Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, pořád ještě není nic ztraceno, příští týden tady snad bude radostnější, pořád je ještě hodně brzy, i Euforie měla 8 den hodně slabounkou čárečku, někomu to hcg stoupá později, oni v tom caru dobře vědí, proč radí testit po 2 týdnech, mě dneska začalo docela píchat v podbřišku, ta teplota je myslím taky díky lékům, ono to tělo je tak zblblý, že ty příznaky asi těžko hledat
@Vrk tak budu držet palce, ať je připravena krásná peřinka pro miminko
![]()
@Andrej29 jakpa se citis?, nejake velké tehu nevolnosti? Uz mas termín ke gyneko.?
U me žádná velké příznaky, jen jsem nafoukla jako baloooon a kdyz si sednu tak cítím podbrisek ![]()
Spineni bylo dva dny slabounke, uz aby byla středa
a další kontrola
Koleginky ja měla az 10.den den slabounkou čárku, a 14.den po KET Hcg 160 ![]()
Určitě mate všechny velkou naději
![]()
@Vrk ![]()
taky se těšis na středu, budu držet palce ![]()
Příští týden zde budou jen dobre zpravicky, pekne hladte briska ![]()
@Euforie az 10den? tak to mame vsechn
wy velkou nadeji jeste
@Euforie objednaná jsem na 25.9., to budu v polovině devátého týdne, modlím se, aby bylo vše tentokrát v pořádku.. Podbřišek cítím každý den a občas ten žaludek na vodě, ale jinak je to v pohodě.. Špinila jsem jen to jednou, od té doby nic..
Teda holky…žádný smutnění..teoreticky času dost. I když mně se to kecá..
já dnes na kontrole..a tuky tuky tuk..7,2 sliznice..to jsem nikdy neměla. v úterý rozmražení šesti čtyřbuněčných prcků..uvidí, které se vyvíjejí ukázkově, 2-3 nechají vyvíjet, zbytek zpět zamrazí. Když vše bude ukázkové, tak v pátek vložení toho nej nej.
a už jsem jak na trní ![]()
@mismiss jee, tak to je idealni sliznice!!!super;) drzim pesti prckum i Tobe at vse jde jak ma. Taky uz se tesim na stredu na utz sliznice a potom snad vubec prvni transfer; )
Ahoj, tak Kubik je nemocny, opravdu super, pokud budu tehu, tak hned na zacatku nemocna, do testu se mi nechce, pockam do ut
@MR taky me nachlazeni jeste nepustilo uplne…je to desne obdobi ted
Prave, proto jsem chtela otehotnet v lete, zacinam mit desnou depku
@MR
Nedepkuj, i když je jasné, že to počasí tomu moc nepřidá. Taky jsem chtěla otěhotnět v létě, ale spíše proto, abych rodila na jaře nebo pak až v zimě, aby to vyšlo na podzim. Ale ono je to ve finále jedno, hlavně, aby se to někdy podařilo.
Včerejší práce byla fajn, alespoň jsem trošku zaměstnala myšlenky. Dneska si dáme úklidový den a zítra zkusím ten poslední testík, ale jsem smířená s tím, že bude pořád /.
S manželem jsme už naplánovali, že skutečně zkusíme teď to poslední iui, co nám zbývá a v říjnu do toho půjdeme znovu, když bude vše ok.
@MR A přeji, ať se Kubík brzy uzdraví. Terka v pátek dostala pusinku od dědy, který je nemocný
. Vůbec jsem nestihla reagovat. Tak doufám, že mi taky nelehne.