Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk píše:
Drzim nam pesti!!
ahojky..tak jak? testovala jsi?
Já zatím stále odolávám a vzhledem k tomu že příznaky naprosto žádné asi ani testovat nebudu…
@mismiss taky odolavam ; ), ale ani ja nic necitim, spis mozna citim dnes kapku levy podbrisek jako na ms. Kolikaty jsi den po?
@Vrk píše:+
@mismiss taky odolavam ; ), ale ani ja nic necitim, spis mozna citim dnes kapku levy podbrisek jako na ms. Kolikaty jsi den po?
Dnes 11. den kdyz pocitam i den transferu. jindy jsem testovala od šestého dne. zkusim st nebo čt. at nedej boze to zklamani neprozivam az v ordinaci. Co ty? Budes testovat? Kdy jdes na kontrolu?
Holky. poradte jaky test koupit na testovani? Vzdy jsem mela mama, ale pry nejsou moc spolehlivé?
Trochu nám to tu „umřelo“ ![]()
ja dnes testovala-tak bílo jsem snad nikdy neviděla. Takže si zítra pojedeme pro čárku za návštěvu
Je mi mizerně, smutně a mám sto chutí to vzdát. V sobotu mi je pětatřicet, zítra mi řeknou, že miminko zase nebude..depka na entou.
Ani nevím, co dál.
Všem přeji //!
@mismiss Naprosto vím, jak se cítíš
Co na to říct, je to strašný, nespravedlivý, ale za pár dní najdeš opět sílu. Taky se v tom pořád plácám a nevím, co dál. Ty zklamání už mne fakt ničí. Co Vrk, jak dopadla? Já vás sleduji, ale nemam co psát, jsem momentálně na mrtvém bodě.
Ahojky koleginky
držím vám moc palecky at najdete na testech //
@MR ahojky zlato, ano byla jsem na UZ, srdeční aktivita potvrzena
jsem uz z centra propuštěna ![]()
Pristi UZ ve středu
dnes jsem 8+2 ![]()
Jakpa ty nepujdes uz tento mesic do KETU? ![]()
@Euforie to je krása, moc ti to přeji
, já nevím, do ketu se nehrnu, naopak jsem vysadila prednison a všechny léky, které se pak mají brát nějakou dobu před, příští týden jdu na konzultaci do CAR a taky k psychologovi, nějak nemam sílu na další pokus, ale zároveň musím začínat řešit, co dál, neboť v březnu mi končí rodičák ![]()
Ahoj holky, tak opravdu nic. Ořvala jsem to, doktor jak v blbým filmu vytáhl papírový kapesníčky a nechal mě vybrečet.
Máme ještě 6 čtyřek, 2 blasty. Ale dohodli jsme se s dr, že dáme pauzu. Tentokrát mě to rozsekalo natolik, že jsem z pláče opuchlá, nemám náladu mluvit, je mi mizerně a mám sto chutí s tím seknout.
Dohodli jsme se, že přijedeme na „návštěvu“ v listopadu a rozhodneme co dál.
Jestli konečná, nebo jestli paradoxně zkusíme zavést obě blasty.
Nemám na to teď náladu, neřeším, nechci, nezvládám.
Ale všem přeji brzké //
@mismiss hlavu vzhuru! Taky nam nevysel ket a ja nrhazim flintu do zita. A ty uz vibec ne! Mate plno mrazacku, tak se seber, necti diskuze co nikomu k optimismu neprispeji a ver, ze to vyjde…;)
Holky, moc mne to mrzi, tahle diskuze je snad prokleta:-/,ale vsechny se doc
kame, jen podzim asi tehotneni nepreje