KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
10.9.13 10:44

@ajleenka no já jsem pesimista od přírody, takže já počítám vždy s tou špatnou variantou a pokud to dopadne jinak, budu příjemně překvapená, ovšem u mě každá radost trvá jen chvíli a pak zase strach a obavy…, skoro si říkám, že nechápu, jak jsem to zvládla u prvního IVF a celé těhu jsem byla tak vyklepaná, pořád mne strašili předčasným porodem :zed: :zed:, břicho jsem měla jak mega balon…, ale testit se strašně bojím, je to pro mne vždy tak velké zklamání, že snad pokaždé (i když jsem se snažili přirozeně) jsem to obulela :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.9.13 10:48

Holky ja vím, ze uz mám potvrzené tehu z krve, ale ja chci vidět dálnici obe stejně silné…a tím se i uklidnim, ze hcg roste :-)
Do středy je jeste dlouha doba…
@ajleenka @MR věřím, ze se miminka zavrtaji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 11:41

@ajleenka dobra,presvedcila jsi me, poverim manzilka aby mi par testu koupil, ale zacnu tak ve ctvrtek, bojim bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
10.9.13 11:54

Holky, já taky testovala jak šílená :oops:, prostě mi to nedalo, chtěla jsem mít jistotu, že ta čárka je tam další den zas.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 12:00

@Pawlinka Hele, ze mně si vůbec příklad neber, já jsem fakt prdlá. Možná bych normálně ani netestovala, ale když už jsem to včera zkusila a „něco“ tam viděla, tak mi to prostě nedalo. A teď asi už budu testovat každý den. :roll: Každopádně na tebe budu myslet, ať to tam je. Ty jsi o den více, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 12:27

Jo jo, v patek ve 13.h. probehl transfer. Chtela jsem to vydrzet az do nedele, treba to vydrzim, uvidim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 12:30

@Pawlinka Takže o den méně. Já byla na transferu ve čtvrtek. Ale pátek bych klidně zkusila, jen počítat s možností falešně negativní. Jak stará byla blasta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 12:34

5denni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 12:38

@Pawlinka Tobě ji tedy ráno rozmrazili a hned zavedli?
Já měla ještě jednodenní kultivaci, aby se fakt prověřila, takže je vlastně 6-ti denní a do druhého dne se prý ještě hezky rozdělila. :hug: Ale nervy do toho druhého dne šílené, hlavně když byla jen jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.9.13 12:56

Holky a vám v carech mrazí embry po jednom nebo po dvou? Hodně jsem četla, že by se měla právě mrazit spíše po jednom, aby si pak klienti mohli vybrat, zda chtějí jedno nebo dvě, já bych třeba klidně vložila jen jedno, ale nikdo se mě neptal, po kolika se to bude mrazit, stejně tak nevím, jestli je rozmrazovali už v pátek nebo v sobotu ráno, předpokládám, že v pátek ho rozmrazili, ale to mi nikdo neřekl, ani jak na tom je, teď mě to pěkně štve ten Iscare čím dál více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 13:00

@MR Normálně mrazí po dvou, ale máš možnost si připlatit jednotlivé mražení za 500,– Kč. Já jsem to chtěla, rovnou jsem to před ivf embryologovi řekla (to jsme ještě měli 2), ale on rovnou říkal, že to druhé nevypadá nic moc a že tedy zatím zamrazí to jedno a to druhé nechá ještě den, aby věděl, zda přežije a má vůbec cenu ho mrazit. Ale nezvládlo to. Ale jinak jsem s tím jednotlivým mražením počítala a rovnou mi ta možnost byla nabídnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 13:25

No rano je obe rozmrazily a na miste nam rekla embryolozka, ze je jedno je trochu horsi kvality, ale byly obe v jedne pejete.Ale stejne bychom chteli zavest obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.9.13 13:27

Pri Ivf jsme take meli dve a chytlo se jen jedno. Bohuzel v 6tydnu jsem potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.9.13 13:29

@Pawlinka :( :hug: To je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie