KET srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
26.9.13 10:40

Drzim nam pesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.9.13 21:44
@Vrk píše:
Drzim nam pesti!!

ahojky..tak jak? testovala jsi?
Já zatím stále odolávám a vzhledem k tomu že příznaky naprosto žádné asi ani testovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
29.9.13 22:15

@mismiss taky odolavam ; ), ale ani ja nic necitim, spis mozna citim dnes kapku levy podbrisek jako na ms. Kolikaty jsi den po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.9.13 07:14
@Vrk píše:+
@mismiss taky odolavam ; ), ale ani ja nic necitim, spis mozna citim dnes kapku levy podbrisek jako na ms. Kolikaty jsi den po?

Dnes 11. den kdyz pocitam i den transferu. jindy jsem testovala od šestého dne. zkusim st nebo čt. at nedej boze to zklamani neprozivam az v ordinaci. Co ty? Budes testovat? Kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.9.13 09:29

Holky. poradte jaky test koupit na testovani? Vzdy jsem mela mama, ale pry nejsou moc spolehlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.9.13 10:58

Urcite drMax, jsou spolehlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.10.13 22:12

Trochu nám to tu „umřelo“ :(
ja dnes testovala-tak bílo jsem snad nikdy neviděla. Takže si zítra pojedeme pro čárku za návštěvu
Je mi mizerně, smutně a mám sto chutí to vzdát. V sobotu mi je pětatřicet, zítra mi řeknou, že miminko zase nebude..depka na entou.
Ani nevím, co dál.
Všem přeji //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
3.10.13 22:32

@mismiss Naprosto vím, jak se cítíš :hug: :hug: Co na to říct, je to strašný, nespravedlivý, ale za pár dní najdeš opět sílu. Taky se v tom pořád plácám a nevím, co dál. Ty zklamání už mne fakt ničí. Co Vrk, jak dopadla? Já vás sleduji, ale nemam co psát, jsem momentálně na mrtvém bodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.10.13 09:50

Ahojky koleginky :hug: držím vám moc palecky at najdete na testech //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.10.13 09:53

@Euforie zlato a co ty? už jsi byla na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.10.13 12:37

@MR ahojky zlato, ano byla jsem na UZ, srdeční aktivita potvrzena :dance: :srdce: jsem uz z centra propuštěna :-)
Pristi UZ ve středu ;-) dnes jsem 8+2 :dance:
Jakpa ty nepujdes uz tento mesic do KETU? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.10.13 13:47

@Euforie to je krása, moc ti to přeji :potlesk: :palec:, já nevím, do ketu se nehrnu, naopak jsem vysadila prednison a všechny léky, které se pak mají brát nějakou dobu před, příští týden jdu na konzultaci do CAR a taky k psychologovi, nějak nemam sílu na další pokus, ale zároveň musím začínat řešit, co dál, neboť v březnu mi končí rodičák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.10.13 23:05

Ahoj holky, tak opravdu nic. Ořvala jsem to, doktor jak v blbým filmu vytáhl papírový kapesníčky a nechal mě vybrečet.
Máme ještě 6 čtyřek, 2 blasty. Ale dohodli jsme se s dr, že dáme pauzu. Tentokrát mě to rozsekalo natolik, že jsem z pláče opuchlá, nemám náladu mluvit, je mi mizerně a mám sto chutí s tím seknout.
Dohodli jsme se, že přijedeme na „návštěvu“ v listopadu a rozhodneme co dál.
Jestli konečná, nebo jestli paradoxně zkusíme zavést obě blasty.
Nemám na to teď náladu, neřeším, nechci, nezvládám.
Ale všem přeji brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.10.13 01:47

@mismiss hlavu vzhuru! Taky nam nevysel ket a ja nrhazim flintu do zita. A ty uz vibec ne! Mate plno mrazacku, tak se seber, necti diskuze co nikomu k optimismu neprispeji a ver, ze to vyjde…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
5.10.13 08:40

Holky, moc mne to mrzi, tahle diskuze je snad prokleta:-/,ale vsechny se doc :hug: kame, jen podzim asi tehotneni nepreje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí