KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
17.9.13 13:56

Holky, držím vám palce
Já posílám ještě ten z dneška, pořád nad tím dumám a ještě jsem si blbka udělala test teď a samozřejmě tam není nic, jen opravdu hodně sl. náznak, ale dost jsem pila, jsem tak pitomá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 13:59

@MR kocicko,je kraaasnej :hug: moc moc moc ti to preju, to znam, ja si jich tenkrat udelala snad 8 :D. ja vedela, ze se to jedne z nas podari :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 14:01

Ty mas jeste spousta casu, brzy se nam zakulatis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 14:04

Děkuji, ona takhle hezky vylezla až po zaschnutí, na tom testu teď z odpolka taky jak zasychá tak je trochu vidět, ale mnohem míň, tak to se dalo z odpol. moči čekat, ufff jsou to i tak nervy, je mi jasné, že // na testu to teprve začíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 14:06

@MR V klidu, netestuj. Testni zítra ráno a zapomeň na ten Mamatest. Z odpolední moči takhle brzo to nemůžeš hodnotit. :hug:
@Pawlinka Tak alespoň takto virtuálně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 14:06

@ajleenka prestala jsi brat vsechny leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 14:11

@Pawlinka Ano, naposledy jsem brala včera ráno jenom Utrogestan, ten beru ještě v posteli, takže před testem. Dneska už neberu nic, nemá to cenu. Ale dneska mě tedy trápí ostrá bodavá bolest napravo pod pupíkem, když si to zmáčknu, je to jak jehla, tak doufám, že to nic není. :roll: Mimoděložní by mi test taky ukázal, že?
Do caru jsem to nevolala a budu se tvářit, jako že jsem to brala, protože by mi taky řekli, ať to beru až do krve a mně se to nechce protahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 14:14

To se mi prave taky nechce, jak muzou rict, ze je brzo? S 5dennim embryem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 14:16

Taky mne pekelne picha podbrisku, jsem vecer nemohla ani usnout, ten test jak se jednou udela, tak je to jak droga, fakt me zajimalo, jestli tam odpo neco bude, sl. dusik ale je.moc na vas holky myslim, tim zklamanim jsem si prosla 3× a ani ted nemam nic jiste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 14:19

Ted to vyjde, jasne, ze jo, bude z tebe za par mesicu krasna kulicka :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 14:26

@Pawlinka A já mám 6-ti denní a stejně vím, že by mi řekli, že je brzy. Minule jsem tedy 11 dní po ivf začala krvácet, tak to jsem si volala a řekla mi, ať vysadím. Ale jenom test by dle mého za směrodatný nebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.9.13 21:30

@Pawlinka jeezis to je penez jak to? To je jako samoplatce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.9.13 21:59
@Pawlinka píše:
No, prvni rade musi prejit ta bolest z dalsiho neuspechu. Muzicek nechce abych se jeste vracela do prace, chteli bychom rozjet co nejdriv nejake dalsi snazenicko.Dala jsem si dlouhou sprchu, po tydnech jsem se trosku namalovala a diky neg. testu uz nelezim a sla jsem prat a uklizet.Tak je mi malicko lip.Tak si rikam, ze to tak asi melo byt, ze se to nemelo povest s darovanymi vajicky, ze se tam nekde najde jedno jediny moje vajicko, ze ktereho se vyklube nase vytouzene miminecko :dance:

To jo! Urcite budete mit to svoje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.9.13 22:02

@MR moc krasne testy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.9.13 07:36

Ahoj holky, ani u mne se nejspis zazrak nekona, carka je porad slaboucka a nesili, jsem 11den a to by uz mela byt pekna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí