KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
7.9.13 09:51
@MR píše:
Holky, cekam na transfer :mavam:,pak se ozvu

super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.13 10:21

Holky mam 2bobky u sebe,1je horsi a 2lepsi, tak dej se vule bozi, nedokazala jsem jo 1vyhodit, slo to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.9.13 10:27

@MR Takže jsi nakonec šla do dvou. :hug: Tak držím pěstičky, to budeme testovat skoro spolu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.13 10:43

Sla, ale budu doufat v jedno, jo budeme, asi pristi utery testnu, do st budu odpocivat a pak uz normal fungovat, tak uvidime, vcera jsem byla na super masazi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
7.9.13 10:45

@MR blahopřeju :kytka:
Holky, já dneska v noci špinila, měla jsem do rána na intimce jakoby hnědo :oops:, jsem z toho dost mimo, volala jsem do CAR, můj doktor je na sále, ale má se mi ozvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.9.13 10:48

@MR Já mám v plánu testovat v pondělí, to budu 11 dní po et. V pátek mi to přijde ještě brzy a přes víkend se mi testovat nechce. Tak uvidím, jestli to vydržím.
@Andrej29 Špinění je v pohodě. Pokud to není jasně červená, tak nemusíš mít obavy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.13 10:51

Andrej, chapu tve obavy, ale po i :hug: vf spini i krvaci kazda druha, lez, nozky nahoru a pocej na dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.9.13 10:52

Jinak mě dneska začalo trošku pobodávat v bříšku, tak moc doufám, že je to prcek a pořádně se zahryzává. :hug: A bolí mě v kříži, ale to je tím ležením, už přemýšlím, co je potřeba udělat a mám dlouhou chvíli. Ale ještě do zítřka to chci vydržet. Dneska už tedy mamka musela domů, tak asi odpoledne půjdu s malou na písek, sednu si tam na židličku a budu odpočívat venku, ať nejsme zavřené, když je tak hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.13 11:48

@MR :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.13 11:50

Holky to jsou same dobre zpravy tady!!!to jsem moc rada. Drzim vsem pesti a tesim se az se pridam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.13 12:07

@Vrk diky,ty se brzo pridas, nechas si vlozit 2?ja dam do st hlidani, jen musim psat clanky, aĺe to zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.9.13 18:04

Holky, ale ten Iscare mne zase dneska tak naštvali nebo spíš potvrdili mojí domněnku o totálním nezájmu o pacientky, vůbec se už s námi nebavil žádný embryolog, rovnou jsem šla na pokoj a manžel pryč, musela jsem se rozhodovat až na sále, zda dám jedno nebo dvě, ani jsem nevěděla jak jsou na tom, jediné co mi řekli, že jedno hezké druhé horší a na můj dotaz, zda jsou to vůbec blasty, mi řekli, že jo…, sestřičky žádný úsměv, jen znuděné výrazy a řešili furt své soukromé problémy i při převozu ze sálu, že by vám nabídli nějaké pití nebo tak, prostě nic nic! fakt mne tento car zklamal na celé čáře, i když tam chodím jen externě :cert:, jediné pozitivum bylo, že jsem měla výbornou dr, která mi dělala transfer a ta jediná se se mnou vůbec bavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.13 18:09

@MR ne ne chtela bych urcite jen jedno. Kdyz nechas 2 tak ztracis narok na 4ivf od pojistovny prave…takze mas narok jen na 3 coz mi prijde skoda. A taky samosebou doufam ze vyjde hned to prvni ;) a chce nekdriv 1 mimi potom mozna 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
7.9.13 18:11

@MR to stim carem mr mrzi…ke mne se chovaji u nas moc pekne vzdy
holky nemate nektera zkusenost s kontryhelem na sliznici? Je mozne ze mi zastavuje ms? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.9.13 18:17

@Vrk To se ale nevztahuje na kety, ne? Jenom na zavádění při ivf, mám pocit. Ale nevím, já chci zavádět vždy jedno, tak jsem to nezjišťovala.
@MR Tak to je šílený přístup tohle. :cert: Vždyť si je tam platíš proboha. To já jsem u nás měla embryologa přítomného celou dobu. Nejdříve mně sestřička dovedla na pokoj, tam jsem se převlékla. Rovnou se ptala, jestli si dám vodu nebo džus a přinesla mi obloženou housku (šunka, salát, paprika), povidlovou buchtu (výbornou) a malou petku s vodou na potom, až tam budu ležet. Pak jsem čekala na dr. Na sále už čekal embryolog, řekl mi, jak na tom mimísek je, i když mi to řekl už do telefonu. Mluvila jenom dr. a to se mnou - říkala, co bude dělat, co budu cítit, že mám v klidu dýchat, kdy to bude nepříjemné, kdy zavádí, že je to bojovníček, prostě moc příjemně. Embryolog stál celou dobu bokem, potom dostal ten prázdný katetr a šel ho ještě pod mikroskop zkontrolovat, zda je mimi opravdu v bříšku. Všichni mi popřáli hodně štěstí… Prostě atmosféra úžasná. Přitom ten Iscare si hodně holek chválí. :zed: Ale hlavní je, že mimískové jsou u tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí