KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
17.9.13 09:26

@Pawlinka Jak jsem psala, myslím si, že se prcek chytnul, ale pak se pustil. Proto tam byl ten duch, ale postupně slábnul. :nevim: Nedá se nic dělat, budeme bojovat dál.
Ono se to stejně teď moc nehodilo, tak jsem si to samozřejmě zdůvodnila, že v tom říjnu to bude mnohem lepší. :jazyk:
To je škoda, že o nikom nevíš. Já myslím, že by to mělo jít, proč by ne. Nebo třeba zkusit rozhodit sítě tady na e-mimi, třeba by se našla nějaká mamina, která by byla ochotná pomoci. Ale určitě to ještě nevzdávej. Já vím, že ta částka je šílená a výsledek nejistý, ale určitě to za to stojí. Vy ještě žádného prcka nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 09:26

@Pawlinka To je neskutečné. :zed: :cert: Z neplodnosti je tedy pěkný byznys. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 09:27

@Pawlinka Ty ale přece vyloženě náhradní matku nepotřebuješ, ne? Ty dítě nosit můžeš. Jenom nemáš vajíčka, pokud dobře chápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 09:30

Mam deti z predesleho vztahu, ktery byl jen trapeni a teror.Ted jsem stastne vdana a uz 3roky se pokousime..Manzilek mi rika, ze uz deti ma, ze to nechame byt, ze uz se nemuze divat jak me to nici, ale touzim po tom, protoze konecne si budu moct uzit materstvi jake jsem nezazila. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 09:32

Ja si myslim, ze otehotnet neni problem, jen mam uz malo vajicek a potracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 09:48

@Pawlinka Ale tak pokud máš alespoň nějaká svá vajíčka, nestálo by za to zkusit nějakou stimulaci, zda by se nějaké vajíčko nevypotilo a nešlo udělat ivf s vašimi?
Jinak to mateřství chápu a mrzí mě, co máš za sebou. :hug:
Taky mám pocit, že je to jak misky vah - pocit štěstí a spokojenosti je vždycky vykoupený něčím druhým, nějakým trápením. Taky bych jinak měla naprosto vše, byla šťastná a spokojená, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 09:52

@Pawlinka Ještě ti napíšu příběh jedné holčiny z diskuze ze stejného caru. Je jí 25 a v caru zjistili, že nemá prakticky žádná vajíčka, v podstatě přechod. Hrozně špatně to nesla, všechny my relativně „zdravé“ jsme jí tam utěšovaly… Tak potom, že zkusí stimulovat, zda by nějaké vajíčko nedozrálo. Měla koňské dávky a obrovský propadák, vajíčko žádné. Propadala už zoufalství, dr. říkala, že jedině dárkyně, s tím se ona nechtěla smířit, protože upřímně, kdo by čekal ve 25 letech, že už nebude mít vlastní děti. Tak potom dr., že ještě zkusí naprosto minimální stimulaci. A stal se zázrak, urodilo se jedno vajíčko. Tak to riskli s iui a co myslíš - hned na první pokus a už je v pátém měsíci. A všechny nás „zdravé“ tam předběhla, spokojeně si těhulkuje a my stále bojujeme. :mrgreen: Takže i zázraky se dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 10:00

Minimalka se taky stimuluje Clostikem? protoze me gyndar nechtel uz stimulovat, ze se mi pokazde delaji cysty. Naposledy 13×10cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.9.13 10:02

@ajleenka jo souhlas, ta minimálka je někdy úplně nej řešení, kámošce zase po stimulaci nedozrávala vajíčka, měla jich třeba 6 - 8, ale vždy nebyly úplně zralý a embrya nekvalitní, 4 pokusy k ničemu a pak zkusila nativ, jedno vajíčko, nechali ho projít PK do pátého dne, vše zvládlo a nyní je také v 5 měsíci, ta minimálka není tak drahá, myslím, že kolem 25 tisíc, určitě se na to poptej :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 10:18

@Pawlinka Ne, clostík je hrozný sajrajt. :roll: Myslím, že měla Merional nebo Menopur, zkus se poptat. Vím, že tím stimulovaly třeba i holky před iui, aby bylo kvalitnější vajíčko nebo když byla ovulka moc pozdě, dlouhé cykly…a měly z toho třeba 2-3 vajíčka, takže fakt jen taková jemná stimulka. Záleží tedy na dávkách, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 12:28

Tak jsem objednana ve ctvrtek na krev a rovnou chceme s doktorem promluvit o te minimalce.Tak uvidim co mi reknou. Bozinkuuu…nechci to jeste vzdat uplne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 12:58

@Pawlinka Nevzdávej, ještě pořád jsou možnosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 13:14

No, prvni rade musi prejit ta bolest z dalsiho neuspechu. Muzicek nechce abych se jeste vracela do prace, chteli bychom rozjet co nejdriv nejake dalsi snazenicko.Dala jsem si dlouhou sprchu, po tydnech jsem se trosku namalovala a diky neg. testu uz nelezim a sla jsem prat a uklizet.Tak je mi malicko lip.Tak si rikam, ze to tak asi melo byt, ze se to nemelo povest s darovanymi vajicky, ze se tam nekde najde jedno jediny moje vajicko, ze ktereho se vyklube nase vytouzene miminecko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
17.9.13 13:38

@Pawlinka Přesně tak, to je správný přístup. Já jsem si zase včera dala vířivku, kterou jsem měla naposledy před ketem, tak jsem si taky odpočinula. Vrhla jsem se do uklízení (jsme krátce po stěhování), tak mohu alespoň tahat věci…
Taky jsem si říkala, že to ještě asi nemělo být, protože se to nehodilo. Musím si to tu nejdříve dodělat a navíc porod v květnu by byl z pracovního hlediska taky problém (ale samozřejmě bych to neřešila a byla šťastná, kdyby to vyšlo)…ale prostě to ještě nemělo být. Člověk si to potřebuje nějak zdůvodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.9.13 13:52

Skoda, ze nebydlite tady, hodila by se mi kamaradka s kterou bych to mohla prozivat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí