Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Euforie asi na sedmou, volala jsem do laborky, prý čím dřív, tím líp, aby byly výsledky ještě zítra
Nepůjdu do caru, jsme u našich a mam to strašně z ruky, tak skočím jako samoplátce, nevíte kolik to stojí? tak kolem dvou stovek, že?
Jo, ulevilo se mi, že už je ten výsledek jistý a hurá do dalšího boje. Ono je to taky hodně o tom, že tady mám Terezku, to mi prostě pomáhá strašně moc. Ono jsme i relativně mladí, na druhé máme čas, ale spíše mně mrzí, že jsem chtěla děti blízko po sobě. Ale zase z druhého hlediska si to druhé alespoň více užiju, s Terezkou to bude větší pohoda, klidnější…
Ahoj holky, tak výsledky z krve budou po obědě, ale je to v podstatě už jen formalita, asi jsme tady začarované, ale dneska na testu už jen bílo a bílo, takže tomu vůbec nevěřím, nechápu, proč tam ty // ty 3 dny byly, ale slábly, takže já měla podvědomé tušení, že z toho nic nebude, holt budeme mít jedináčka, protože já nevím, jestli na další pokusy ještě seberu sílu. Hlavně se budu muset poptat v Iscaru, jestli mají nějakého psychologa, protože já myslím, že už to mam v hlavě tak nastavený, že otěhotnět prostě nemůžu. Všem ostatním tady držím palce
![]()
@MR
drž se. Druhého šmudly se určitě nevzdávej, tu sílu bojovat dál v sobě určitě máš
a psycholog je dobrý nápad, sama nad ním chvilkama uvažuji
@Jane29 děkuji, asi jo, zase se oklepu, ale jsem z toho čím dál víc vyčerpaná, mam pocit, že po každém pokusu „zbytečně zanedbávám“ syna, protože se snažím ležet a odpočívat, cpu do sebe ty sajrajty a že těch prášků mam hodně, zkusím se poptat po tom ketu v přirozeném cyklu a na toho psychologa, jestli nějakého mají v caru. Já budu muset v březnu nastoupit do práce, chtěla jsem to stihnout do té doby, pak už to nebude tak snadné.
@MR neboj syn ti pomůže dostat se s toho nejhoršího. Jinak jak už jsem psala vedle, u nás v CAR preferují KET v nativním cyklu, hlavně těch prášků tam není tolik. A že už jsme jich do sebe nacpali
A s tou prací ti rozumím, já u toho všeho chodím do práce, ale naštěstí mám rozumného šéfa a na rovinu jsem mu řekla, co a jak, teď budeme podnikat, takže se mi snaží vyjít vstříc, jen ostatní kolegové už tak občas koukaj, kam že to zase du a jak to, že zas jdu do práce o hodinu pozděj, ale oni my k dítěti nepomůžou, že
@MR Ach jo, to je mi hrozně líto.
Ale jak už tu bylo řečeno, určitě to nevzdávej a bojuj dál. Však ono to jednou vybojujeme. ![]()
@ajleenka mě už se ty sílí krátí, mam za sebou 3 kety a dvě IVF, výsledek je sice jedno dítě, ale nevím, co ještě zvládnu
![]()
@MR určit sílu najdeš, hele já mám za sebou 2IVF, 1KET a z toho jsem dvě čárky sice měla, těhotenství také potvrzené, ale jak dlouho, že
A děti tak to nemám ani jedno a vím, že bojovat budu dál, takže to nevzdávej a bojuj, tu sílu určitě nejdeš, ten uzlíček za to stojí
![]()
@MR Já vím, že se ti to teď zdá beznadějné, ty první dny jsou nejhorší, všechny to známe. Dnes si odpočiň, pokud potřebuješ, tak se vyplakej, ale uvidíš, že za pár dnů už bude lépe a chuť do dalšího boje. To jedno dítko, je nádherný výsledek, spousta lidí nemá takové štěstí.
A uvidíš, že se dočkáš i dalšího.
Ten psycholog je určitě fajn nápad. Zkus nějakého najít, pročisti si hlavu…
Vy už nemáte mrazáčky?
@MR zlato ja tomu nemuzu porad uvěřit, jakpa dopadl vysledek? ![]()
Výsledek dopadl, jak jsem čekala, hcg asi 2 jednotky, takže v podstatě nula, asi se mimísek ten 9 den snažil chytit, i jsem měla takové zvláštní pocity a cítila se hezky, ale prostě se mu u mne nelíbilo, já nechápu, že jsem vůbec dokázala odnosit a porodit zdravé dítě