Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky mam 2bobky u sebe,1je horsi a 2lepsi, tak dej se vule bozi, nedokazala jsem jo 1vyhodit, slo to dobre
@MR Takže jsi nakonec šla do dvou.
Tak držím pěstičky, to budeme testovat skoro spolu. ![]()
Sla, ale budu doufat v jedno, jo budeme, asi pristi utery testnu, do st budu odpocivat a pak uz normal fungovat, tak uvidime, vcera jsem byla na super masazi ![]()
@MR blahopřeju ![]()
Holky, já dneska v noci špinila, měla jsem do rána na intimce jakoby hnědo
, jsem z toho dost mimo, volala jsem do CAR, můj doktor je na sále, ale má se mi ozvat…
@MR Já mám v plánu testovat v pondělí, to budu 11 dní po et. V pátek mi to přijde ještě brzy a přes víkend se mi testovat nechce. Tak uvidím, jestli to vydržím.
@Andrej29 Špinění je v pohodě. Pokud to není jasně červená, tak nemusíš mít obavy. ![]()
Andrej, chapu tve obavy, ale po i
vf spini i krvaci kazda druha, lez, nozky nahoru a pocej na dr
Jinak mě dneska začalo trošku pobodávat v bříšku, tak moc doufám, že je to prcek a pořádně se zahryzává.
A bolí mě v kříži, ale to je tím ležením, už přemýšlím, co je potřeba udělat a mám dlouhou chvíli. Ale ještě do zítřka to chci vydržet. Dneska už tedy mamka musela domů, tak asi odpoledne půjdu s malou na písek, sednu si tam na židličku a budu odpočívat venku, ať nejsme zavřené, když je tak hezky.
Holky to jsou same dobre zpravy tady!!!to jsem moc rada. Drzim vsem pesti a tesim se az se pridam!!
@Vrk diky,ty se brzo pridas, nechas si vlozit 2?ja dam do st hlidani, jen musim psat clanky, aĺe to zvladnu
Holky, ale ten Iscare mne zase dneska tak naštvali nebo spíš potvrdili mojí domněnku o totálním nezájmu o pacientky, vůbec se už s námi nebavil žádný embryolog, rovnou jsem šla na pokoj a manžel pryč, musela jsem se rozhodovat až na sále, zda dám jedno nebo dvě, ani jsem nevěděla jak jsou na tom, jediné co mi řekli, že jedno hezké druhé horší a na můj dotaz, zda jsou to vůbec blasty, mi řekli, že jo…, sestřičky žádný úsměv, jen znuděné výrazy a řešili furt své soukromé problémy i při převozu ze sálu, že by vám nabídli nějaké pití nebo tak, prostě nic nic! fakt mne tento car zklamal na celé čáře, i když tam chodím jen externě
, jediné pozitivum bylo, že jsem měla výbornou dr, která mi dělala transfer a ta jediná se se mnou vůbec bavila…
@MR ne ne chtela bych urcite jen jedno. Kdyz nechas 2 tak ztracis narok na 4ivf od pojistovny prave…takze mas narok jen na 3 coz mi prijde skoda. A taky samosebou doufam ze vyjde hned to prvni
a chce nekdriv 1 mimi potom mozna 2
@MR to stim carem mr mrzi…ke mne se chovaji u nas moc pekne vzdy
holky nemate nektera zkusenost s kontryhelem na sliznici? Je mozne ze mi zastavuje ms? ![]()
@Vrk To se ale nevztahuje na kety, ne? Jenom na zavádění při ivf, mám pocit. Ale nevím, já chci zavádět vždy jedno, tak jsem to nezjišťovala.
@MR Tak to je šílený přístup tohle.
Vždyť si je tam platíš proboha. To já jsem u nás měla embryologa přítomného celou dobu. Nejdříve mně sestřička dovedla na pokoj, tam jsem se převlékla. Rovnou se ptala, jestli si dám vodu nebo džus a přinesla mi obloženou housku (šunka, salát, paprika), povidlovou buchtu (výbornou) a malou petku s vodou na potom, až tam budu ležet. Pak jsem čekala na dr. Na sále už čekal embryolog, řekl mi, jak na tom mimísek je, i když mi to řekl už do telefonu. Mluvila jenom dr. a to se mnou - říkala, co bude dělat, co budu cítit, že mám v klidu dýchat, kdy to bude nepříjemné, kdy zavádí, že je to bojovníček, prostě moc příjemně. Embryolog stál celou dobu bokem, potom dostal ten prázdný katetr a šel ho ještě pod mikroskop zkontrolovat, zda je mimi opravdu v bříšku. Všichni mi popřáli hodně štěstí… Prostě atmosféra úžasná. Přitom ten Iscare si hodně holek chválí.
Ale hlavní je, že mimískové jsou u tebe. ![]()