KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
17.9.13 05:19

@ajleenka deset min.po testu a nevykoukam nic :,( 11den po Ket take vysazuju prasky, ach jo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.13 08:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.13 08:29

@Pawlinka to je mi líto :-( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 08:30

Ahoj holky, jestli můžu doporučit, tak netestěte mama testy, slyšela jsem to už z více zdrojů a dnes se mi to potvrdilo, včera jsem testila dr. Max a krásně hned zaschl a čárka vykoukla za chvilku, ten už nemam, tak dneska mama test a šoky, první asi vadný, byla tam jen nějaká mega šmouha místo čárky, druhý čárka ano, ale hrozně slabá, ten test pomalu zasychal a byl pořád zabarvený do růžova, už jsem si říkala, že je to v pr…, ale jak zasychal, tak čárka zase vykoukla, ale zhruba stejná jako včera, je vidět dobře, ale do tlustice má daleko, tak nevím, ale ono to hcg asi stoupá co dva dny, že? jsou to fakt nervy :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134

@Euforie mohu se zeptat, jak často jsi pak testila a jak rychle čárka sílila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.13 08:45

@MR jeee to ja ja jsem měla stejně,
10.den testik Dr.MAX nádherná sl. ruzova čárka, pak jsem dělala mamatest a hrůza taky mi udělál cmouhu, jakoby rozpita,
testiky potom za dva dny a byla stala světle růžová (možna trosku silnější)
a jeste 14.den po KET kdyz jsem sla na krev (hcg 160),dělala jsem testik a byla porad sv. ruzova, a porad jako nic moc
Pak mi to nedalo a udělala jsem v neděli test (ikdyz jsem mela tehu potvrzene)
21.den po KET, porad jsem chtěla vidět tu nádhernou dalnici, a ujistit se zda roste hcg, vylezly obe čárky hned (okamžitě) a obe krasne stejně tmavě růžové :D ( měla jsem takovou radost)

MR určitě je vše v pořádku. Nebuj uz se broucek chytil, bude sílit :hug: čárka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 08:47

@Euforie jééé zlatíčko, to jsi mne moc potěšila :hug: :hug:, mama testy házím do koše a nakoupím hafo Dr. Max, ty jsou mnohem spolehlivější :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.9.13 08:55

@MR :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 08:55

@Pawlinka Je mi to hrozně líto. :hug:
@MR Ale ty testuješ těmi novými Mamatesty, ty stojí za prd. Taky jsem slyšela, že to není citlivost 10, ale 20, i když na krabičce stojí něco jiného, protože holkám taky ukazují slabě. Já jsem ale měla ještě starý dobrý Mamatest, ten už se teď neprodává, sehnala jsem ještě posledních několik krabiček, než ho stáhli z výroby, měla jsem je asi na půl roku. A ten byl výborný, spolehlivý a citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 09:02

@ajleenka právě, že jsem ty staré už neměla a mam nové a jsou fakt na nic, hlavně dlouho schnou a dělají různé fleky, teprve asi za půl hodiny zaschnul a čárka je vidět už hezky, ale nejdřív asi dvě minuty nic, už jsem skoro brečela, takže mama test už fakt ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 09:07

Volala jsem do Pronatalu, ze jsem vysadila prasky, tak mi rekli at je koukam brat a ve stredu at mazu na krev. A ze se muzem domluvit na dalsim postupu. Kocky, rozeslala jsem zadosti snad do vsech CARU, nejmensi castka za dalsi IVF je 93tisic, nejvetsi 120tisic.To je konec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 09:11

@MR Jj, slyšela jsem to. nové bych taky už nekupovala, ale ty staré byly fakticky spolehlivé. Prý dr. Max je to samé co staré Mamatesty. :palec:
@Pawlinka To ne, nevzdávej to. Ta částka je tedy opravdu šílená. :zed: A nešlo by někoho bez nároku na kompenzaci, jak tady někdo radil? Že by se vám to alespoň trochu snížilo? Nějaká kamarádka, příbuzná…? :hug: A já tady brečím, že už do toho dáme 50tis. během ani ne půl roku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 09:19

Zeptam se na klinice jestli to vubec jde.Nase pribuzenstvo ani z jedne strany nehrozi.Ti ti nesmi ani vedet, vlastne to nevi nikdo. O to je to pro me horsi.Tobe jsem verila, kdyz tam byl ten duch, to me mrzi opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 09:24

Napsala mi ted nejaka nahradni matka. Pozaduje 500tisic korun a samozrejme veskere naklady spojene s tehotenstvim. Bomba, co? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí