KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
6.9.13 10:02

@ajleenka moc držím palce :kytka: Já jsem neměla třeba příznaky skoro žádné, jen bolení břicha na MS a to snad už 2 dny po transferu a když jsem našla // tak mě trochu pnula prsa.. Zato teď nic, až jsem z toho nervózní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.9.13 14:07

@ajleenka to je bezvadny, ze mas u sebe mamku, alespoň jsi v klidecku ;-)
ja jsem se po transferu cítila nádherně, moc rada na to vzpomínám, na tu bílou tečku ;-)
( v ten den zacala naděje, ze mohu byt tehulka)

Nu a druhy den jsem byla děsně unavená, spala jsem 2× denne, cítila jsem tlak v podbrisku, občas píchnuti ( ale bolest jako na menzes to stále nemám), a bolela me zada, asi 8.den jsem malinko zaznamenala spineni( opravdu slabounke) a ted jsem 11.den po KET a cítím trochu prsa, nafoukle brisko, občas tlak v podbrisku, ani nemam hlad, a mám slabou čárku na testu :-)
včera jsem se cítila úplne plna energie :-)

Tak jsem moooc zvědavá na výsledek v pondělí 8o :D
To bude dlouhý víkend :mavam:

Příspěvek upraven 06.09.13 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.9.13 14:09

@Vrk to je jasnacka držíme moooc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
6.9.13 14:17

@Euforie Já právě necítím absolutně nic :think:. Je mi úplně ok, žádné tlačení, píchání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.9.13 14:21

@ajleenka juuu, kazda to máme jiné :-)
jedna moje znama, take nic necitila, a broucek se zavrtal a vubec zádné příznaky, vubec nic :-) asi az v 7tt zacala cítit prsa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
6.9.13 14:25

@Euforie Já vím, že je to pokaždé jinak. Ale znáš to, člověk by to nejradši věděl okamžitě po et a nejlépe s miliónem příznaků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
6.9.13 16:48

@MR Tak jak? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
6.9.13 16:58
@Euforie píše:
@ajleenka juuu, kazda to máme jiné :-)
jedna moje znama, take nic necitila, a broucek se zavrtal a vubec zádné příznaky, vubec nic :-) asi az v 7tt zacala cítit prsa ;-)

to jsem potřebovala slyšet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.9.13 17:39

Ahoj holky, já jdu na transfer až zítra, pokud to prckové (prcek) přežije, mam si volat kolem osmé co a jak, dnes je měli rozmrazovat, tak snad doufám, že budou ok, rozmrazí dva.
Jinak se cítím skvěle, ještě se chystám na masáž a děj se vůle boží. První tři dny se budu povalovat a pak už zase jakž takž fungovat, ležet celou dobu asi fakt nemá smysl. @ajleenka na příznaky je asi fakt hodně brzy, já si stejně myslím, že všechny příznaky jsou ovlivněné psychikou a hormony, vždyť běžně ženské zjistí, že jsou v tom až v 6 - 7 týdnu, bohužel po IVF je to tak brzy, já měla pokaždé něco, ať jsem byl nebo nebyla těhu, u syna přišly příznaky až tak v 7 týdnu a nebylo jich fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.9.13 17:41

@Euforie jo to zašpinění je dobré znamení, pokud je to jen jeden den a slabé, to jsem měla právě u syna a pak už nikdy, nemusí to mít každá žena, ale bývá to znamení, že se embroušek zavrtal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.9.13 22:44

@MR moc drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.9.13 08:49