Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR nezlob
carka tam je takze tehulka jsi…me rekli at nevysazuju leky, ze test 11den je strasne brzo, ze to nemame delat, pak jsme zklamane.Ale ja tam nemam ani stin, takze si hlad brisko a nemysli na kraviny, ju ![]()
Díky, bojím se, čekala jsem, že bude čárka sílit, se z toho picnu, že já vůbec začala testovat
![]()
Tak netestuj, carka tam je a to je hlavni. Anebo tak jdi na krav at ti reknou Hcg, ne? At se ti ulevi… ![]()
Ahoj holcicky…tak ja dnes 14dc sliznice 3.3mm…takze se transfer opet odklada, ale na pristi cyklus uz mam menopur 3.,5. A 7dc…konecne
@Vrk ach jo, máš opravdu hodně nízkou sliznici, proč ti nenasadí estrofem?
Na krev zajdu v pátek, pořád ještě 11 den by bylo dle té čárky mega nízké a nic mi to neřekne
@MR nevim co je estrofem, ale asi to funguje stejne jako ten menopur ne?
@Vrk no já zas nevím, jak funguje menopur, vím, že se používá ke stimulaci vaječníků u IVF, estrofem je estrogen v tabl, díky kterému roste sliznice
@MR Netestuj každý den. Jsi opravdu na začátku, takže to bude sílit pomalu. Navíc bys musela mít stejný test, ideálně i stejnou šarži, abys mohla porovnávat. Taky bych počkala na krev, hlavně se nestresuj a prďolkovi věř. ![]()
@Vrk Ach jo, to je mi líto. Taky mám ale za to, že Menopur je na stimulaci vaječníků před ivf nebo stimulovaným iui.
Na sliznici bych ho asi nedávala, ale snad dr. ví, co dělá.
A já jsem to dneska dostala, takže se zítra rovnou objednám na ultrazvuk a pojedeme dál.
@ajleenka díky, ty máš zkušenosti s testováním, na jedné dizkusi psali, že Dr, ´Max dělá duchy vždy, to je asi blbost ne? navíc ta slabá čárka je i na mama testu a neg. testů jsem viděla už hafo a nic tam nikdy nebylo, ale někdy mam pocit, že už ty čárky vidím všude, jinak dobře, že začínáš další cyklus, pokud to nevyjde, je nejlepší to co nejdřív dostat
![]()
@MR tak mě testy DR Max neudělali ani jednou ducha, když jsem nebyla těhotná, teď jsem tam měla poprvé čárku a HCG bylo kolem 120. Bohužel už jsme se ale prvního ultrazvuku nedočkali a HCG kleslo na 10 a na testu nic
@MR Určitě by neudělal takhle viditelného ducha, buď v klidu. Hele, takhle na začátku je to prostě všechno nebo nic a nemá cenu se tím stresovat a přemýšlet co by - kdyby. Musíš mu prostě jen věřit, že je zakousnutý a už se nepustí, hladit bříško a snažit se nestresovat. Bude to dobré, uvidíš. ![]()
Jj, jsem ráda, že se to alespoň neprotahovalo. Myslím, že to vysazení Utroše byl dobrý tah, nechápu, proč v carech nutí brát ho dál i přes negativní test. Myslím, že pro psychiku je to protahování mnohem horší.
@Jane29 Ach jo, to je mi moc líto.
![]()
@ajleenka
díky mě taky že se vám nepovedlo. Ale už jsem objednaná na další konzultaci, už tu smůlu musíme prolomit všechny ![]()
@MR no jako ja uz fakt nevim…mela jsem ohss a plno cyst a zase budu mit menopur, ale tak verim jim, myslim, ze vi co delaji, tak snad opravdu a kolik dni ten esrofem berete?