Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR si moc hodná, děkuju za uklidnění
Ve čtvrtek podám hlášení, jak jsme na tom
A ty buď v klidu, jsi teprve druhý den po KETU
, na to, aby ti hrabalo je ještě brzy, bude hůř..
Holky, věřím, že vám to dopadne a budete hlásit //, jsem o tom přesvědčená ![]()
@ajleenka
jasně, pořád máš obrovskou šanci, že tam prcek je už zakouslý, mě říkala dr, že blasta se zakousne do 4 dnů, takže ty už máš dneska prakticky rozhodnuto, já ve středu
@MR Já jsem zase četla, že u blasty je víceméně rozhodnuto během 12-24 hodin. Ale ono je to asi co dr. to názor, jako u všeho. Ale že ten transfer vlastně jakoby napodobí vypadnutí embryjka z vejcovodů a to si hned potom hledá místečko…
Asi se do konce týdne zblázním taky a budeme tu parta bláznů. ![]()
@ajleenka on to asi nikdo přesně neví, jak tohle funguje, je to už zkrátka na přírodě, tak já se teď věnuji synovi, píšu články a snažím se zabavit, občas telka, knížka a šlofík, zase když už nic jiného, tak je to super relax, který mam do středy a pak mi přijede kámoška z Hradce na dva dny, je to mladá holčina (21let) a miluje Kubíka, tak si spolu budou hrát a já budu mít zase havaj
![]()
Jo jo, je fakt, ze uz jsem dlouho nelenosila jako ted.Ale porad si rikam, ze to nevyslo, nemam vubec zadne priznaky.Je brzo, ja vim, ale byla bych stokrat klidnejsi kdybychom tam meli jeste aspon 2snehulacky. Dochazime do Pronatalu v C.B.na transfer ale jezdime do Prahy.Co vy?
@Pawlinka My jezdíme do Sanusu do Pardubic. Taky jsem hodně nervózní z toho, že jsme měli jen jednoho mrazáčka. Ale zase na druhou stranu si říkám, že to určitě bude velký bojovníček.
Já mám jenom bolavý spodek, jinak naprosto nic. Ale je fakt brzy.
Tak já už vůbec nic, jen mam nafouklý břicho, ale hodně žeru
![]()
Já docházím do Iscaru, ale jinak mam svého gynekologa v Medivě, takže tam chodím jen na výkony…
Holky, myslíte, že vadí sezení u PC? snažím s aspoň pracovat, když mam tolik času, píšu reklamní články je to pro mne super relax, jen u toho musím sedět, v posteli mne bolí záda, snad to neva, ne? spousta holek po transferu chodí i do práce…
To vis, ze to nevadi, to nejsou zadne velke pohyby. Bolesti spodku, to jako podbrisku? Nebo spodku po vkladani utrogestanu? Ja taky porad neco poziram, ale kdyz ja mam taaakovy hlad ![]()
@Pawlinka Mně bolí podbřišek. Ale je to taková divná bolest, těžko lze specifikovat. Jako vyloženě ms bolest, jako popisují většinou holky, to není. Spíše takové občas píchnutí a skoro stálý nepříjemný tlak, nejvíce tedy při chůzi nebo když něco dělám, ale cítím to i vleže. A pak ta kříž, ale to hlavně první 2 dny, teď jak se více hýbu, tak už v pohodě.
A já taky pořád něco dlabu, ale to je normální stav.
@MR to víš, že to nevadí. Já mám tentokrát neschopenku a to bych se úplně zbláznila, kdybych neseděla u pc.. ![]()
Zjistila jsem, že taky hodně jím, nejsou to žádné chutě, ale fakt mám strašně často hlad.. No a dneska mi je tak trochu divně, jako by žaludek na vodě, tak vždycky trochu něčeho zobnu a je to zas ok.. Ale pár dní po transferu mi holky taky nebylo vůůbec nic, jen sem tam zabolel podbřišek, jinak nic.
@Pawlinka já jezdím do Brna do Repromedy.
Koleginky moje
hodnota hcg 160, broucek se zavrtal ![]()
doktor říkal, kdyby byla hodnota pod 100, tak to není moc dobre, ja mám 160 tak je to pozitivni, tehu potvrzeno ![]()
Příští týden ve středu opět krev (hcg ) a ultrazvuk mel by byt vidět ten váček. ![]()
Holky nerviky to jsou, zda poroste hcg ![]()
Je to můj velký bojovník a ja mu moooc věřím ![]()
@Euforie hezkýýýýý
potichu gratulu, uvidíš, že poroste
Mám z tebe velkou radost.
@Andrej29 děkuji moc
jsi zlata, těším se také tvé vysledky, kdypak jdeš ve čtvrtek?