Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mas vyhodu hodneho ditete;-),muj syn je dabel a o lezeni s nim se neda mluvit, rika mi hned mami vstavej, ale je fakt, ze u pohadek vydrzi, ja mam dnes syna u tchyne a jedu si koupit neco pekneho na sebe, je fakt, ze podle priznaku se fakt ridit neda a uz to neni v nasich silach nak ovlivnit, tak snad nam to dopadne!
Ja se porad osahavam, ale nic me neboli, nemam stale zadne priznaky.Test jsem si nekoupila, musim vydrzet nejmene do soboty ![]()
Holky hlavně se nenevujte z toho, že jste neležely, po 1.IVF jsem byla na neschoponce po KET jsem chodila do práce, šla jsem hned další den a v obou případech jsem těhotná byla, sice jsem potratila v obou případech, ale to s tím nemá nic společného. Plánuji 3.IVF a vím, že budu chodit normálně do práce jen na zákroky si vemu dovču.
Moc držím palce.
@ajleenka měla jsem stejné příznaky jako ty a mám je vlastně doteď, podbřišek cítím pořád a prsa taky nic.. Určitě to bude dobré a i kdyby to bylo ještě Ovitrelle, tak je pořád strašně brzy, koukni na mé testy, ještě osmý den tam nebylo skoro nic vidět. Viděla bych to nadějně ![]()
Tak ja lezet zkousela, ale nejde mi to, boleli me akorat zada, musim se hybat
@Andrej29 A jak staré embryjko ti zaváděli? Já bych právě ani takhle brzy netestovala, ale měla jsem pocit, že to prostě na sobě cítím, že je něco jinak. ![]()
@ajleenka tak to jsem v pytli, po ivf me bolelo snad vsechno, to ale diky stimulce a ted nic nic
@MR Ale houby. Tak za prvé, já přece těhotná nejspíše ani nejsem a za druhé, tohle má přece každý jinak. Já se spíše nejvíce děsím toho, že se mrňousek snaží a moje tělo proti němu bojuje a proto mám to pobolívání a pocit, že test slábne. ![]()
@ajleenka asi nam z toho uz trochu hrabe, jsou to fa
kt nervy
@ajleenka měla jsem šestidenní.. Testovala jsem už 6 den, protože poprvé jsem měla už dálnice a akorát jsem to obrečela, že tam nic není, myslela jsem, že je to už v pytli a nakonec se objevila
Oni jsou ti zmrzlíci trošku pomalejší ![]()
@Andrej29 Takže ti fakt vylezla až ten 8-mý den? A 6-tý den fakt nic? Tak to asi fakt blbnu moc brzy. Tak uvidíme no, ale nějak už začínám ztrácet naději. ![]()
@ajleenka jako fakt, přísahám
Vždyť koukni na tu fotku, ten osmý den je to sotva vidět.. A hlavně taky nedělej nové Mamatesty, stojí fakt za prd..