Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Už jsem volala - zatím je to takové neurčité. Mimčo je probuzené a zatím je ok, ale mám si prý pro jistotu zavolat ještě zítra v 8, jestli přežije noc, abych nejela zbytečně. Jsem z toho trošku rozhozená, ale je to asi logické a asi tím, že je jen jedno, tak se chtějí jistit. Doufám, že to neříkal proto, že se mu už teď něco nezdá. Takže nervy pokračují. Pokud to bude ok, tak jdu zítra v 11:30.
@ajleenka juuuu, teda to jsou nerviky, úplne jsem se orosila při čtení tvého příspěvku
To zvládne bojovnicek ![]()
@ajleenka píše:
Už jsem volala - zatím je to takové neurčité. Mimčo je probuzené a zatím je ok, ale mám si prý pro jistotu zavolat ještě zítra v 8, jestli přežije noc, abych nejela zbytečně. Jsem z toho trošku rozhozená, ale je to asi logické a asi tím, že je jen jedno, tak se chtějí jistit. Doufám, že to neříkal proto, že se mu už teď něco nezdá. Takže nervy pokračují. Pokud to bude ok, tak jdu zítra v 11:30.
kdyby se jim něco nezdálo určitě by ti to řekli, neboj, při 1.KET jsem taky ještě musela volat před transférem jak to s nimi vypadá, ikdyž po rozmražení bylo vše v pořádku a měla jsem 3 embrya
a teď jsem měla mít 2.KET a taky mi narovinu řekli co a jak,¨takže se snaž být v klidu, bude to v pořádku
@ajleenka no nervy jsou to pořád, a po vložení budou taky, držím strašně moc palce na zítřejší dobré zprávy @Euforie a u tebe na pozitivní testík
![]()
@MR Ale po tom vložení už je alespoň nějaká ta naděje, že to dopadne. Nedojít ani k tomu ketu je hrozná představa. Snažím se doufat, snad to bude dobré.
@Jindřiš Takže myslíš, že kdyby to vypadalo špatně, tak mi to řekne rovnou? On mi právě říkal, že si mám zavolat ráno a kdyby se mu zítra nějak nezdálo, tak ho necháme ještě do pátku, aby se opravdu ujistil, že je ok. Pokud bude zítra v pořádku, tak půjdu rovnou. Tak nevím, ale moc veselo mi z toho tedy není. Ač je mi jasné, že je to nejspíš normální postup.
@ajleenka to je hrozné to čekání, ještě, když je zamraženo jen jedno
.. Taky jsem to tak měla, ale mně ho rozmražovali ráno a transfer byl hned v 11:00.. Držím ti palce, určitě to zvládne i přes noc.. A taky si myslím, že by ti řekli na rovinu, že se jim už teď něco nezdá.
@Vrk Mám 5-ti denní blastu. Zítra bude mít 6 dní, pokud vše půjde ok.
@ajleenka super, mne rikali taky o rozmrazovani den pred, tak neboj ![]()