nevím, hrozně se bojím, ale hrozně, tak to budu spíš odsouvat, já jsem spíš taková, že je pro mne menší zlo doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 09:40

@Pawlinka Testuji starým Mamatestem 10, citlivější se snad už ani nedělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
12.9.13 10:34

@ajleenka klid;) myslim ze zbytecne plasis, zkus ted dva dny netestovat a verit…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
12.9.13 10:46

@ajleenka rekni si, ze sobota nebo nedele bude rozhodujici. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.9.13 10:51

Koleginky moje, myslím na Vas, jake je to dlouhe čekání :hug:
Ja vydržela a testovala jsem az 10.den, byla slabá čárka, myslím, ze bych tam ani nic nemela 8.den,nu
Jeste není nic ztraceno, určitě 10.den je to tutovka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 10:59

@Euforie Ale ty jsi měla mladší embryjko, ne?
O víkendu nevím, jestli testnu, když je manžel doma…ještě uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí