KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
12.9.13 11:28

Taky si rikam, ze testnu kdyz bude manzilek v praci, ale zitra je moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.9.13 17:44

Holky, tak máme srdeční akci, jsme 6+5 a prý je vše, jak má být a byla jsem z CAR propuštěna. Tak doufám, že to tentokrát vydrží… Naposledy vše skončilo s první návštěvou mého gynekologa, takže budu mít pořádnej strach tam jít, ale musím věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.9.13 17:45

@ajleenka zkus koupit jiné testy a vydrž ještě tak 2 dny, neříkala si, že je máš dokonce prošlé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.9.13 17:50

@Andrej29 Gratuluji. :hug: A věřím, že všechnu smůlu sis už vybrala.
Prošlé jsou, ale jednak jen od května a potom se na tomhle nemá co zkazit. Právě jsem sehnala ještě ty poslední staré Mamatesty, které se prodávaly, to jsou nej testy. Mají největší citlivost a měly by být spolehlivé. Zkusím ještě zítra a možná v pondělí a tím končím. Ale už jsem se s tím smířila, v říjnu dáme další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.9.13 18:06

@Andrej29 jupíííí moc gratuluji a hlavně držím palečky, ať je to v pořádku i dál :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.9.13 18:08

@ajleenka @MR díky moc holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
12.9.13 18:26

@Andrej29 tak velká gratulace, je to zázrak to vidět viď? tentokrát tam vydrží určitě 9 měsíců, úplně ti závidim :),ale v dobrym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.9.13 18:46

@Andrej29 juchuuu :potlesk: mimisek se uz nepusti :hug: :hug: :hug:
Kdypak je další prohlídka za 14.dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.9.13 18:50

@barusssska @Euforie děkuju moc holky, je to úžasný to vidět, ale jak říkám, hlavně, aby to tentokrát vydrželo, mám bobany.. Vůbec nevím, na kdy mě objedná, zítra si tam zajdu, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.9.13 08:17

@Andrej29 kdyz je tam srdecni akce, tak se mimiskovi dari, bud stastna a uz nemysli na nic spatneho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.9.13 08:44

Ahoj holky :mavam:
@ajleenka nezkoušela jsi dneska testík?
@Pawlinka jak je? u mě pořád stejné, nic mi není, jen mam furt takové návaly horka, jak kdybych měla zvýšenou teplotu, jinak mi není vůbec nic, pocity mam takové smíšené, ale začínám se hodně bát zklamání. Jdeme s Kubíčkem do herničky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
13.9.13 08:48

@MR Zkoušela, ale žádná změna. Už jsem se s tím včera smířila a budeme holt bojovat dál, nedá se nic dělat.
Večer jsem měla hrozné menstruační křeče, tak jsem si říkala, že už je tady, ale ještě nic. Jsem už v termínu, ale asi to drží Utrogestan, i když minule přišla i přes něj, tak jsem zvědavá. Ale alespoň by mohla dorazit do toho čtvrtka, abych se na krvi rovnou objednala na další ultrazvuk.
Jo a ještě jedna perlička ze včerejška. Večer mi manžel vyprávěl, jaký měl v práci výslech, byl z toho úplně v pytli. Vyslýchal cikánku, která něco ukradla a ptal se jí, jestli bere drogy. Tak že prý už ne. Tak se ptal, kdy brala naposledy a že prý minulý týden. Ptal se na množství a prý heroin a pervitin 2× denně, asi za 1.000,– Kč denně. A ta perlička – byla v osmém měsíci. :cert: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.9.13 09:37

@ajleenka mas aspon nepatrneho dusika??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.9.13 09:43

@MR ahojky,nee, netestovala jsem, bala jsem se. Kdybych neco citila, ale necitim, takze tomu neverim.Ani minimalni naznak zadneho priznaku. Merila sis teplotu? Ja to zkousim uz 3dny, mam 36,9 pod jazykem a 37,4 v pochve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
13.9.13 10:07

@Pawlinka Myslím, že tam nic není, max. takový ten, co se musí hledat na světle, když na to čučíš dost dlouho (a to už jsou spíše mžitky)…nic viditelného ne.
Mám tu ještě jeden poslední test - myslela jsem, že jich je více, ale jsou to jen prázdné krabičky, co jsem si házela do krabice s testama, když jsem nechtěla, aby byly vidět v koši - tak ho nechám na pondělí, alespoň mě to příště nebude lákat testovat.
A na příznaky fakt nedejte, protože kdyby to bylo podle nich, tak bych si myslela, že se zadařilo. Kdybych netestovala, tak zbytečně doufám, tak jsem ráda, že to vím raději rovnou.
Takže to, že vy to máte úplně naopak, může být dobré znamení. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital