Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Neverim, ze to vydrzis do pondeli, ale opravdu to zkus…tesim se na zpravicky od tebe, protoze ja kazdemu, i neviditelnemu duchovi verim
![]()
@Pawlinka
Tak to jsi veliká optimistka. Do pondělí vydržím, nebo alespoň do neděle, protože tu bude manžel i mamka. Navíc zítra hned ráno jedeme do práce a jsme tam až do večera, takže ani nebude příležitost. Ale spíše si myslím, že do pondělí přijde ms a bude jasno bez testu.
Teplotu jsem zkousela v pochve a to mam 37,coz je malo, takze asi taky nic, i kdyz minule jsem mela 37,4 a nevyslnd to, takze podle toho se taky ridit nemuzu, musim pockat na test
Holka ja jsem prave velka pesimistka, no fakt…myslim na tebe
![]()
Tak jsem zvedava jak my tri dopadneme
a ktera z nas prijde s opravdu dobrou zpravickou.Kez by nam to vyslo vsem ![]()
@Pawlinka
No kdyby tam v pondělí ty // fakt byly, tak to se mnou asi šlehne. Ale nevěřím už.
Ale vám oběma držím palečky. A kdy tedy budete testovat? Až příští týden? Nebo o víkendu?
@Pawlinka Fakt jdeš do toho, jo? Tak držím pěsti, ať se ti tam krásně vybarví // a kdyby ne, tak ještě nestresuj, může být brzy (to říká ta pravá, co?
).
To jsem zvědavá a koukej dát vědět hned po ránu, jinak budu celý den napnutá. ![]()
Ahoj holcicky, tak stesti jmenem miminko se nekonna…test je negativni, ani sebemensi naznak ducha ![]()