Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky koleginky, jsem zpátky z první kontroly ultrazvuku ![]()
Dnes byl videt krasne gestavacni váček a pry krásný žloutek
jsem 6tt, říkal doktor ze to vypada moc dobre ![]()
Tak kontrola za 12.dni, to bude dlooooha doba, ted je to buď a nebo zda naskočí ![]()
Ja tu bublinku uz ted MILUJU ![]()
@MR jejda nebuj, to bude vše v pořádku, ja měla opravdu taky slabé ty čárky
![]()
@Vrk to je mi líto,
opět musíš čekat na menzes vid, a pak bude KET v řízeném cyklu viď, musí ti dat něco na sliznici ![]()
Hlavne jeden menopur stoji 555kc…des. jeste ze mi snad 2zbyly ze stimulky, ale i po stimulce jsem mela sliznici 6mm…tak nevim jestli 3dny pomuzou…no snad jo
@Vrk Já měla v přirozeném cyklu, takže v tomhle neporadím. ![]()
@Euforie Krása, jen tak dál. Však ono
naskočí. ![]()
@Jane29 Jj, jednou se to prolomit musí. Prostě to budeme zkoušet a zkoušet…
@Euforie pošli mi prosím do sz fotečky čárek, jestli máš! děkuji a jinak moooooc gratuluji, to je krásná zpráva
![]()
@Vrk s tím já taky neporadím, menopurem jsem sice stimulovala, ale KET jsem měla taky v přirozeném cyklu, ale popravdě o menopuru před KET slyším poprvé
![]()
Tak jsem zkusila pokus, dala jsem ten test do moči syna abych měla porovnání jak vypadá bílý test a ten můj a rozdíl je docela velký, ale řeknu vám už mi asi fakt hrabe ![]()
@MR
Prosimtě, já vím, že to jsou nervy, ale zkus se uklidnit. Jestli by ses měla takhle nervovat, tak bych si být tebou došla dnes na krev a pak ještě v pátek a uvidíš, že hcg poroste. ![]()
@MR
tak to by mě nenapadlo, já myslím, že ajleenka má pravdu, aby jsi se tak moc nenervovala, tak by jsi si mohla dojít na tu krev, tu máš stoprocentní
@ajleenka já jsem říkala, že jsem nervák, měla jsem s testem počkat do pátku, tohle je fakt hrůza, na krev nemá cenu, bylo by hcg nízké a stejně by to nic neznamenalo, očividně tam nějaké bude, když čárka je, ale hodně nízké, spíš se bojím, aby z toho pak nebylo mimoděložní ![]()
Já právě vlezla na jednu diskusi, kde se řeší fotky „duchů“ a jedna holka tam psala, že ty dr. MAX jí dělali duchy i z moči dcery, tak jsem prostě chtěla vidět, jak vypadá úplně bílý test, abych měla jistotu, že nejsem hráblá, ale manžel ty čárky vidí taky