Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka píše:
@MR Však já už jsem zvědavá na tvůj testík. S dvojčátkama to bude sílit jedna radost.![]()
ano ano take jsem zvědavá na testik
![]()
@Euforie No jo, ale jen aby to nebyl ještě Ovitrelle.
Uvidíme.
Tak jsem to nevydržela a testla i dneska.
Tady je naskenovaný.
Holky 4den od KET, ale vubec zadne priznaky, ani bolest prsu, nic…uz nedoufam ![]()
@Pawlinka Jsem, já vím.
Do víkendu? To bych fakt psychicky nedala. Ne vážně, mně to testování docela pomáhá, protože se případně mohu včas připravit na špatné zprávy.
Na příznaky je ale opravdu strašně brzy. Já myslím, že většina z nás tady prakticky nic necítila.
Já taky nic necítím a jsem z toho hodně nervózní, prsa taky pořád pozoruji, ale myslím, že na ně je fakt ještě brzy. Jen cítím to břicho.
@ajleenka je tam porad
ja si myslím, ze uz to nebude Ovitrell ![]()
@Euforie
Já se právě bojím, že to ještě může být Ovitrelle. A nebo se třeba i mimčo snaží, ale ani tak vyhráno ještě není - tak teď jenom, aby to sílilo a budu nejšťastnější na světě.
@ajleenka kdyz Ti to pomáhá testovat, tak testuj každy den
,
ja kdyz jsem zacala ten 10.den testovat tak jsem chtela dělat test každy den, ( je to jako droga
)
byla jsem úplne paf z těch čárek
![]()
Aaaa…Jeste ho dělat budu
, zítra zda uz bude čárka alespoň jako kontrolní ![]()
Ja jsem teda děsně nafoukla a unavená, jinak ok ![]()
@Euforie Jj, já jsem takhle testovala vždycky - po iui i po domácím snažení… Pomáhá mi to ukrátit to čekání a případně se připravit na tu krutou pravdu a srovnat se s tím dřív, než dorazí ms. Tu už jsem pak brala prostě v pohodě a jelo se dál. Ty testy mám stejně doma nakoupené, mám ještě asi 5 krabiček.
Ahoj kočky, já právě taky nic necítím, ale vůbec nic, naopak se cítím absolutně výborně, proto i zapomínám se hlídat, občas zvednu syna nebo zvednu něco těžšího, pak mi to dojde, nebrat ty léky, tak ani nevím, že jsem na nějakém ketu byla, ale je fakt, že to asi nevykoumám, já naopak testit nemůžu, protože když vidím / čárku, tak je mi úplně špatně, // jsem viděla jen jeden týden v životě a mam je schovaný, občas se na ně chodím koukat
, ale je fakt, že tehdy u syna, jak jsem začala testit, tak pak už každý den, byla jsem posedlá porovnáváním těch čárek…
@ajleenka
ja uz mám jen jednu krabičku
budu se těšit na další tvoje testiky ![]()
@Euforie Díky, snad bude co ukazovat. ![]()
@MR To je v pohodě, já už jsem dceru taky párkrát zvedla, to se prostě nedá. Včera jsme byly na nákupu, takže do sedačky, do vozíku… Vždyť při přirozeném početí to holky kolikrát nevědí a mimčo to taky musí zvládnout.
A to máš tedy naopak než já. Já zas mám radši testování a smířit se s tím rovnou, než zbytečně doufat a pak nic. Ale tentokrát nevím, doufám, že nepadnu na pusu. ![]()
@Euforie tak ty už testit nemusíš, máš to potvrzené ![]()
@ajleenka super! budu se taky těšit na další testíky