Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk Bohužel nemáme
, byl jenom jeden. Takže musíme znovu celé ivf, ale až v říjnu kvůli 3-měsíční pauze.
@MR Imunologii ještě nemám a už jsme se s dr. bavily, že když nevyjde ket, tak ji uděláme. Ale ona je tam hrozně dlouhá čekací doba a čekání na výsledky. Holky to měly asi na 2-4 měsíce.
Takže asi půjdu do dalšího ivf i bez ní. Ona dr. stejně říkala, že není moc pravděpodobné, aby tam byl problém, když už spolu jedno dítě máme přirozeně.
Ovulaci mám v pohodě a spermiogram je bez problémů, takže iui určitě teď plánuji, když máme stejně prázdný cyklus. Máme letos ještě jedno.
@MR Do caru nemá smysl to volat, určitě by mi řekli, abych pokračovala v braní až do krve.
@ajleenka já vím, ale tu imuno bych nepodceňovala, známý mají jedno dítě přirozeně a druhé nešlo a právě byl problém v pozit. buněčné imunitě, určitě bych šla ještě do dalších vyšetření, přeci jen IVF není levná ani jednoduchá záležitost, já bych bez imunologie neměla dodnes dítě
@MR carka je nádherná, krasne vidět
![]()
Jeeeee bojovnicek se chytl
![]()
@Euforie no doufám, že jenom jeden
, můžu se zeptat, ty jsi měla taky takovou? nebo silnější asi ten desátý den, že?
@MR broucku,moc ti gratulujuuuu
to je nadhera, ze srdicka ti to preju.Ja jsem asi jedina co zklamala, protoze jsem si test neudelala. Proste vim, ze nejsem. Delala jsem si ho 8den a ani sebemensi naznak a hlavne ani prsa me neboli, jen me zacalo pobolivat bricho, menses bych mela mit zitra, ale neprijde diky lekum, tak nevim co dal.Ale tobe i bojovnickovi velikanskou pusinu ![]()
@Pawlinka děkuji moc, ale test si ještě určitě udělej! já jsem 9 den a je ta čárka opravdu hodně slaboučká, také mne nic nebolí, jen mam takový pocit horkosti, to mi právě bylo divné, měla jsem to i u Kuby, jinak prsa mě nebolela ani u prvního a nalila se až v posl. trim, ale každá jsme jiná, opravdu ale testni, ať si to pak nevyčítáš
![]()
@Pawlinka Já asi vysazuji. Nemám nervy na nějaké další průtahy.
Ale být tebou, tak ještě testnu, než vysadím. ![]()
Tady je alespoň krásně vidět, jak se vůbec nedá spoléhat na příznaky, co? ![]()
To jo, na zitr mam pripraveny test, pak vysadim taky. Rikali jsme si, ze to bude posledni pokus, ale nejde to, nejde
tak jeste jednou, ale musime najit nejlevnejsi CAR, poradite??? ![]()
@Pawlinka A ty musíš taky celé ivf znovu? Na kolik vás vyšlo?