KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
19.9.13 08:23

@Euforie zlato se sexíkem vydrž, já se tedy v ten prvním trim dost bála, ale to bylo kvůli krvácení, jinak bych určitě počkala ještě pár týdnů :hug: :hug:, můžu se zeptat jak se cítíš? Doufám, že se zítra přidám mezi těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.9.13 09:28

@MR a kolik a jake dny se to bere prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 09:31

@MR děkuji :hug: ja se prave take bojím, jeste raději vydržíme bez sexíku :-)
MR to víš porad se pozoruji, jsem jako magor :-)
jinak asi žádná velka zmena u me, porad jen ten podbrisek cítím, kdyz si sedam, nebo kdyz delší dobu chodím.
Jinak mi není vubec špatně, myslím na toho broučka v brisku porad :srdce:
Ano ano ano určitě se zítra potvrdí, ze jsi tehulka :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.9.13 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.9.13 10:00

@Vrk je mi divné, že ti ten estofem nedali, dává se poměrně často u řízeného ketu, je to estrogen, po kterém většině holek sliznice roste, dává se v různých dávkách, většinou od 2 nebo 3dne MS a bere se 2 až 3 denně pořád, do ketu a pak i po vložení, já ho beru 2 denně plus utrogestan a duphaston, o menopuru vím, že jsou to injekce, kt. se stimulují vaječníky, že se používá i na růst sliznice slyším prvně, ale každý car má jiné metody :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
19.9.13 10:59

@Euforie tak u nás se taky nesexuje :) Kdybych ten minulý týden nešpinila, tak bychom do toho možná už šli, ale dost nás to oba vyděsilo, takže jsme se rozhodli, že nic zatím nebude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 13:19

@ajleenka ahojky :mavam: ajleenko byla jsi dnes na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.9.13 14:39

@Euforie Jj, ale to byla jen formalita, protože od včera mám ms. Tak jsem se rovnou objednala na 30.9. a probereme, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.9.13 14:48

@ajleenka tak alespoň první krok máš za sebou, příště už to bude tutovka, musí :pankac:
@Euforie můžu se ještě zeptat, jak stará máš embryjka, 5 denní po PK, že? tedy vlastně 1 embryjko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 14:48

@ajleenka :hug: Ja jdu take 30.9. Na kontrolu :hug:,
budu držet palecky, nepojedete třeba někam na dovolenou, nebo mas hodne práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 14:50

@MR ano 5 denni a jednoho bojovnícka :*, ja si myslím, ze budes mít v brisku taky jednoho bojovnícka :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.9.13 14:50

@Euforie Dovolenou teď ne, jsme po stěhování, rekonstruujeme a nic nestíháme. Ale práce je relativně dost. Ale jestli myslíš kvůli zaměstnání myšlenek, tak to u mě nefunguje. :mrgreen: Však ona mě zabaví Terezka, už jsem celkem v pohodě a těším se na další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 14:54

@ajleenka jeeee tak to je bezvadny, mám z Tebe radost, ze se citis dobre a těšis se na další pokus :potlesk: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.9.13 14:57

@ajleenka super, ona ta MS jakoby z těla odplaví i tu bolest, že? a zároveň člověka nakopne do dalšího pokusu, to je super. U mne by to bylo komplikovanější, pokud by to nevyšlo, musela bych dát tak min. 3 měsíce pauzu a vysadit všechny léky kolem co beru na štítnici a na imunitu proti embryu, na to nechci ani myslet, zítra tam musí být!
@Euforie :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.9.13 14:59

@MR :hug: kdypak jdeš rano na tu krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...