Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR ja vim, ze to ted vidis vse cerne, ale neboj bude lip
a Kubik ti doma pomuze se z toho dostat a najit silu, to zase zkusit dal, klidne si pobrec, dostan to ze sebe, ono bude zase lip
drz se
![]()
@MR to je mi moc lito…nezoufej ale, mas jednoho krasneho prcka a to je velike stesti, doufam ale ze se budem brzy vsichni radovat.
Ahojky koleginky
, copak je tady nového po víkendu?
@MR uz se citis lepe zlato?
Ahoj holky, jojo, už je to lepší, vždycky když přijde MS, tak to ze mne nějak spadne, ale tak smutno mi je pořád
Co ty @Euforie?jak se cítíš?
@Vrk já brala estrofem od 3DC ráno a večer
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste citili uhnizdovani embryjek a kolikaty drn po ket jste testli?
@Vrk tak to se musíš zeptat jiných, u Kuby už si to nepamatuji, ale lehce jsem zašpinila asi 3 den po ET a teď to dopadlo vždy bledě, ale cítit se to podle mne nedá
@Vrk taky si myslím, že to nemůžeš poznat, sem tam mě píchlo v podbřišku, ale to jsou jen spekulace, prostě jsem si to k tomu vztahovala, že by to mohlo být uhnizďování. Testovala jsem v obouch případech od sedmého dne, u prvního jsem měla krásné // už den šestý u druhého až osmý a to byla druhá hooodně slabá..
@Vrk s testováním znáš mé zkušenosti, za sebe už nikdy nebudu testovat dřív jak 12 den po ET nebo KET, jsou to jen a jen nervy navíc, protože buď nebude žádná čárka, ale pořád je velká šance, že se povedlo, nebo bude slabá čárka a budeš trnout a porovnávat zda sílí nebo bude silná čárka (ve výjimečných případech), což je super, ale nelze na to spoléhat
@MR ja se cítím dobre, jen je ten týden sakra dlouhy, uz bych si tak přála pondělí a kontrolu a viděla ![]()
Chtěla bych mít doma ultrazvuk, to bych si dělala kontrolu každy den ![]()
@Vrk a ty uz jsi po KET?
@MR píše:
@Vrk s testováním znáš mé zkušenosti, za sebe už nikdy nebudu testovat dřív jak 12 den po ET nebo KET, jsou to jen a jen nervy navíc, protože buď nebude žádná čárka, ale pořád je velká šance, že se povedlo, nebo bude slabá čárka a budeš trnout a porovnávat zda sílí nebo bude silná čárka (ve výjimečných případech), což je super, ale nelze na to spoléhat
moje řeč.
ten minulý ket a kdy jsem testovala fakt brzo, šla na krev..testy pozitivní-sice hodně slabě, ale byly…krev nega..a nervy celý týden. Je fakt, že když jsem šla na kontrolu, tak jsem „věděla“, že je to špatný, takže žádný šok…
ale polykala jsem slzy když jsem koukala na těhule v čekárně…hrozný
Teď nám embryoložka rovnou říkala, ať netestujeme vůbec, že zbytečně nervujeme a a v případě, že to není rozhodnutý spíš uděláme negativní výsledek. takže jsem rozhodnutá netestovat a netestovat. Drahý si dělal srandu, že mi sebere peníze a nechá jen stravenky ![]()
na kontrolu jdu příští pátek, tak jsem si říkala, že testnu ve čtvrtek, ať kdyžtak nejsem tak moc překvapená…ale chlap pojede se mnou, tak to snad unesu.
Každopádně bříško bolí jako před ms..defakto celý dny. Ale jde o to, jestli to není jen tím, že mi konečně jakžtak narostla sliznice a dostala jsem se přes hranici 7mm…třeba jenom sliznice pracuje kvůli práškům..
takže si potajmu (vzhledem k nové práci) povídám s bříškem, ale tím končím.
děj se vůle Boží