Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Euforie zlato se sexíkem vydrž, já se tedy v ten prvním trim dost bála, ale to bylo kvůli krvácení, jinak bych určitě počkala ještě pár týdnů
, můžu se zeptat jak se cítíš? Doufám, že se zítra přidám mezi těhulky
@MR děkuji
ja se prave take bojím, jeste raději vydržíme bez sexíku ![]()
MR to víš porad se pozoruji, jsem jako magor ![]()
jinak asi žádná velka zmena u me, porad jen ten podbrisek cítím, kdyz si sedam, nebo kdyz delší dobu chodím.
Jinak mi není vubec špatně, myslím na toho broučka v brisku porad ![]()
Ano ano ano určitě se zítra potvrdí, ze jsi tehulka
![]()
@Vrk je mi divné, že ti ten estofem nedali, dává se poměrně často u řízeného ketu, je to estrogen, po kterém většině holek sliznice roste, dává se v různých dávkách, většinou od 2 nebo 3dne MS a bere se 2 až 3 denně pořád, do ketu a pak i po vložení, já ho beru 2 denně plus utrogestan a duphaston, o menopuru vím, že jsou to injekce, kt. se stimulují vaječníky, že se používá i na růst sliznice slyším prvně, ale každý car má jiné metody ![]()
@Euforie tak u nás se taky nesexuje
Kdybych ten minulý týden nešpinila, tak bychom do toho možná už šli, ale dost nás to oba vyděsilo, takže jsme se rozhodli, že nic zatím nebude ![]()
@Euforie Jj, ale to byla jen formalita, protože od včera mám ms. Tak jsem se rovnou objednala na 30.9. a probereme, co dál.
@ajleenka tak alespoň první krok máš za sebou, příště už to bude tutovka, musí ![]()
@Euforie můžu se ještě zeptat, jak stará máš embryjka, 5 denní po PK, že? tedy vlastně 1 embryjko:-)
@ajleenka
Ja jdu take 30.9. Na kontrolu
,
budu držet palecky, nepojedete třeba někam na dovolenou, nebo mas hodne práce?
@MR ano 5 denni a jednoho bojovnícka
, ja si myslím, ze budes mít v brisku taky jednoho bojovnícka
![]()
@Euforie Dovolenou teď ne, jsme po stěhování, rekonstruujeme a nic nestíháme. Ale práce je relativně dost. Ale jestli myslíš kvůli zaměstnání myšlenek, tak to u mě nefunguje.
Však ona mě zabaví Terezka, už jsem celkem v pohodě a těším se na další pokus.
@ajleenka jeeee tak to je bezvadny, mám z Tebe radost, ze se citis dobre a těšis se na další pokus
![]()
@ajleenka super, ona ta MS jakoby z těla odplaví i tu bolest, že? a zároveň člověka nakopne do dalšího pokusu, to je super. U mne by to bylo komplikovanější, pokud by to nevyšlo, musela bych dát tak min. 3 měsíce pauzu a vysadit všechny léky kolem co beru na štítnici a na imunitu proti embryu, na to nechci ani myslet, zítra tam musí být!
@Euforie
![]()