Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MR já zas můžu z vlastní zkušenosti říct, že dr max mi ducha nikdy neudělal, když nebylo žádné HCG a u HCG kolem 10 tam taky ještě nic nebylo. Takže na mě je dobrý. No ale zase pokud půjdeš na tu krev, po dvou dnech, tak uvidíš, jak to HCG roste
a budeš klidnější
@MR Ale to přece nevadí, že bude nízké. Jde o to, abys šla obden a viděla, jestli roste. To tě uklidní nebo budeš mít rovnou jasno. ![]()
@ajleenka díky, já vím, ale syn pořád marodí a nechci ho brát ven a nemam hlídání, zajdu tam až v pátek ráno, to už vydržím
Tady ještě fotka z dneška, tím končím a počkám na krev
, ta spodní je dnešní
@MR Tak hlavně ten první test je úplně jiný, s tím srovnávat nemůžeš. A oproti včerejšku je dnes určitě silnější. Neboj. ![]()
@ajleenka děkuji, ten první je dr. Max, ale starší verze, ten poslední je dr.Max nová verze a ten prostřední je mama test
@MR zlato, vždyť máš pokaždé jiný test!!! To je pak jasné, že nemůžeš nic poznat, koukej testovat jen jednou značkou a uvidíš, že je to ok ![]()
Mně nejhezčí čárku udělal 13 den po KET Rapiclear direct, co jsem dostala v CAR.
@Andrej29 díky, no máš pravdu, tak ještě mam čas, hlavně, že tam pořád něco je, naděje umírá poslední ![]()
@MR jeje rozdílné testy vůbec neporovnávej, hlavně takhle v začátku. A přesně jak píšeš hlavně, že tam jsou
![]()
Hihi - Dr.Max dělá parádní falešné čárky, stejně tak Clearblue compact-je tam naprosto ukázková druhá a těhule jsem bohužel fakt nebyla.
Jinak já makám jak šílená..je to prima odproštění od bádání nad miminkem. Přijdu do práce a najednou zjišťuju, že mám po pracovní době.
Ale jelikož nad tím bádat nepřestávám i přes pracovní vytížení, tak prckové v úterý rozmraženi. 5 naprosto 100%, jedno pokulhává, jedno bylo mrtvé už při rozmražení. Dnes těch pět krásně (tuky tuky tuk) funguje, to jedno se snaží, ale není 100%.Znova volám zítra-nechají jen to nej nej - zbytek zamrazí zpět. Transfer v pátek. Mám chvilky, kdy se těším..a chvilky, kdy se mi chce brečet. Hormony jsou šílený…
Všem držím pěstičky a těšíme se-jasan?! Ono to klapne!!
@mismiss drzim palce! Falesne carky? ja testovala x krat a nikdy ani tuk az ted na 5 testech sl. carka, ale uz na to nemam nervy a zitra jdu na krev.Vrk ja mam na sliznici ten estrofem
@MR neboj me je nikdy falesne pozitivni neudelal
a ta krev je dobre rozhodnuti aspon budes klidnejsi ![]()
@MR me take nikdy falešné čárky nedělal a ze těch testu bylo
, myslím na Tebe, zítra držím palecky ![]()
To budes moci porovnat dve hodnoty hcg z patka a potom z pondělí ![]()
@Andrej29 chtěla jsem se optat, jakpa to mas se sexíkem,?me doktor řekl, ze zatím nedoporučuje ![]()